Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agutka napisał(a):
no z jeżykiem to raczej biższego kontaktu by nie miał :cool3:

myślę, że jakby chciał, to by ugryzł - najwyżej bym wyciągała igły z psiego pyska :roll: z resztą jeż nie jest jakiś tragicznie kłujący, spokojnie potrafię wziąć jeża na ręce jak lezie np. drogą - Patryk by się pewnie jakoś dostał :roll:
najgorsze jest to, że te jeże spacerują wśród tych krzaków, w których on coś zarżnął - możliwe, że to były młode :shake::placz:, tam raczej innej zwierzyny nie ma, tylko te jeżyki właśnie...

ewaal1982 napisał(a):
Oj to się nie dziwię, że nie pozwalasz. Strasznie przykre, jak nasz pies zabije inne żywe stworzenie :(

tak, a jeszcze jak w trakcie udaremnienia próby zabójstwa rzuca się na mnie z zębami, to mamy komplet... :roll:

Posted

to nie z jeżem, co? jeż chyba nie gubi w ten sposób kolców w ramach obrony, z resztą takie wielkie - to pewnie jeżozwierz albo inny kolczasty stwór :cool3:

byłam z Majkowską na spacerze, czekamy na fotki :D

Posted

ewaal1982 napisał(a):
Ja sie nie mogę doczekać momentu, aż zrzucę foty z aparatu i zobaczę co nam wyszło :D a później siedze i oglądam i spamuje w sieci, głownie na Fb :D

no właśnie... jak wyszły ;) większość to dziadostwo mi wychodzi a te najfajniejsze zawsze ale to zawsze rozmazane :/

Posted

Pani Profesor napisał(a):
ja się nie udzielam odnośnie tego, jak wyszły, bo wychodzą zawsze tak samo :cool3: mam gówniany sprzęt niestety...

Mój brat, który zajmuje się fotografią powiedziałby, że: "nie sprzęt jest winny, ale fotograf" :diabloti:

Posted

kochaniutka, z optyki to ja miałam więcej zajęć, niż z matmy ;) względnie potrafię zrobić zdjęcia, ale że naprawdę mam sprzęt przedpotopowy, to mogę się cmoknąć w ogon - TŻ-ta telefon ma 10x lepszy aparat, a to tylko telefon...

nieważne - są focie :D made by Majkowska, dziękuję :loveu:

tu brzydal niesie dysk, średnio zainteresowany, ale jak piłeczka była schowana, to i owszem, nada się :diabloti:

Wald niesie zwijając go jak naleśnik, a Patryk opracował inną technikę :D

:loveu:

pokręcona sarna na prawo :diabloti:

Posted

heheh połowa zdjęć mi wyszłą tak że psy pouciekały z kadru :D

Na tych ostatnich Pat wyszedł nie jak Pat :D
A fiołków wam zazdroszczę, marzylo mi się takie foto to się Wald kretyn rozpłaszczył bo on chciał sobie kopać...