kate89 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 tez podnosze narazie...spróbuje jakos w tygodniu podjechac do Xeny i zobacz jak sie sprawy mają zeby nam do reszty nie zdziczała....zdaje mi sie ze ciężko bedzie..ehhh Quote
desdemona Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ktos niezle musial dac jej w kosc. i teraz jeszcze schron... Quote
kate89 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Mysle ze w jej przypadku po tym co przeszła,z czego ledwo uszła z życiem,nie mozemy zapominac o tym,ze suni moga wrócic wspomnienia i na jakies ruchy automatycznie moze zareagowac agresywnie...teraz jeszcze dodatkowo sie nakręca i dobija,wiecie z reszta sami jak asty znoszą pobyt w schronie Quote
desdemona Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 nie dziwie sie jej wcale. biedna sunka. Quote
Ania_i_Kropka Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Xena jest za TM.:placz::placz::placz: Została uśpiona. Teraz już nikt Cię nie skrzywdzi psinko Quote
dariaopole Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 bardzo mi przykro. Teraz na pewno jest szczęśliwa :placz: Quote
andzia69 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 o matko:placz::placz::placz: tyle tych biednych astów kończy w schronach za TM:-(:-( żegnaj malutka [*] [*] [*] Quote
nati_92 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Już nic nie bedzie bolało, nic Cię nie zdenerwuje Xena Brykaj sobie za TM Quote
desdemona Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Xena jest za TM.:placz::placz::placz: Została uśpiona. Teraz już nikt Cię nie skrzywdzi psinko biedna sunia:-( nie wiem co napisac:shake::placz: Quote
kate89 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Xenusio przykro mi ze nie zdążylam Ci pomóc...mi sie zdaje ze tak jak wyszło jest lepiej,bo chwilami odnosiłam wrażenie że Xena niestety na tym świecie sie męczyla i nie byla w stanie normalnie funkcjonować i poradzic sobie z tym obciążeniem psychicznym jakie nosiła w sobie.Raz byla fajnym i grzecznym psem a innym razem sama nie wiedziała co sie z nią dzieje... przykro mi strasznie...i łzy cisną mi sie do oczu...tak wiele przeszła złego,a nie dane jej było spotkac na swej drodze choc troche dobra...:-(:-(:-( [`][`][`] wierze ze za TM jest lepiej Quote
Jagoda1 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 kate89 napisał(a):Xenusio przykro mi ze nie zdążylam Ci pomóc...mi sie zdaje ze tak jak wyszło jest lepiej,bo chwilami odnosiłam wrażenie że Xena niestety na tym świecie sie męczyla i nie byla w stanie normalnie funkcjonować i poradzic sobie z tym obciążeniem psychicznym jakie nosiła w sobie.Raz byla fajnym i grzecznym psem a innym razem sama nie wiedziała co sie z nią dzieje... przykro mi strasznie...i łzy cisną mi sie do oczu...tak wiele przeszła złego,a nie dane jej było spotkac na swej drodze choc troche dobra...:-(:-(:-( [`][`][`] wierze ze za TM jest lepiej Wspólczuję, bo wiem, ze robiłaś dla niej wiele... Teraz jest spokojna i szczęśliwa... Quote
DarkAngels Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 :-(:-(:-( czemu tak jest, ze tyle psiakow odchodzi ... :( Quote
Recommended Posts