DarkAngels Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Xena lubi sie przytulać i wskakiwać na bude :) Jest bardzo sympatyczną suczką :) Quote
DarkAngels Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Xena była dzisiaj na spacerku:) Hopaj piękna na pierwszą stronkę po domek :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Dzisiaj widziałam jak Xenusia pozbawiła kory połowę jabłonki. Niegrzeczna z niej dziewczyna. Tak atakować biedne bezbronne drzewko :nono: Quote
DarkAngels Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Dzisiaj widziałam jak Xenusia pozbawiła kory połowę jabłonki. Niegrzeczna z niej dziewczyna. Tak atakować biedne bezbronne drzewko :nono: Ona bardzo lubi obgryzać kore z drzew :) To dla niej sama przyjemność :multi: :evil_lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 od piątku w schronisku jest nowa astka. 3 letnia Joko, kolejna ofiara pogoni za kasą:angryy: Quote
dariaopole Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 masakra, tyle pieknych astów w schroniskach :placz: Hopaj Xenka , niech sie w końcu uśmiechnie do Ciebie los !!! Quote
Areeek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Xena bardzo lubi wode,kije,kamienie i kore drzew (najbarzdiej od jablonki). Gdy tylko wchodze do jej klatki skacze na mnie jak oszalala. XEna nie lubi kotow.:mad: Na ostatnim zdjeciu przemka siedze z Xena na Budzie. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Arek dzięki Tobie Xena może choć na chwilę zapomnieć o szarej, schroniskowej rzeczywistości. Quote
DarkAngels Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Arek dzięki Tobie Xena może choć na chwilę zapomnieć o szarej, schroniskowej rzeczywistości. To prawda :) Xena bardzo lubi Arka , a Arek ją. Lubią wychodzić na spacerki. Gdy Xena go widzi to odrazy macha swoim ogonkiem :) :evil_lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Jutro Xenusia na pewno pójdzie na spacerek z wujkiem Arkiem Quote
DarkAngels Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Xenuś biegnij na pierwszą stronkę po domek :) On napewno tam gdzieś jest :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Xena w piątek ugryzła Wojtka, który ją wyprowadzał. Sunia rzuciła się na niego w swoim boksie. Na szczęście nic mu się nie stało, bo udało mu się przeskoczyć do klatki obok. Na razie Xena jest na obserwacji, później czeka ją spotkanie z behawiorystą. Quote
dariaopole Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 ojej. Niestety słyszałam że amstafy ciężko znosza schronisko i takie reakcje wynikają ze stesu . Nasza schroniskowa Bessi dziczeje w schronie :-( Quote
Ania_i_Kropka Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 To była najprawdopodobniej przyczyna ataku, dlatego sunie obejrzy behawiorysta, który oceni jej zachowanie. Quote
DarkAngels Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Nom. Też to widziałem. Wydaje mi się, że Xena się wystraszyła czegoś. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Najgorsze jest to, że z tego co mówił Wojtek Xena rzuciła się na niego z zamiarem pogryzienia. Nie zrobiła tego w zabawie, czy ze strachu. Zobaczymy co powie behawiorysta. Nie możemy zapominać o tym, że Xena wiele przeszła w swoim życiu, nie wiemy czego była uczona przez swojego właściciela i nie wiadomo co może u niej wyzwolić agresję. Quote
Diana S Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a): Nie możemy zapominać o tym, że Xena wiele przeszła w swoim życiu, nie wiemy czego była uczona przez swojego właściciela i nie wiadomo co może u niej wyzwolić agresję. no i to jest najgorsze bo... została tak skrzywiona przez nieodpowiedzialną osobę właściciela, że trudno powiedzieć jak ona będzie się zachowywała jak ktoś ja adoptuję... żeby sytuacja się nie powtórzyła... że kogoś zaatakuje lub pogryzie...:shake: :shake: Quote
Recommended Posts