Gusiaczek Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='Mattilu']Wysłałam moją stałą :-)[/QUOTE] Super, skarpeta powoli się zapełnia :) [quote name='mestudio']I cisza, pomimo dużej liczby wyświetleń i pobrań telefonu. [/QUOTE] Nie traćmy ducha ;) [quote name='Mattilu']Nie ma za co, ja i tak wiem, że to kropla w morzu potrzeb:shake:[/QUOTE] Kropla drąży skałę, zapomniałaś ? ;) Quote
mestudio Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 Gusiaczek sama sobie o poranku i w nocy :-). Ach te psiaki bezdomne, ich ilość przekracza wszelkie pojęcie. Quote
Mattilu Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Nie sama sobie, bo ja tez zagladam, tylko nie wiem co pisac: dobrego popoludnia? No dobra: dzien doberek :) Quote
Gusiaczek Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Witam Cioteczki:) co tu dużo gadać - tak jest i już, normalna kolej rzeczy - miejsc, które chciałoby się regularnie odwiedzać cała masa i Ogonków w potrzebie :shake: martwi mnie brak zainteresowania Arą - tyle wejść pobrań tel i cisza ... ale nic to! w końcu zadzwoni Ten Domek i będziemy się radować :) Quote
mestudio Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 Będzie tak jak z Szu :-), nagle i niespodziewanie. Quote
Ellig Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='Ellig']Ogloszenie Ary... [TABLE] [TR] [TD="class: tcenter"] Wyświetleń: 825 [/TD] [TD="class: tcenter, width: 50"] Tel: 18[/TD] [/TR] [/TABLE] [/QUOTE] Wyświetleń: 892 Tel: 21 Quote
Gusiaczek Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='mestudio']Będzie tak jak z Szu :-), nagle i niespodziewanie.[/QUOTE] [quote name='Ellig']Wyświetleń: 892 Tel: 21[/QUOTE] Tak , będzie jak z Szu :) Quote
Gusiaczek Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 W drodze dla Ary 385.00 zł z bazarku O!Volumen (będzie jeszcze dopłata) http://www.dogomania.pl/forum/threads/251728-O%21Volumen-bazarek-do-29-03-godz-20-00?p=21969426 Quote
mestudio Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 [quote name='Gusiaczek']W drodze dla Ary 385.00 zł z bazarku O!Volumen (będzie jeszcze dopłata) http://www.dogomania.pl/forum/threads/251728-O!Volumen-bazarek-do-29-03-godz-20-00?p=21969426 Bardzo dziękujemy, pieniążki dotarły na konto i zaraz je dopisżę. Dotarł też przelew od Mattillu i jutro dopiszę. Pięknie dziękuję za wpłaty :-). Quote
Mattilu Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Ja tez jestem przekonana, ze bedzie jak z Szu :) Quote
Gusiaczek Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='phase']Zaglądam......[/QUOTE] Witamy z Arunią :) Quote
mestudio Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 Ja też zaglądam w przerwie porządków wiosennych :-). Quote
Gusiaczek Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 (edited) nasza Ara sunia z ara albo z pola, jak to mówią jest przepiękna, biała i do wzięcia już od zaraz "cztery łapy, nos i ogon" cytatą piosenki idąc tropem Ara nie jest i nie będzie dla nikogo kłopotem miłość da, radość, oddanie a Ty dasz zadość Uczynianie i na świat piękniejsze wejrzenie sercem otwartym Psa tego wartym zwyczajna miłość zwyczajne oddanie jest dla niej ważne nie mniej niż śniadanie no, bez śniadania piesek chudnie i bez miłości nie żyje się cudnie bądź jej miłością, bądź jej Człowiekiem weź Ją ze sobą na życia szlak, zawsze po drodze, a nigdy wspak będziecie z Tobą kroczyć o tak! o tak! nie bądź esbekiem Jej bezdomności "pokochaj moją skórę i kości duszę którą mam jak i Ty nie śpij, przygarnij, a wspólne sny potwierdzą, że ... Ja toTy! a Ty to Ja uwierz mi ! bez psa żyć się nie da!" Edited April 12, 2014 by Gusiaczek Quote
Mattilu Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Gusiaczku, muza nad Toba polata:loveu: Ale co prawda to prawda: bez psa (lub kota) zyc sie nie da...albo i da, ale po co? Zyje sie smutniej. Quote
Gusiaczek Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='Mattilu']Gusiaczku, muza nad Toba polata:loveu: Ale co prawda to prawda: bez psa (lub kota) zyc sie nie da...albo i da, ale po co? Zyje sie smutniej.[/QUOTE] omattilu ! nie spisz? i czytasz moje wypociny? muza jak muza Ovka wzywa mnie na gonitwę za piłeczka i lata poza mną, i wokół mnie, jako ta muza ;) Quote
Mattilu Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Ano nie spie, mysle o Was wszystkich :) Ovo o tej porze juz na nogach?! Hopka wtulona we mnie jeszcze podsypia :) Quote
Gusiaczek Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='Mattilu']Ano nie spie, mysle o Was wszystkich :) Ovo o tej porze juz na nogach?! Hopka wtulona we mnie jeszcze podsypia :)[/QUOTE] Ovo zaśpiewała o 5.30 i gitara :) nie śpi z nami więc za karę budzi nas niczym skowronek i się nie wtula, a napada swym jestestwem wróciła ze spaceru brudna niemożebnie , piszczała "do wanny! do wanny!" umyta zjadła i .... goni nas do zabawy :) Quote
Recommended Posts