Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

większość moich zwierząt kochało obcych ;) Sagat po chwili zapoznania potrafi skakać jak się cmoka a ze mną tego nie robi ;)
Leda to tylko i wyłącznie mój pies

Posted

ewaal1982 napisał(a):
Mnie nie polubi :diabloti: Na końcu mojej smyczy będzie stać Potwór do zniszczenia :D a ciężko mnie lubić , a jego niszczyć :D

co Ty, on jeśli zobaczy cień zainteresowania ze strony człowieka, to leci się witać i miziać - nie jest groźny, nigdy nie dziabnął człowieka przy zapoznawaniu, jego jedyne dziabanie dotyczy MNIE :diabloti: bo testuję jego granice, a przecież nie będziesz go podnosić na dzień dobry, prawda? :D

magdabroy napisał(a):
Dobry wieczór Madziu :)

dobry wieczór, Madziu :D :D

agutka napisał(a):
większość moich zwierząt kochało obcych ;) Sagat po chwili zapoznania potrafi skakać jak się cmoka a ze mną tego nie robi ;)
Leda to tylko i wyłącznie mój pies

u mnie to samo - Pat mnie nie wita na dwóch łapach, merda ogonem i się wtula między nogi/pod pachę :D za to jak przychodzi moja Izka... oooo matko, serenada - skomle, tańczy, skacze, liże... on akurat jest cyganem, zupełnie do mnie nieprzywiązanym w sensie "miłości" ;) (bo uciec nie ucieknie, jak wyjdę i z kimś zostaje, to chwile płacze, ale generalnie po 10 minutach się przyzwyczaja i kocha nowego pana :D :D )

Posted

Pani Profesor napisał(a):
co Ty, on jeśli zobaczy cień zainteresowania ze strony człowieka, to leci się witać i miziać - nie jest groźny, nigdy nie dziabnął człowieka przy zapoznawaniu, jego jedyne dziabanie dotyczy MNIE :diabloti: bo testuję jego granice, a przecież nie będziesz go podnosić na dzień dobry, prawda? :D

A jak wpadnie na taki pomysł jak Twój tż??
Choć właściwie on od początku testował Waldka granice :evil_lol: Za to jest regularnie obszczekiwany :D

Posted

mojego TŻ-ta akurat nigdy w życiu nie ugryzł żaden pies (Pat próbował kłapać parę razy, ale do TŻ ma większy respekt, bo jakoś zawsze magicznie ominie tą rękę, a w moją trafi :diabloti:) i tutaj z pełną świadomością powiem, że on doskonale czyta psie sygnały - Waldka denerwuje w ramach draki :diabloti: ostatnio go pytałam - a co, jakby Cię Waldek uwalił jako pierwszą osobę w swoim życiu?

- nie uwaliłby :roll:

...no ale niestety muszę mu przyznać rację, najbardziej niechętne psy lazą do mego chłopa się pomiziać. jakoś tak już ma ;)

z resztą to nie jest tak, że Pat się nie da podnieść, bo ja go noszę w ramach oswajania z czynnością dosyć często - tu chodzi o specyficzne okoliczności, kiedy jest np. przymulony, zmęczony - w euforii (przy witaniu się) można z nim zrobić wszystko, tak samo w łóżku, podczas rzucania piłką (TŻ robi czasem "wyrzutnię" i wypuszcza Pata z rąk, z wysokości, wtedy fajnie skacze:D)... nowopoznanej osoby myślę, że by nie dziabnął za cholerę (chyba że ktoś by się podejrzanie skradał, robił dziwne ruchy, no ale nie było takiej sytuacji, a dwa, że te jego dziabanie to...cóż... straszaki, krzywdy nie zrobi;) )

Posted

Myślę że mnie nie przegonisz bo przyszłam rozreklamować bazarek na sznupki:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252097-Pr%C3%B3bki-psie-i-kocie-%28nie-tylko%29-na-Waszkowe-sznupy-Do-30-04-%28godz-20-00%29[/url]
Serdecznie zapraszamy. Ogrom próbek karm dla psów i kotów ( i nie tylko ;) ). W weekend znowu coś dodamy ;)
Bazarek pomoże nam pomagać sznupiastym ( i nie tylko ;) ).

Posted

[quote name='Pani Profesor']a faktycznie, miałam zmienić :cool3: się robi, droga pani![/QUOTE]

Powiedz jak to zrobiłaś, ja od miesiąca nie moge sie żadnego moda doprosić o zmianę:angryy:

A tytuł zajebiaszczy:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Powiedz jak to zrobiłaś, ja od miesiąca nie moge sie żadnego moda doprosić o zmianę:angryy:

A tytuł zajebiaszczy:evil_lol:[/QUOTE]

kochana, tytuł wątku można zmienić samemu :) dajesz "edytuj" przy pierwszym poście w swoim wątku, tak jakbyś edytowała normalnie post i tam będzie wpisany tytuł, który podmieniasz i dajesz "zapisz" :)

[quote name='Robokalipsa']PATbull :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

ano :loveu: dzięki ciociu za taką fajną rasę :loveu:

Posted

[quote name='Pani Profesor']kochana, tytuł wątku można zmienić samemu :) dajesz "edytuj" przy pierwszym poście w swoim wątku, tak jakbyś edytowała normalnie post i tam będzie wpisany tytuł, który podmieniasz i dajesz "zapisz" :)

[/QUOTE]

No właśnie nie każdemu ta opcja działa...i trzeba do moda pisać...u mnie nie działa a administracja forum ma użytkowników w głębokim poważaniu:shake:

Posted

Ta opcja działa tylko u w miarę nowych użytkowników ;)
Ja też kiedyś mogłam sama zmienić, a teraz tylko mod może to zrobić :roll:

P.S.
Mi się tytuł nie podoba :eviltong:

Posted

[quote name='furciaczek']No właśnie nie każdemu ta opcja działa...i trzeba do moda pisać...u mnie nie działa a administracja forum ma użytkowników w głębokim poważaniu:shake:[/QUOTE]

to tego nie wiedziałam :crazyeye: ja tam mogę zmieniać!

[quote name='magdabroy']Ta opcja działa tylko u w miarę nowych użytkowników ;)
Ja też kiedyś mogłam sama zmienić, a teraz tylko mod może to zrobić :roll:

P.S.
Mi się tytuł nie podoba :eviltong:[/QUOTE]

a co mnie to obchodzi :eviltong:

[quote name='agutka']Profesorka miał być pat- bull a nie bullterier ;)[/QUOTE]

ciiiicho, tak też może być :eviltong:

Posted

jak mój pieseczek :loveu:

ciocie, ratunku - mój pies jest alkoholikiem :placz: piję sobie właśnie piwko z TŻ-tem i siedzi gnój wpatrzony, ślini się, oblizuje... jak dostanie choćby kropelkę, to rzuca się jak na najlepsze mięsiwo i błaga wzrokiem o jeszcze :roll:

Posted

PatBull zdecydowanie brzmiało lepiej.
Tym bullterierem zepsułaś cały urok tego słowa :evil_lol:

Wald też uwielbia piwo - zawsze w nocy idzie za szafkę gdzie leżą puste butelki i starannie musi każdą wylizać,czasem zanosi do klatki i z nią śpi :D

Posted

obooooooże, zmienię ten tytuł bo mi żyć nie dacie :roll:...
:diabloti:

czyli mam rozumieć, że nie tylko mój pies ma pijackie ciągoty? (wódki nie lubi, dostał kiedyś kielicha pod pysk do powąchania to skulił ogon i zwiał jak od diabła, ale piwko to widocznie co innego :D)