agbar Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 ayshe napisał(a):tiii glownie czarny...ale dobra,tffarde bede i bede sie bujala z tym dolewem uzytkow....boszsz jak ja nielubie czarnych onkow:cool1: .... ja bardzo cie przepraszam za byc moze naiwne pytania ale jesli chodzi o onki to moja wiedza jest zerowa..to raczej moj TZ jest zafascynowany ta rasa i z pewnoscia kiedys takowego miec bedziemy...:) tak wiec pytam::oops: dlaczego nie lubisz czarnych ONkow? i czy takie umaszczenie to wada? napisz mi prosze cis wiecej...jesli moszesz... dziekuje Quote
ayshe Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 po prostu ciezko jest wychodowac czarnego onka zeby wygladal jak onek an ie szczur jamniczy.problem jest z koscia,ulozeniem ramienia i lopatki.jak chcesz to zajrzyj do watku o czarnych onach gdzies jest tutaj:cool1: .czarne onki to jest wyzwanie chyba ze sie to olewa i nie zwraca uwagii na wyglad ale to nie do konca zdaje sie o to chodzi.poza tym jest to masc ktora najmniej mi sie podoba.ja wole czapraki,potem wilczaste,potem cz.podp a na koncu czarne. taki czarny pies jak Buster Adelmannsfeld Land-V-BSP to jest dopiero ewenement .zdjecie Bustera wrzucalam do tego tematu o czarnych onach zdaje sie ale nie pamietam zbyt dobrze.:oops: . moj typ wyglada tak: :loveu: psy w takim typie chcialabym hodowac.na razie wooolno to idzie.chociaz idzie.optymalizacja ustawienia udai grzbiet-to cel przy zachowaniu kosci i zwartosci psa. albo taki typ- pierwszy pies[jaguar mausespitz] u jaguara poraza mnie kosc i kolor.drugi pies to janos noriswand. Quote
agbar Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 ayshe napisał(a):po prostu ciezko jest wychodowac czarnego onka zeby wygladal jak onek an ie szczur jamniczy.problem jest z koscia,ulozeniem ramienia i lopatki.jak chcesz to zajrzyj do watku o czarnych onach gdzies jest tutaj:cool1: .czarne onki to jest wyzwanie chyba ze sie to olewa i nie zwraca uwagii na wyglad ale to nie do konca zdaje sie o to chodzi.poza tym jest to masc ktora najmniej mi sie podoba.ja wole czapraki,potem wilczaste,potem cz.podp a na koncu czarne. taki czarny pies jak Buster Adelmannsfeld Land-V-BSP to jest dopiero ewenement .zdjecie Bustera wrzucalam do tego tematu o czarnych onach zdaje sie ale nie pamietam zbyt dobrze.:oops: . moj typ wyglada tak: :loveu: psy w takim typie chcialabym hodowac.na razie wooolno to idzie.chociaz idzie.optymalizacja ustawienia udai grzbiet-to cel przy zachowaniu kosci i zwartosci psa. albo taki typ- pierwszy pies[jaguar mausespitz] u jaguara poraza mnie kosc i kolor.drugi pies to janos noriswand. bardzo ci dziekuje za wyjasnienia:loveu: a ten drugi pies Janos wow!!! Quote
AM Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 ayshe napisał(a): Śliczności... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
łowiecka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 przepraszam aishe, czy "to co masz na avatarze" to jest uial i czy ona ma moze w rodowodzie ando altenberger land :loveu:? Quote
ayshe Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 info na pw:cool1: . juz juz zdejmuje zdjecia:roll: .i milcze.:cool1: ps.lowiecka-a co ...widac?[nie wytrzymalam]. sluchajcie-ja nie reklamuje hodowli.tak jakos upal mi zaszkodzil.juz bede cicho.moja skrzynka pw jest juz dopelniona podejrzeniami o reklame.JA NIE SPRZEDAJE SZCZENIAT prywatnym osobom.aaaaaaaa zesz w morrrde ze mnie podkusilo:(.kochani pokasujcie te zdjecia ze swoich postow.bylam jak najdalsza od reklamy hodowli.boszsz. Quote
łowiecka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 ayshe napisał(a):info na pw:cool1: . juz juz zdejmuje zdjecia:roll: .i milcze.:cool1: ps.lowiecka-a co ...widac?[nie wytrzymalam]. sluchajcie-ja nie reklamuje hodowli.tak jakos upal mi zaszkodzil.juz bede cicho.moja skrzynka pw jest juz dopelniona podejrzeniami o reklame.JA NIE SPRZEDAJE SZCZENIAT prywatnym osobom.aaaaaaaa zesz w morrrde ze mnie podkusilo:(.kochani pokasujcie te zdjecia ze swoich postow.bylam jak najdalsza od reklamy hodowli.boszsz. no widac. jak cholera. CUDO. ale ze jak, nabroiłam, co? ale co zlego zrobilam? w kazdym razie przepraszam. po prostu nie wytrzymalam. ale jak widze ando i jego "progeny" to... no rodzina twierdzi, ze wydaje z siebie dzwieki zblizone do stanow orgastycznych :shake: Quote
ayshe Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 no fakt.nie nie ty.:p .ando bardzo silnie przekazuje swoj typ.mam jednak pare uwag do tego psa.to znaczy jest piekny i wogole tyle ze przydaloby sie w nim wiecej ...no wiesz...tego samego co i larusowi batu by sie przydalo.to sa w sumie takie ringowe psy.tj.lepsza praca by sie przydala.bardzo fajny jet tu hill farbenspiel i jego dzieci.az milo popatrzec.no i bardzo lubie orbita i jego dzieci.orbit z tym swoim kicanctwem i wogoel jest superrr.jak zobaczylam ando to nogi mi sie ugiely z wrazenia-niesamowity,zjawiskowy i wogole.zreszta psy z altenberger land to juz takie sa:loveu: .ale...przydaloby sie wiecej charakteru.bo sama pieknosc na dluzsza mete nie pociagnie rasy. Quote
ayshe Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 lowiecka-jakiego masz onka?:cool3: :cool3: :cool3: Quote
łowiecka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 no ze Orbit ci sie podoba, to wszyscy wiemy. w koncu kto tu jest fanka niedzwiedziowatych Onkowych łbów:cool3:? oczywiscie zartuje.... pyt. do zalozycielki watku: no i jak sobie tato poogladal te wszystkie ayshowate psy to rozumiem, ze wygralas zaklad? czyli zwyciestwo? to gratuluje :p Quote
ayshe Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 łowiecka napisał(a):no ze Orbit ci sie podoba, to wszyscy wiemy. w koncu kto tu jest fanka niedzwiedziowatych Onkowych łbów:cool3:? oczywiscie zartuje.... pyt. do zalozycielki watku: no i jak sobie tato poogladal te wszystkie ayshowate psy to rozumiem, ze wygralas zaklad? czyli zwyciestwo? to gratuluje :puwielbiam takie wieeelkie lby:loveu: .byle kufa byla tez taka szeeerkoooka:cool3: .bo czasem leb jak sklep a kufa ekhem...i takie fafloskie fafle:loveu: :loveu: :loveu: ...dobra przestaje... jakiego masz psa...no powiedz bo skisne:razz: :evil_lol: ..... no nie wiem czy zwyciestwo[teraz bedzie dla odmiany na temat:diabloti: ]-nie slyszalas ze te rasowe to degeneraty z przykurczami?:evil_lol: Quote
Ania&Psy Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Blow napisał(a):poczekaj,aż wyrośnie;) wtedy na 100% będzie widać,że rodowód=pewność zakupu :cool3: Chyba masz rację. Poczekam i wtedy nawet pewnie bardziej uwierzą. :) Quote
mimoza Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 łowiecka, podnoszę pytanie ayshe: jakiego masz onka? Plissssssss :razz: Quote
14ruda Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Tyż mi sie podobaja takie niedźwiedziowate o szerokich kufach.:loveu: Podoba mi sie bajdzio przyjaciel mojej Aichy.Ale on z chodoffli.Farta mieli,że im taki wyszedł:evil_lol: Quote
Recommended Posts