Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mestudio napisał(a):
Sprawdziłam finanse Ary i aby opłacić luty brakuje mi 82,96 zł.

Mestudio, wysłałyśmy z Jagodą nasze deklaracje marcowe, Mattilu, widziałam, że też
- mam nadzieję, że to załatało dziurę i na lutowy czynsz wystarczy?

Posted

Gusiaczek napisał(a):
Zabieramy się za kolejny bazarek - wracamy do tego, czym najbardziej kupczyć lubim, a ogrom tego mamy:multi:
TZmestudo szykuj się na banerek:evil_lol:

Już mam kupić piwo? :diabloti:
PS
Jakby ktoś się wybierał w odwiedziny do Artura to z chęcią się byśmy zabrali razem na "krzywy ryj". To tak na wypadek jakby się ktos wybierał (bo na razie nie mamy samochodu...)

Posted

Gusiaczek napisał(a):
Mestudio, wysłałyśmy z Jagodą nasze deklaracje marcowe, Mattilu, widziałam, że też
- mam nadzieję, że to załatało dziurę i na lutowy czynsz wystarczy?

Wystarczy, spokojnie - bardzo dziękuję :-), troszkę miałam innych spraw w tym tygodniu więc uzupełnię jutro wpłaty.

Posted

TZmestudio napisał(a):
Już mam kupić piwo? :diabloti:
PS
Jakby ktoś się wybierał w odwiedziny do Artura to z chęcią się byśmy zabrali razem na "krzywy ryj". To tak na wypadek jakby się ktos wybierał (bo na razie nie mamy samochodu...)

Piwo powinieneś mieć na stałe i wręcz osobistą lodówkę na nie :diabloti: całe dogo się żywi Twą umiejętnością
i wiedzą ...
O! zrób: "Bazarek na Banerek"

Jasny gwint! :(
u nas samochód jest (służbowy), ale na prywatę trza kupić paliwo - tera nie da rady :shake:
kasa potrzebna (duuuuuża) na naprawianie zdrowia co poniektórym w stadzie

Posted

[quote name='Gusiaczek']Piwo powinieneś mieć na stałe i wręcz osobistą lodówkę na nie :diabloti: całe dogo się żywi Twą umiejętnością
i wiedzą ...
O! zrób: "Bazarek na Banerek"

Jasny gwint! :(
u nas samochód jest (służbowy), ale na prywatę trza kupić paliwo - tera nie da rady :shake:
kasa potrzebna (duuuuuża) na naprawianie zdrowia co poniektórym w stadzie

Nie wyrażam absolutnie zgody na takie fanaberie.

Posted (edited)

mestudio napisał(a):
Wystarczy, spokojnie - bardzo dziękuję :-), troszkę miałam innych spraw w tym tygodniu więc uzupełnię jutro wpłaty.

Palnę Cię zaraz ! :evil_lol: - nie trza mi podziękowań ino informacji.

Edited by Gusiaczek
Posted

Dopisałam do rozliczenia pieniążki od Gusiaczka i Pani Jagody oraz 50 zł od Pani Małgosi Sz. i 41,02 od Mattilu. Po opłaceniu hoteliku za luty pozostaje nam 48,06 zł.

Posted

mestudio napisał(a):
Dopisałam do rozliczenia pieniążki od Gusiaczka i Pani Jagody oraz 50 zł od Pani Małgosi Sz. i 41,02 od Mattilu. Po opłaceniu hoteliku za luty pozostaje nam 48,06 zł.

Hura! bez minusa = jest dobrze:)

Ara, zapylaj do DS! - na pobyt w SPA jest kolejka - nie blokuj ;)

Posted

Bardzo żałuję, że nie mamy samochodu, bo z chęcią bym podjechał do Warki. W sumie to tylko kawałek. I aż kawałek bez samochodu....
Ara to naprawdę fajny psiak.... Ale bez sporego ogrodu i bez kompana do zabaw nie da rady....
Rozsądek musi kiedyś działać...