Mattilu Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Sliczne banerki:) az mi zal, ze w podpisie miejsca nie mam ;) Quote
TZmestudio Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Mattilu napisał(a):Sliczne banerki:) az mi zal, ze w podpisie miejsca nie mam ;) Wybory czasami są bardzo trudne ;-) Quote
Gusiaczek Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 TZmestudio napisał(a):Wybory czasami są bardzo trudne ;-) to prawda .... Quote
Gusiaczek Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Zaglądam szybciutko, bo dzisiaj pracowe łącze chyba chore - ślimaczy się i wywala z netu. Buziole i drapanki za uszkiem Aruchna :) Quote
Gusiaczek Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 mestudio, poszedł przelew na czerwiec - stała od Jagody i ode mnie 5.05. poszło za maj - sprawdź proszę Quote
Gusiaczek Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Witaj Aruchna :) Jutro poleci przelew - mam nadzieję, że wystarczy na czynsz Bardzo dziękuję niezawodnym bazarkowym Gościom :Rose::Rose::Rose: Quote
mestudio Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Gusiaczku, przelew dotarł, pięknie dziękuję :-). Quote
Gusiaczek Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Mattilu napisał(a):Gusiaku, ja też Ci dziękuję! :calus: jesteś niezawodną bazarowiczką :loveu: Quote
Gusiaczek Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Wysłałam dla Ary 417.20 zł, co stanowi 70% dochodu z bazarku O!volumen. Proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, gdy forsa wpłynie Pozdrawiam :) Quote
Mattilu Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Ara z Gusiaczkiem nie zginiesz!!! :) no...chyba ze z goraca... Quote
mestudio Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 Gusiaczek napisał(a):Wysłałam dla Ary 417.20 zł, co stanowi 70% dochodu z bazarku O!volumen. Proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, gdy forsa wpłynie Pozdrawiam :) Gusiaczku, pięknie dziękujemy za pomoc, pieniążki są na koncie, ale dopiero dziś mam czas aby pouzupełniać wątki. Dotarły tez pieniążki od Ciebie i Pani Jagody - bardzo dziękujemy. Zaraz też zrobię rozliczenie. Quote
Gusiaczek Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Witaj Aruchna :) chyba już się skończyło wyróżnienie ogłoszenia? mam zakitrane w skarbonce pracowej pieniądze na ten cel, Ellig czy mogę prosić o pomoc? Quote
Gusiaczek Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Witaj Sunieczko Kochana:) pusto u ciebie, cisza jak w kościole .... nie ukrywam, że sen z powiek spędza mi brak zainteresowania tobą .... Quote
Ellig Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='Gusiaczek']Witaj Aruchna :) chyba już się skończyło wyróżnienie ogłoszenia? mam zakitrane w skarbonce pracowej pieniądze na ten cel, Ellig czy mogę prosić o pomoc? Skonczylo sie 4 czerwca , ale wstawilam Arę zamiast Toli i tym samym przedluzylo sie wyroznienie do jutra, Gusia wiesz ,ze mnie tu praktycznie nie ma wiec jak cos to prosze o telefon albo maila, pozdrawiam Wszystkich. http://olx.pl/oferta/piekna-mloda-sunia-prosi-o-dom-CID103-ID5QXpW.html Quote
Gusiaczek Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Dziękuję Elu, że pamiętasz o Aruni :loveu: zatem w poniedziałek zrobimy przelew na kolejne wyróżnienie zadzwonię dzisiaj Quote
mestudio Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 Gusiaczek napisał(a):Witaj Sunieczko Kochana:) pusto u ciebie, cisza jak w kościole .... nie ukrywam, że sen z powiek spędza mi brak zainteresowania tobą .... Mi też, ale nic nie poradzimy na taki stan rzeczy. Piękny Szu też długo czekał i się doczekał. Wierzę, że Ara też znajdzie właściwy dom. Quote
mestudio Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 Ładna, ale z problemami, ale nawet nikt nie dzwoni i nie pyta bo o problemach to się mówi przez telefon. Osoba zainteresowana wcześniej, przygarnęła sobie psa z fundacji, inna pani nie oddzwoniła po rozmowie z Jamorem. Quote
Recommended Posts