Pani Profesor Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 kochana, ja dopiero na dniach się dowiem jak wygląda sytuacja, jak podjedzie do mnie wetka - wtedy decydujemy jakie karmy, jakie składniki i ogólnie czy jest sens to ściągać, ale DZIĘKUJĘ :loveu: Quote
Pani Profesor Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Dzisiaj znowu byłyśmy z Majkowską poharcować, wrzucam zdjęcia - rzecz jasna - jej autorstwa :loveu: mój wspaniały brodacz: one tak same pozują na tym pieńku, naturalnie :diabloti: same wskoczyły i już pierwsze zdjęcie wyszło takie ładne :diabloti: "Nie spojrzymy w swoją stronę. Nie i koniec, walcie się" :loveu: - Usiądź grzecznie obok Waldusia! - Nie ma takiej opcji, wal się roześmiany pychol :loveu: Quote
Pani Profesor Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 psa porywa niewidzialne ufo: mokra, szczęśliwa, wredna gęba :loveu: ufo część druga:D misja: piłka a tu drażnię Warchlinę, w końcu zaczął na mnie szczekać :loveu: Quote
Pani Profesor Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 i to jest ten moment, kiedy Patryk już wie, że za sekundę zostanie staranowany :D czyste szczęście :loveu: to zdjęcie jest ekstra :D RZUCAM CI WYZWANIE, WALDEMARZE! tutaj Wald myślał, że skusi kolegę innym fantem w gębie:D ufo część trzecia :D teraz się poważniej zabrało za robotę :D Quote
Pani Profesor Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 a tutaj esencja tego, co robimy na naszych spacerkach, czyli my stoimy jak kwoki i plotkujemy, a psy... a tutaj w pięknej pozie pt. "poraziło" i jeszcze w powietrzu: Quote
Kasi i Lena Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Przychodzą z rewizytą. Fajny ten Twój Patryk. Świetnie wyglądał w irokezie na głowie :D Quote
Pani Profesor Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 bo mu kudły wreszcie odrastają i są wreszcie nie-jak-łoniaki, a względnie puszyste... zobaczymy czy mu odrośnie szorstka pokrywa, wtedy go będę trymować, a nie golić do skóry. w ogóle mam wrażenie, że leczenie (suple, beta-glukan, olej rybny i 'odgrzybiacz') daje efekty wizualne, ale jak nie jest kąpany 5 dni to znowu zaczyna strasznie śmierdzieć, a sierść matowieje i jest niefajna w dotyku :shake: jak skończę całe leki, czyli jeszcze z dwa tygodnie max, a nie będzie jakiejkolwiek poprawy bez kąpania (bo to wiadomo, odświeża i 'odsmradza') to chyba oszaleję :shake: i jeszcze karma się kończy, a ja nie wiem co dalej... Quote
Majkowska Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 mój tż skomentował zdjęcie Pat&Wald " podobne do siebie" :D Za wyjątkiem sztuk kilku to generalnie nie jestem zadowolona ze zdjęć. i generalnie to skąd je masz jak ja Ci linka nie podawałam? :???: :lol: Quote
Pani Profesor Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 stąd, że mam poprzedni link i tak przelazłam do następnego albumu :D Quote
Majkowska Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 to jest kradzież! Ja to zgłoszę! A tymczasem idę spać , więc miłej nocy życzę ;) Quote
motyleqq Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Pani Profesor'] jak skończę całe leki, czyli jeszcze z dwa tygodnie max, a nie będzie jakiejkolwiek poprawy bez kąpania (bo to wiadomo, odświeża i 'odsmradza') to chyba oszaleję :shake: i jeszcze karma się kończy, a ja nie wiem co dalej... wiem co czujesz ;) my się chyba w końcu zdecydujemy na testy... Quote
Pani Profesor Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 dobranoc Tobie i Waldusiowemu :D a kradzież...no cóż, powtarzam, że jak mi ktoś kupi normalny aparat, to i kradzieże się skończą :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='motyleqq']wiem co czujesz ;) my się chyba w końcu zdecydujemy na testy...[/QUOTE] to młody jest alergikiem, prawda? powiedz mi, on też ma jakieś grzybo-pochodne jazdy i odór z piekieł? bo jak się okaże, że całe to leczenie jest na marne, a to wcale NIE jest atopówka i grzyb... to wyjdę z siebie i stanę obok :shake: wtedy pomysłu BRAK, bo tarczyca - owszem, z drapaniem można powiązać, ale z grzybem i przede wszystkim z ZAPACHEM? Quote
angineuuka Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Pani Profesor;21622706[B napisał(a):]bo mu kudły wreszcie odrastają i są wreszcie nie-jak-łoniaki, a względnie puszyste... zobaczymy czy mu odrośnie szorstka pokrywa, wtedy go będę trymować, a nie golić do skóry. jakieś porównanie :D Quote
motyleqq Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Pani Profesor']to młody jest alergikiem, prawda? powiedz mi, on też ma jakieś grzybo-pochodne jazdy i odór z piekieł? bo jak się okaże, że całe to leczenie jest na marne, a to wcale NIE jest atopówka i grzyb... to wyjdę z siebie i stanę obok :shake: wtedy pomysłu BRAK, bo tarczyca - owszem, z drapaniem można powiązać, ale z grzybem i przede wszystkim z ZAPACHEM?[/QUOTE] tak, młody. Etna to jest pies ze stali :evil_lol: nie, u nas nic takiego się nie dzieje. zapach normalny, miał też pobieraną zeskrobinę i nic tam nie było. Quote
Pani Profesor Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='Angi']jakieś porównanie :D cicho :diabloti: [quote name='motyleqq']tak, młody. Etna to jest pies ze stali :evil_lol: nie, u nas nic takiego się nie dzieje. zapach normalny, miał też pobieraną zeskrobinę i nic tam nie było. czyli generalnie drapie się i tyle wiadomo? no u Pata podobno alergia, atopówka i jako wynikowa życia w syfie - grzybica. z grzybem walczę lekami i kąpielami, no jest jakaś poprawa, ale coś czuję, że to kwestia notorycznego mycia, nawet 2x w tygodniu... Quote
motyleqq Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Pani Profesor'] czyli generalnie drapie się i tyle wiadomo? no u Pata podobno alergia, atopówka i jako wynikowa życia w syfie - grzybica. z grzybem walczę lekami i kąpielami, no jest jakaś poprawa, ale coś czuję, że to kwestia notorycznego mycia, nawet 2x w tygodniu... drapie, gryzie no i wyłysiał w paru miejscach. teraz znów jakby więcej się drapie-chyba uczulenie na wołowinę :shake: jeśli mam dobre spostrzeżenia, to swędzenie sprawia, że robi się bardziej nerwowy i pobudzony... a ile jeszcze czasu tego leczenia? Quote
Pani Profesor Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 właśnie nie wiem, musiałabym policzyć tablety :diabloti: ale wydaje mi się, że z 14 dni jeszcze odgrzybiania, antybiotyk już skończył, hot-spot się zagoił dawno temu, a suplementy będzie dostawał jeszcze przez jakiś czas, pewnie dokupię nowe, jak te zeżre. Pat jak ma wzmożone swędzenie, to unika ludzi i dotyku - on w ogóle ma jakieś takie atawistyczne nawyki, niektóre psy przyłażą jęczeć, kiedy coś je boli, a on chowa się w kącie i warczy przy próbie dotknięcia, ale tym samym się zdradza, że coś gdzieś ma i wymaga oględzin :diabloti: trudno powiedzieć, czy się robi nerwowy, bo on ogólnie JEST nerwowy :D ale widać po zachowaniu, że mu coś strasznie przeszkadza. teraz się drapie mniej, chociaż od dwóch dni jakiś taki przymulony się zrobił w domu i liże łapy, ale kąpiel powinna mu pomóc doraźnie, pewnie dzisiaj albo jutro go wypiorę (bo trzeba skubańcowi wydysponować co najmniej 8 godzin na wyschnięcie między spacerami, bo suszarka to nie jest jego ekhm, najlepszy przyjaciel :diabloti:) dodam tylko, że Patryk przejawia wszelkie objawy atopówki i tego akurat jesteśmy z wetką w 99% pewne, ale za to nie łysieje - ma po prostu rzadkie kudły na podwoziu, taki różowawy jest lekko, ale typowych łysych placków nie miał nigdy. tylko kiedy wyskoczył mu hot-spot, to powylizywał stamtąd kudły, ale to i tak było w pachwinie, więc za dużo nie stracił :D Quote
Robokalipsa Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Oooo jejuśkuuu ile zdjąteeek :loveu::loveu: chciałam cytować ale tak dużo ,że nie będę bo za dużo :D :D Jak ja żałuję ,że mam do Was tak daleko :-( Patowi zajebiście w batmanach :loveu: a Wald jakie ma sexi nóżki :razz: Chętnie bym dołączyła Kastuchę do tych cudnych mężczyzn :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Pani Profesor Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 ja bym chętnie poprzytulała Kastuchę:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Majkowska Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 ale by było fajnie :) nie mamy zadnego asta w naszej elicie jeszcze . Quote
agutka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Pat, Wald, Kastucha? przecież by oni pole w drzazgi roznieśli ;) Quote
Pani Profesor Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 i jeszcze Leda w masce Hannibala :loveu: nie no, tym 'rozbójnikom' ponakładać kagańce, Waldka puścić w siną dal i całkiem niezły spacer by wyszedł :D przyjedźcie do Krakowa wszyscy :eviltong: Quote
agutka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Waldka puścić on towarzystwo dobrze zagoni i wybiega a my nie zmęczone wrócimy do doma ;) a może wy wszystkie wpadniecie do Gdyni?? chyba się pomieścimy wszyscy w moim domku najwyżej ktoś z babcią moją będzie spał :eviltong: Quote
Recommended Posts