Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
tiii glownie czarny...ale dobra,tffarde bede i bede sie bujala z tym dolewem uzytkow....boszsz jak ja nielubie czarnych onkow:cool1: ....

ja bardzo cie przepraszam za byc moze naiwne pytania ale jesli chodzi o onki to moja wiedza jest zerowa..to raczej moj TZ jest zafascynowany ta rasa i z pewnoscia kiedys takowego miec bedziemy...:)
tak wiec pytam::oops: dlaczego nie lubisz czarnych ONkow? i czy takie umaszczenie to wada? napisz mi prosze cis wiecej...jesli moszesz...
dziekuje

Posted

po prostu ciezko jest wychodowac czarnego onka zeby wygladal jak onek an ie szczur jamniczy.problem jest z koscia,ulozeniem ramienia i lopatki.jak chcesz to zajrzyj do watku o czarnych onach gdzies jest tutaj:cool1: .czarne onki to jest wyzwanie chyba ze sie to olewa i nie zwraca uwagii na wyglad ale to nie do konca zdaje sie o to chodzi.poza tym jest to masc ktora najmniej mi sie podoba.ja wole czapraki,potem wilczaste,potem cz.podp a na koncu czarne.
taki czarny pies jak Buster Adelmannsfeld Land-V-BSP to jest dopiero ewenement .zdjecie Bustera wrzucalam do tego tematu o czarnych onach zdaje sie ale nie pamietam zbyt dobrze.:oops: .
moj typ wyglada tak:
:loveu:
psy w takim typie chcialabym hodowac.na razie wooolno to idzie.chociaz idzie.optymalizacja ustawienia udai grzbiet-to cel przy zachowaniu kosci i zwartosci psa.
albo taki typ- pierwszy pies[jaguar mausespitz] u jaguara poraza mnie kosc i kolor.drugi pies to janos noriswand.

Posted

ayshe napisał(a):
po prostu ciezko jest wychodowac czarnego onka zeby wygladal jak onek an ie szczur jamniczy.problem jest z koscia,ulozeniem ramienia i lopatki.jak chcesz to zajrzyj do watku o czarnych onach gdzies jest tutaj:cool1: .czarne onki to jest wyzwanie chyba ze sie to olewa i nie zwraca uwagii na wyglad ale to nie do konca zdaje sie o to chodzi.poza tym jest to masc ktora najmniej mi sie podoba.ja wole czapraki,potem wilczaste,potem cz.podp a na koncu czarne.
taki czarny pies jak Buster Adelmannsfeld Land-V-BSP to jest dopiero ewenement .zdjecie Bustera wrzucalam do tego tematu o czarnych onach zdaje sie ale nie pamietam zbyt dobrze.:oops: .
moj typ wyglada tak:
:loveu:
psy w takim typie chcialabym hodowac.na razie wooolno to idzie.chociaz idzie.optymalizacja ustawienia udai grzbiet-to cel przy zachowaniu kosci i zwartosci psa.
albo taki typ- pierwszy pies[jaguar mausespitz] u jaguara poraza mnie kosc i kolor.drugi pies to janos noriswand.

bardzo ci dziekuje za wyjasnienia:loveu: a ten drugi pies Janos wow!!!

Posted

info na pw:cool1: .
juz juz zdejmuje zdjecia:roll: .i milcze.:cool1:
ps.lowiecka-a co ...widac?[nie wytrzymalam].
sluchajcie-ja nie reklamuje hodowli.tak jakos upal mi zaszkodzil.juz bede cicho.moja skrzynka pw jest juz dopelniona podejrzeniami o reklame.JA NIE SPRZEDAJE SZCZENIAT prywatnym osobom.aaaaaaaa zesz w morrrde ze mnie podkusilo:(.kochani pokasujcie te zdjecia ze swoich postow.bylam jak najdalsza od reklamy hodowli.boszsz.

Posted

ayshe napisał(a):
info na pw:cool1: .
juz juz zdejmuje zdjecia:roll: .i milcze.:cool1:
ps.lowiecka-a co ...widac?[nie wytrzymalam].
sluchajcie-ja nie reklamuje hodowli.tak jakos upal mi zaszkodzil.juz bede cicho.moja skrzynka pw jest juz dopelniona podejrzeniami o reklame.JA NIE SPRZEDAJE SZCZENIAT prywatnym osobom.aaaaaaaa zesz w morrrde ze mnie podkusilo:(.kochani pokasujcie te zdjecia ze swoich postow.bylam jak najdalsza od reklamy hodowli.boszsz.

no widac. jak cholera. CUDO.
ale ze jak, nabroiłam, co? ale co zlego zrobilam? w kazdym razie przepraszam. po prostu nie wytrzymalam. ale jak widze ando i jego "progeny" to... no rodzina twierdzi, ze wydaje z siebie dzwieki zblizone do stanow orgastycznych :shake:

Posted

no fakt.nie nie ty.:p .ando bardzo silnie przekazuje swoj typ.mam jednak pare uwag do tego psa.to znaczy jest piekny i wogole tyle ze przydaloby sie w nim wiecej ...no wiesz...tego samego co i larusowi batu by sie przydalo.to sa w sumie takie ringowe psy.tj.lepsza praca by sie przydala.bardzo fajny jet tu hill farbenspiel i jego dzieci.az milo popatrzec.no i bardzo lubie orbita i jego dzieci.orbit z tym swoim kicanctwem i wogoel jest superrr.jak zobaczylam ando to nogi mi sie ugiely z wrazenia-niesamowity,zjawiskowy i wogole.zreszta psy z altenberger land to juz takie sa:loveu: .ale...przydaloby sie wiecej charakteru.bo sama pieknosc na dluzsza mete nie pociagnie rasy.

Posted

no ze Orbit ci sie podoba, to wszyscy wiemy. w koncu kto tu jest fanka niedzwiedziowatych Onkowych łbów:cool3:? oczywiscie zartuje....
pyt. do zalozycielki watku: no i jak sobie tato poogladal te wszystkie ayshowate psy to rozumiem, ze wygralas zaklad? czyli zwyciestwo? to gratuluje :p

Posted

łowiecka napisał(a):
no ze Orbit ci sie podoba, to wszyscy wiemy. w koncu kto tu jest fanka niedzwiedziowatych Onkowych łbów:cool3:? oczywiscie zartuje....
pyt. do zalozycielki watku: no i jak sobie tato poogladal te wszystkie ayshowate psy to rozumiem, ze wygralas zaklad? czyli zwyciestwo? to gratuluje :p
uwielbiam takie wieeelkie lby:loveu: .byle kufa byla tez taka szeeerkoooka:cool3: .bo czasem leb jak sklep a kufa ekhem...i takie fafloskie fafle:loveu: :loveu: :loveu: ...dobra przestaje...
jakiego masz psa...no powiedz bo skisne:razz: :evil_lol: .....
no nie wiem czy zwyciestwo[teraz bedzie dla odmiany na temat:diabloti: ]-nie slyszalas ze te rasowe to degeneraty z przykurczami?:evil_lol:

Posted

Blow napisał(a):
poczekaj,aż wyrośnie;) wtedy na 100% będzie widać,że rodowód=pewność zakupu :cool3:

Chyba masz rację. Poczekam i wtedy nawet pewnie bardziej uwierzą. :)

Posted

Tyż mi sie podobaja takie niedźwiedziowate o szerokich kufach.:loveu: Podoba mi sie bajdzio przyjaciel mojej Aichy.Ale on z chodoffli.Farta mieli,że im taki wyszedł:evil_lol: