Mattilu Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 A to maly stwor z adhd :loveu: Prosze Ovo rzucic pilke i od ciotki Mattilu:) ciekawe jaka jest Ara, czy z tych nadaktywnych czy raczej refleksyjnych, jak Jaga vel Bomba ;) Quote
Ellig Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='Gusiaczek']nasza Ara sunia z ara albo z pola, jak to mówią jest przepiękna, biała i do wzięcia już od zaraz "cztery łapy, nos i ogon" cytatą piosenki idąc tropem Ara nie jest i nie będzie dla nikogo kłopotem miłość da, radość, oddanie a Ty dasz zadość Uczynianie i na świat piękniejsze wejrzenie sercem otwartym Psa tego wartym zwyczajna miłość zwyczajne oddanie jest dla niej ważne nie mniej niż śniadanie no, bez śniadania piesek chudnie i bez miłości nie żyje się cudnie bądź jej miłością, bądź jej Człowiekiem weź Ją ze sobą na życia szlak, zawsze po drodze, a nigdy wspak będziecie z Tobą kroczyć o tak! o tak! nie bądź esbekiem Jej bezdomności "pokochaj moją skórę i kości duszę którą mam jak i Ty nie śpij, przygarnij, a wspólne sny potwierdzą, że ... Ja toTy! a Ty to Ja uwierz mi ! bez psa żyć się nie da!"[/QUOTE] Mysle o zrobieniu ogloszenia z tym tekstem. Quote
mestudio Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 Ara lubi sobie pobiegać i raczej ma adhd, ale nie takie kosmiczne jak nasza tymczasowiczka Panna Fąfel. Nadal niestety niszczy - w hoteliku gryzie budę i już spory kawałek obgryzła przy wejściu, a raczej się tam nie nudzi bo bardzo dużo biega ze swoim ulubionym kompanem. Zauważyłam też, że już bardziej się ośmieliła i szybciej przekonuje się do nowych osób pojawiających się w jej okolicy. Niestety nie jest to łatwy i bezproblemowy pies, nie sądzę aby nadawała się do mieszkania w domu - w środku, sama miałam niezłą próbę jej niszczycielskich zapędów. Quote
Gusiaczek Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='Mattilu']A to maly stwor z adhd :loveu: Prosze Ovo rzucic pilke i od ciotki Mattilu:) ciekawe jaka jest Ara, czy z tych nadaktywnych czy raczej refleksyjnych, jak Jaga vel Bomba ;) Właśnie Filip rzuca w Twoim imieniu, Jacek potwierdza śledząc przez okno ;) [quote name='Ellig']Mysle o zrobieniu ogloszenia z tym tekstem. oj, żeby Arze nie zaszkodzić, nie jestem miszczem tekstowym:) [quote name='mestudio']Ara lubi sobie pobiegać i raczej ma adhd, ale nie takie kosmiczne jak nasza tymczasowiczka Panna Fąfel. Nadal niestety niszczy - w hoteliku gryzie budę i już spory kawałek obgryzła przy wejściu, a raczej się tam nie nudzi bo bardzo dużo biega ze swoim ulubionym kompanem. Zauważyłam też, że już bardziej się ośmieliła i szybciej przekonuje się do nowych osób pojawiających się w jej okolicy. Niestety nie jest to łatwy i bezproblemowy pies, nie sądzę aby nadawała się do mieszkania w domu - w środku, sama miałam niezłą próbę jej niszczycielskich zapędów. Właśnie to mnie martwi .... żyła w polu, nie ma pojęcia o "normalnym" życiu-byciu .... sama uroda nie wystarczy, by ją dobrze wyadoptować potrzebny mądry, cierpliwy człek, który będzie umiał i chciał się zająć Arą Quote
Mattilu Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Dzieki Filip!!! :) martwi mnie ta niszczycielskosc Ary :shake: Quote
Gusiaczek Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 opisałam się, opisałam i poszło w kosmos :mad: Z Arunią jest problem na pewno ... nie jestem psiowo mądra, ale wydaje mi się, że jej wolna natura daje znać - z pola do kojca! z wolności w niewolę! - chyba tak to traktuje nie niszczy, bo lubi - buda, a cóż to takiego? w polu nieznana rzecz z Arą trzeba pracować, samo "wybieganie" nic nie zmieni to nie będzie i nie jest łatwa adopcja Ara potrzebuje "amatora", kogoś komu będzie się chciało pokazać jej świat nieco inny, w którym wyrosła przepraszam, ale tak mi do łba przyszło, łba goopiego Quote
Mattilu Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Ty Gusiaczku masz "leb jak sklep" i dobrze mowisz...tylko gdzie my taki domek znajdziemy... Quote
Gusiaczek Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='Ellig'] Piękne ... :) Dziękujemy Quote
Gusiaczek Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='Mattilu']Ty Gusiaczku masz "leb jak sklep" i dobrze mowisz...tylko gdzie my taki domek znajdziemy...[/QUOTE] domek ma nas znaleźć i znajdzie Quote
Gusiaczek Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Witaj Demolko Bud ogarnij się !, bo nikt cię nie zechce, a ja tego nie chcę ;) Quote
Gusiaczek Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Witaj Bieluchna, ale ziąb, co ? :shake: Paskudne przeziębienie się czepiło mnie, a na II szychtę mus :( Dobrego dnia Aruniu :) Quote
Mattilu Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Oj tak, u nas też zimno paskudnie i wszyscy zaczynają pociągać nosami. Ara, trzymaj się ciepło! Quote
Xibalba Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Sunie wciąż w hoteliku? Bo nie jestem na bieżąco. Gdzie jest jakiś nr konta na które można by przelać małą cegiełkę? Proszę o PW. Quote
mestudio Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 [quote name='Gusiaczek']Witaj Bieluchna, ale ziąb, co ? :shake: Paskudne przeziębienie się czepiło mnie, a na II szychtę mus :( Dobrego dnia Aruniu :)[/QUOTE] Leczyć się, wygrzewać, a nie do pracy. Trochę poleniuchować zamiast zarażać innych :-). [quote name='Mattilu']Oj tak, u nas też zimno paskudnie i wszyscy zaczynają pociągać nosami. Ara, trzymaj się ciepło![/QUOTE] U nas zimno i deszczowo, psom nie bardzo to odpowiada, trudno z domu wygonić na spacer. [quote name='Xibalba']Sunie wciąż w hoteliku? Bo nie jestem na bieżąco. Gdzie jest jakiś nr konta na które można by przelać małą cegiełkę? Proszę o PW.[/QUOTE] Biała sunia jest w hoteliku i szukamy jej domku. Dziękujemy za odwiedziny, konto podam na pw :-). Quote
Ellig Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Portal tablica.pl to teraz OLX, zostaly wyzerowane liczniki ogloszeń na szczęscie nie zlikwidowano wyróżnień. Quote
Gusiaczek Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 W drodze ostanie wpłaty z bazarku O!Volumen 42.00 zł ostateczny dochód to 427.00 zł Po zaksięgowaniu wpłaty proszę o potwierdzenie na bazarku, który tym samym będę mogła ostatecznie zamknąć http://www.dogomania.pl/forum/threads/251728-O%21Volumen-bazarek-do-29-03-godz-20-00?p=21969426#post21969426 Quote
Xibalba Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Mała cegiełka poleciała :) Powodzenia psinko! Quote
Gusiaczek Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 (edited) [quote name='Mattilu']Gusia, powtarzasz się ;-)[/QUOTE] nie ja, to dogo! a jeśli ja, to już nie będę:eviltong: Edited April 16, 2014 by Gusiaczek Quote
Gusiaczek Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Aruchna, już śpisz pewnikiem i śnisz o domku zatem idę spać i ja z nadzieją, że wyśnię Twój domek, jak wyśniłam Szu Bądź grzeczną dziewczynką, bo poszczuję psem :evil_lol: Quote
mestudio Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 [quote name='Xibalba']Mała cegiełka poleciała :) Powodzenia psinko![/QUOTE] Cegiełka dotarła, pięknie dziękujemy. Dopiszę do rozliczenia. Dotarła tez końcówka pieniążków bazarkowych od Gusiaczka - także dziękujemy :-). Quote
Gusiaczek Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='mestudio'] Dotarła tez końcówka pieniążków bazarkowych od Gusiaczka - także dziękujemy :-).[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
Recommended Posts