Ania_i_Kropka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 W tym tygodniu obejrzy ją behawiorysta i zobaczymy co powie. Quote
Diana S Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):W tym tygodniu obejrzy ją behawiorysta i zobaczymy co powie. A czy taka jedna wizyta behawiorysty.... coś da.. znaczy nie mówię że nic nie da... chodzi mi o to czy oby nie będzie potrzeba więcej wizyt... jestem ciekawa co na zachowanie suni powie??????????:razz: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Behawiorysta zobaczy ją kilka razy, ale obawiam się, że Xena może nie nadawać się do adopcji. Sunia świetnie znała Wojtka przez ponad miesiąc wychodziła z nim na spacery. Wojtek nie zrobił nic co sunia mogłaby odebrać jako zagrożenie z jego strony a mimo to zaatakowała. Quote
Diana S Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Behawiorysta zobaczy ją kilka razy, ale obawiam się, że Xena może nie nadawać się do adopcji. Sunia świetnie znała Wojtka przez ponad miesiąc wychodziła z nim na spacery. Wojtek nie zrobił nic co sunia mogłaby odebrać jako zagrożenie z jego strony a mimo to zaatakowała. No to nie najlepsze te wieści..:roll: wniosek jest taki, że własciciel wczesniejszy strasznie skrzywił sunię..:angryy: mogła być uczona takiego zachowania zresztą na to by wskazywało.. Quote
dariaopole Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 biedna Xenka przez jakiegoś palanta teraz będzie cierpieć :angryy: Quote
Ania_i_Kropka Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Xena jest po jednej wizycie behawiorysty. Na razie jest za wcześniej żeby cokolwiek stwierdzić. Quote
DarkAngels Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Hopamy na pierwsza stronke. Jutro zajrzy do niej znowu Pan behawiorysta. Ciekawa co powie. Mam nadzieje, ze cos dobrego i pocieszajacego. Trzymam kciuki :thumbs: Quote
dariaopole Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ja również trzymam no i czekamy na wieści - tylko i wyłacznie dobre !!!;) Quote
Areeek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Gdy Xena rzucila sie na Wojtka ja tez bylem w klatce i mi nic nie zrobila.:cool1: Quote
DarkAngels Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dzisiaj był u Xeny bechawiorysta. Jak Ania wejdzie na dogo to napewno napisze co i jak :) A tymczasem hopaj psinko po domek na pierwsza stronke :) Quote
Ania_i_Kropka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Dzisiaj Behawiorysta dokładnie obejrzał Xene i stwierdził, że pies nie jest agresywny i nadaje się do adopcji. Xena ma bardzo rozwinięty instynkt myśliwski i z wielkim zaangażowaniem biegnie za wszystkim co się rusza i co może stanowić jej łup. Łup jest dla niej bardzo ważny i gotowa jest go bronić. Tak było w przypadku Wojtka. Xena wcześniej bawiła się szmatą z drugim wolontariuszem i Wojtka odebrała jako zagrożenie. Potraktowała go jako intruza, który chce odebrać jej łup. Xena wymaga odpowiedzialnego opiekuna o silnym charakterze, który będzie potrafił poradzić sobie z jej instynktem. Xena oddała swój aport treserowi. Xena nie powinna być zachęcana do brania czego kolwiek do pyska. Można się z nią bawić w aportowanie co z resztą bardzo lubi, ale musi to być spokojna zabawa, bez pobudzania psa. SZUKAMY DLA XENY ODPOWIEDZIALNEGO OPIEKUNA!!! Quote
dariaopole Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ufff no to cieszę się , że Xena nie jest agresywna !! szukamy odpowiedzialnego opiekuna !!!! Quote
DarkAngels Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Hopamy ślicznosci na pierwsza stronke :) :multi: Quote
Jagoda1 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Szukamy odpowiedzialnego i zrównoważonego domu dla Suni. Quote
Ania_i_Kropka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Xena czeka na odpowiedzialny dom!!! Quote
Jagoda1 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Na pierwszej stronie będziesz widoczna... Quote
Ania_i_Kropka Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Xena już tak długo czeka na odpowiedni domek. Kto jej pomoże???:-( Quote
dariaopole Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 przykre to , że bidula nadal bez domku :-( Quote
Jagoda1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Na pierwszą stronę, może tam ktoś zauwazy ciebie. Quote
Recommended Posts