evel Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Dopadła mnie refleksja po tych Waszych fotach. Kurde, jednak co gładki pies to gładki pies - od razu widać mięśnie i w ogóle. Ja muszę czarną mysz golić, żeby taki efekt uzyskać, bez sensu :evil_lol: Quote
Majkowska Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Na takim deszczu to wszystkie psy są " gładkie " :evil_lol: A Pat też golony przecież. Jak się dowiedziałam że on bez strzyżenia ma sierść jak PON to zdębiałam... Psy gładkowłose mają to do siebie że widać im to co ładne i co nieładne też - żadna wada typu odstający łokieć się nie ukryje, szczególnie jak o wystawy chodzi. Quote
Pani Profesor Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='Majkowska']o retty :D Dobrze że mi nie przyszło do głowy biec :D A apropos to kiedyś byłam na wystawie - odbywała się na terenie ośrodka rekreacyjnego, stajni itd. Już nie wiem jaki miesiąc był, ale byl śnieg, który topniał i zamieniał się w breję. Spaceruję z Waldkiem a tu nagle uświadamiam sobie że już musimy być na ringu, więc prędziutko zasuwam w tamtą stronę i nagle ryyyyps... Siadłam na dupie w kałuży z końskimi odchodami i błotem... Fantastyczna sprawa. W dodatku musiałam czekać na finały bo Wald wygrał rasę. Jak na grupie stanął na pierwszym miejscu to zamiast się cieszyć wrzasnęłam załamana " o nieeee...." :D Tak mi się przypomniało ;D aaaa nie denerwuj nawet :angryy: ja jestem ciamajdą, jak się raz w miesiącu nie wywalę, to sukces :D raz w domu zrobiłam szpagat na umytej podłodze, widziało to z 8 osób, myślałam, że pozdychają ze śmiechu...chociaż w koński gnój jeszcze mi się nie zdarzyło :D [quote name='evel']Dopadła mnie refleksja po tych Waszych fotach. Kurde, jednak co gładki pies to gładki pies - od razu widać mięśnie i w ogóle. Ja muszę czarną mysz golić, żeby taki efekt uzyskać, bez sensu :evil_lol: [quote name='Majkowska']Na takim deszczu to wszystkie psy są " gładkie " :evil_lol: A Pat też golony przecież. Jak się dowiedziałam że on bez strzyżenia ma sierść jak PON to zdębiałam... Psy gładkowłose mają to do siebie że widać im to co ładne i co nieładne też - żadna wada typu odstający łokieć się nie ukryje, szczególnie jak o wystawy chodzi. nie jak pon, tylko PRAWIE :cool3: ma trochę krótszą i mniej bujną, bo jak patrzę na to zdjęcie, to sobie uświadamiam, że trochę przesadziłam :D (PON z neta, ukradłam) ale fakt, jest golony, teraz go zostawię, jak w końcu wyleczymy problemy skórne to może mu odrośnie jakaś ładna w miarę, to nie będę już strzyc. z resztą zimno zaraz będzie, a jeszcze mu kubraczka brakuje tylko :diabloti: Quote
Majkowska Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 mi się on bardzo podoba z taką krótką. A patrzyłam dziś na niego i zauważyłam że on jest bardzo fajnie zbudowany - wcięcie w pasie, nóżki też niczego sobie umięśnione...Pancia dba (podlizuję się jakby co:diabloti: ) Quote
Pani Profesor Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 właśnie przez te wcięcie mi dużo osób gdaka, że on jest chudy, a ja go tylko dokarmiam podwójną ilością żarcia i patrzę, jak się bebech przelewa z jednej strony na drugą :D z resztą dbanie o jego sylwetkę wymaga tylko puszczenia luzem co jakiś czas, on sobie sam zadba :cool3: Quote
angineuuka Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Majkowska napisał(a):o retty :D Dobrze że mi nie przyszło do głowy biec :D A apropos to kiedyś byłam na wystawie - odbywała się na terenie ośrodka rekreacyjnego, stajni itd. Już nie wiem jaki miesiąc był, ale byl śnieg, który topniał i zamieniał się w breję. Spaceruję z Waldkiem a tu nagle uświadamiam sobie że już musimy być na ringu, więc prędziutko zasuwam w tamtą stronę i nagle ryyyyps... Siadłam na dupie w kałuży z końskimi odchodami i błotem... Fantastyczna sprawa. W dodatku musiałam czekać na finały bo Wald wygrał rasę. Jak na grupie stanął na pierwszym miejscu to zamiast się cieszyć wrzasnęłam załamana " o nieeee...." :D Tak mi się przypomniało ;D Hehe. Zabrzańska wystawa :grins: ;) Siemka Patrykowe Andrzeje. szans wygrać nie macie :p Quote
Pani Profesor Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [quote name='Pani Profesor'] [quote name='Angi'] Siemka Patrykowe Andrzeje. szans wygrać nie macie :p nawet z tym zdjęciem? :cool3: Quote
Majkowska Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Angi napisał(a):Hehe. Zabrzańska wystawa :grins: ;) Mam nadzieję że rozpoznałaś po pogodzie, a nie widziałaś mnie siedziącej w końskim łajnie...? Quote
angineuuka Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Majkowska napisał(a):Mam nadzieję że rozpoznałaś po pogodzie, a nie widziałaś mnie siedziącej w końskim łajnie...? po pogodzie i koniach :lol: ja sobie to wtedy odpuściłam, nie chciało mi się sterczeć na takiej pogodzie :D Quote
Majkowska Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 A z czym byłaś? Ja modliłam się wtedy żebyśmy nie musieli czekać na bisa, ale udało się ;) Quote
Majkowska Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 profesorki nie ma więc pozwolę sobie zdjęcia wkleić Patrykowe, com dziś zrobiła ;) Uważam że ślicznie wyszedł :loveu: Pat uciekł z kadru :D mooooje kochaneeee :loveu: Z Warchlemarem ;) Quote
Majkowska Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 i ostatnie , mało udane ale dodaję ;) Quote
agutka Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 jaki on jest podobny do mojego Czako którego miałam w dzieciństwie,.... Quote
Joanna-F Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 No i znowu Pat wygląda na każdym zdjęciu inaczej :lol: Raz jak kochany, słodziutki szczeniak, raz jak starszy, wielki pies... I kolory całkiem inne :loveu: chce Ci się go tak stylizować do każdego zdjęcia inaczej? :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 jaaaaakie śliczne zdjęcia :loveu: a ja już wypociłam PW, cobyś mi wysłała, a tu taka niespodzianka... ten wątek się sam prowadzi :diabloti: z czego jestem przeszczęśliwa :D a odnośnie stylizacji - Patryk się sam stylizuje :cool3: tutaj akurat widzimy radochę, bo w pobliżu była piłka, a to - jak wiadomo - najlepsza motywacja, żeby się uśmiechnął... bo jak jest ponury, to same widziałyście, jak wychodzi :D Quote
Majkowska Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 napiszę do moda z prośbą o przejęcie wątku - będę miała dwa , a co :diabloti: Quote
Pani Profesor Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 ja na Twoim też gdakam jak stara przekupa, więc możemy się wymieniać :D spokojnie, zacznie się zaraz sesja, ostatnia partia licencjatów (tzn. 'pomocy' do licencjatów :cool3:) pójdzie do pisania, magistera (tzn. 'wzór' :cool3:) też się zaraz jakaś nawinie, więc ciocia Profesor zniknie w odmęty komputerka - inne niż dogomania :diabloti: a pies się przekręci kołami do góry z nudów! Quote
Majkowska Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 [quote name='Pani Profesor']ja na Twoim też gdakam jak stara przekupa, więc możemy się wymieniać :D spokojnie, zacznie się zaraz sesja, ostatnia partia licencjatów (tzn. 'pomocy' do licencjatów :cool3:) pójdzie do pisania, magistera (tzn. 'wzór' :cool3:) też się zaraz jakaś nawinie, więc ciocia Profesor zniknie w odmęty komputerka - inne niż dogomania :diabloti: a pies się przekręci kołami do góry z nudów! Jakie też?! Jakie też?! O nie, to ja już się tu wypowiadać nie będę! Ciekawe co zrobisz bez moich cennych rad...:lol: Jak chcesz mam pracę licencjacką napisaną całą - nieużywaną! ;) Za spacery z pieskami wszystko ;) Quote
Pani Profesor Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 kochana, ja miałam na myśli, że to moje główne źródło zarobku, te wzory licencjatów i innych prac :cool3: jakbym je oddawała wszystkie na każdym kierunku,na jaki klepałam, to już by mi tego tytułowego profesora przybili :cool3: daj mi lepiej kogoś, kto nie ma jeszcze pracy, a ma zamiar niedługo się bronić i chce taką 100-stronicową inspirację za drobną opłatą ;) Quote
zmierzchnica Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Oo, Pat mi się bardzo z moim Frotkiem kojarzy, tylko kolor nie ten ;) Szczególnie jak ma rozdziawiony pyszczek albo leci z piłką, jakby we dwóch biegali, to jak bracia ;) Będziemy wpadać :) Quote
Pani Profesor Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 z Twojej sfory najbardziej mi się właśnie podoba Frotek, nie wiem, czy już to pisałam :D taki właśnie 'swojski' psiur, polubiłam sznupowate odkąd wzięłam swojego potwora :loveu: a dziś nas czeka kąpiel :cool3: bo Patryk idzie do domu tymczasowego - bardzo tymczasowego, bo na jedną noc ;) i musi być wypachniony i cudowny :cool3: bo na razie jedzie osłem, a takiego koleżanka go nie zechce przenocować :D Quote
Majkowska Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Ja nie wiem jak można nie chcieć przenocować takiego cuda. Jakby co u mnie miejsce jeszcze jest ;) Quote
Recommended Posts