angineuuka Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 ej, no. załóż :mad: chcę mieć więcej znajomków :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 nie pierwsza mnie namawiasz i nie ostatnia :D a znajomków można sobie kupić na jakiejś farmie lajków czy cuś :evil_lol: można zaproponować komuś organizację takiego bazarku - 'jedno konto i dodanie do znajomych - 5zł' :D Quote
angineuuka Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='Pani Profesor']nie pierwsza mnie namawiasz i nie ostatnia :D a znajomków można sobie kupić na jakiejś farmie lajków czy cuś :evil_lol: można zaproponować komuś organizację takiego bazarku - 'jedno konto i dodanie do znajomych - 5zł' :D rozwiń myśl, to coś wymyślę :> Quote
Pani Profesor Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 no spójrz - przylezie taka ciotka i powie "aaale ja mam mało znajomych na fb..." a Ty wyskakujesz z propozycją- dodam Cię do znajomych za 5zł, a nawet stworzę dodatkowe konta i też dodam z tamtych, a wszystko za drobną opłatą na jakiegoś potrzebującego pieska :cool3: nie no, podobno to średnio legalne jeśli chodzi o np. konkursy czy pozycjonowanie jakiejś stronki, tzn. te tworzenie multikont na lipę... ale jeśli chodzi tylko o potrzebę jakiejś cioteczki z małą ilością znajomych, to może akurat :razz: Quote
angineuuka Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='Pani Profesor']no spójrz - przylezie taka ciotka i powie "aaale ja mam mało znajomych na fb..." a Ty wyskakujesz z propozycją- dodam Cię do znajomych za 5zł, a nawet stworzę dodatkowe konta i też dodam z tamtych, a wszystko za drobną opłatą na jakiegoś potrzebującego pieska :cool3: nie no, podobno to średnio legalne jeśli chodzi o np. konkursy czy pozycjonowanie jakiejś stronki, tzn. te tworzenie multikont na lipę... ale jeśli chodzi tylko o potrzebę jakiejś cioteczki z małą ilością znajomych, to może akurat :razz:[/QUOTE] taki myk :evil_lol: Quote
Koszmaria Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='Pani Profesor']nie pierwsza mnie namawiasz i nie ostatnia :D a znajomków można sobie kupić na jakiejś farmie lajków czy cuś :evil_lol: można zaproponować komuś organizację takiego bazarku - 'jedno konto i dodanie do znajomych - 5zł' :D[/QUOTE] mnie też namawiają. nie dam się,Ty też nie:> Quote
Pani Profesor Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 ja miałam tam kiedyś fb, jeszcze zanim był w zasadzie popularny, a później jak się stało tak, że każdy zaczął mieć i stał się powszechnym narzędziem inwigilacji, to zrezygnowałam. to zadziwiające ile osób ma full-dostępne profile z historią połowy życia na zawołanie... nasze wywody na psim forum to NIC w porównaniu do tego :eviltong: Quote
Koszmaria Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 ja inwigiluję swoich byłych za pomocą konta koleżanki:> Quote
Pani Profesor Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 ja ogólnie inwigiluję kogo popadnie :D każdy, kto mi się przedstawi, jest wklepany w google od razu :D w obliczu tego wszystkiego, głupio sobie założyć konto na fb i wiedzieć ile osób będzie chętnie podglądać, co u Ciebie :razz: nie no, może przesadzam, ale jakoś przywykłam do życia bez fb i sobie radzę;) a potencjalny pracodawca jak mnie wklepie w wyszukiwarkę na fb, to mu wyskoczy taka jedna istota która zwie się tak jak ja - ma bardzo ładny profil, normalne zdjęcia w stylu "ja nad morzem" i "ja w parku" i ogólnie wygląda na poukładaną - lepszy PR niż bym sobie sama miała zrobić :D Quote
Joanna-F Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='Pani Profesor']ja ogólnie inwigiluję kogo popadnie :D każdy, kto mi się przedstawi, jest wklepany w google od razu :D w obliczu tego wszystkiego, głupio sobie założyć konto na fb i wiedzieć ile osób będzie chętnie podglądać, co u Ciebie :razz: nie no, może przesadzam, ale jakoś przywykłam do życia bez fb i sobie radzę;) a potencjalny pracodawca jak mnie wklepie w wyszukiwarkę na fb, to mu wyskoczy taka jedna istota która zwie się tak jak ja - ma bardzo ładny profil, normalne zdjęcia w stylu "ja nad morzem" i "ja w parku" i ogólnie wygląda na poukładaną - lepszy PR niż bym sobie sama miała zrobić :D[/QUOTE] E, to masz fajnie. Jak ja się wpiszę w wyszukiwarkę na fb, to się załamuję... takiego PRu bym nie chciała :lol: :diabloti: Swoją drogą, to nie myślałam, że tak dużo osób nazywa się tak jak ja. A Pat oczywiście cudny :loveu: Przez niego (tzn. dzięki niemu) zaczęły mi się takie kudłacze podobać :lol: Quote
Pani Profesor Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 Jola Rutowicz..?:D Pat cudny, teraz idzie na siku i spać grzecznie (bo zastawiłam szafkę ze śmietnikiem, nic tu po nim) :diabloti: Quote
Joanna-F Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 :lol: Nie no, bez przesady :evil_lol: Quote
Majkowska Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 jesioooo ile popisane... chwilę mnie nie było a wy za moimi plecami tak nagadałyście :O To ja się też uśmiecham o nasionko! A nawet jakbym mogła to bym się uśmiechnęła o jakaś małą sadzoneczkę... :eggface: [quote name='Pani Profesor']ja ogólnie inwigiluję kogo popadnie :D każdy, kto mi się przedstawi, jest wklepany w google od razu :D w obliczu tego wszystkiego, głupio sobie założyć konto na fb i wiedzieć ile osób będzie chętnie podglądać, co u Ciebie :razz: [/QUOTE] o matko, to Ty już pewnie wszystko o mnie wiesz... A ja mam na koncie tyle wstydliwych faktów... :D Ja jak wpisałam w google swoje imię i nazwisko to wyskoczyła mi strona jakieś uznanej niemieckiej piosenkarki :D Uśmiałam się z baby, ale no może być :P Quote
Robokalipsa Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Jeszcze Eprestige mają taśmy ze wzorkami ale nie wiem czy Patowi do pyska w panterce by było :P A tu masz zdj gdzie widać jak byk,że Kasta ma ze starego wypustu. http://imageshack.us/a/img33/4476/fbcb.jpg I teraz nie wiem czy Ci zazdrościć nowego czy co :diabloti: .................... Słit focia na fejsika iiii :loveu: Tak,portale społecznościowe to zuuuło :D Ale ja tam lubie pogłupieć na fejsie. A szczególnie interesujące są rozmowy/przepychanki słowne między hodowcami.. Dorośli ludzie a jak gnoje :shake: Quote
Pani Profesor Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='Majkowska']jesioooo ile popisane... chwilę mnie nie było a wy za moimi plecami tak nagadałyście :O To ja się też uśmiecham o nasionko! A nawet jakbym mogła to bym się uśmiechnęła o jakaś małą sadzoneczkę... :eggface: o matko, to Ty już pewnie wszystko o mnie wiesz... A ja mam na koncie tyle wstydliwych faktów... :D Ja jak wpisałam w google swoje imię i nazwisko to wyskoczyła mi strona jakieś uznanej niemieckiej piosenkarki :D Uśmiałam się z baby, ale no może być :P tak tak, niemieckiej piosenkarki... przyznaj się, Majkowska, że to Twoja twórczość :eviltong: a jak sprowadzimy nasionka na następny rok i podrośnie mała gnida, to uznaję za zamówioną :) na razie nie mamy już sadzonek, muszę poczytać czy da się jakoś z drzewka przeszczepić, czy trzeba nową hodować od nasionka... dodam jeszcze, że jedna z papryk nam się przeszczepiła na krzyż i wyszła hybryda :D tak dziwacznie motylki zapyliły... [quote name='Robokalipsa']Jeszcze Eprestige mają taśmy ze wzorkami ale nie wiem czy Patowi do pyska w panterce by było :P A tu masz zdj gdzie widać jak byk,że Kasta ma ze starego wypustu. http://imageshack.us/a/img33/4476/fbcb.jpg I teraz nie wiem czy Ci zazdrościć nowego czy co :diabloti: .................... Słit focia na fejsika iiii :loveu: Tak,portale społecznościowe to zuuuło :D Ale ja tam lubie pogłupieć na fejsie. A szczególnie interesujące są rozmowy/przepychanki słowne między hodowcami.. Dorośli ludzie a jak gnoje :shake: Widziałam Prestige, takie basicowe mają te obróżki, a ja szukałam czegoś szałowego :cool3: na razie styknie, szczególnie że u mnie w portfelu świszczy aż przykro :D faktycznie, Kasta ma wzorki na zacisku, mi się podoba i w takiej wersji i w patrykowej, nawet nie zauważyłam, że mi brakuje wzorków na tej taśmie ;) a odnośnie fb, to ja też lubię sobie przejrzeć z konta TŻ co tam słychać u znajomych, ale sama się nie dam inwigilować :eviltong: a tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY! Pozdrawia Patryk, który leży mi w nogach z piłką w gębie i uważa, że się skuszę porzucać mu na deszczu :D Quote
Pani Profesor Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 kto chce wyjść z moim psem na piłkę? :roll: nosi ją w gębie od rana, a taka pogoda że się żyć nie chce... na szczęście dziś dzień kolejnej kąpieli, więc mu się upiecze :diabloti: i prawdopodobnie zaraz się zwlokę na tą super-zabawę w mroźnej ulewie... Quote
agutka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Daj go, ja pójdę ale jak się zepsuje do końca wieczoru to nie przyjmuję reklamacji ;) Quote
motyleqq Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 ja jestem masakrycznie uzależniona od fejsa. nawet dziś jak się obudziłam o 4.30 nad ranem bo TŻ wrócił z pracy, to pierwsze co zrobiłam, to włączyłam fb na komórce :diabloti: do niedawna wszystko tam miałam publiczne i każdy mógł zobaczyć, ale zaczęły mnie wkurzać różne osoby mające chęć porobić sobie pojazd na mój weganizm i inne rzeczy, więc teraz widzą znajomi ;) chociaż czasem zdarza mi się wpadka i coś, co nie powinno być publiczne, takim się staje i zaraz robi się z tego wielka dyskusja :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 ja kiedyś intensywnie przesiadywałam na społecznościówkach wszelkiej maści, ale mi się odechciało, bo fb jest zbyt powszechny - absolutnie każdy zaczyna swoją inwigilację od tegoż portalu, a po cholerę mi to :D i przynajmniej widać, kto ze znajomych naprawdę pamięta o Twoich urodzinach :diabloti: Quote
Pani Profesor Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 uwaga uwaga - relacja z dzisiejszego wypadu do Pychowic z ekipą psiarzy! Było fantastycznie :loveu: Patryk zachowywał się jak prawdziwy dżentelmen i każdego pieska, który do niego podszedł, kłapnął zębami w kark na powitanie - podobno to taki wyraz szacunku i w ogóle, w psim języku bardzo ceniona maniera :razz: Na szczęście szybko sobie odpuścił, zobaczył, że było TYLE psów, że każdego z osobna nie zgnoi, a jak puściłam go luzem na moment to w ogóle zapomniał, że powinien być największym chamem i agresorem na świecie...i ładnie się bawił :loveu: nawet Czarka (pies Magdy - głuchypies) została względnie ciepło przyjęta, a jej się mocno obawiałam, bo też potrafi pokazać ząbki :cool3: Przedstawiam relację - zdjęcia autorstwa Majkowskiej i głuchegopsa - kradnę :cool3: Pierwsze bieganie luzem - na zdjęciu oczywiście Wald i prześmieszny Amber, którego Pat chyba nie polubił :cool3:, i ten kantar z waldusinej mordki, taki dopasowany... w krzaaaakii! Pat, Wald i gordon Berek - Pat robił za żywy cel dla myśliwców :D z tyłu Czarka, która usilnie próbuje chwycić Pata za doopę :D Czarka :loveu: Quote
Pani Profesor Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 tyle nas było, a nawet jeszcze więcej Czarka u pani na kolanach, przerażona ilością zwierząt wokół :D ślicznie było latające psy :D Czarka polubiła Patryka i vice versa, ale ma jeszcze bardziej brutalny sposób zabawy niż Pat :cool3: aż królewicz musiał przywołać ją do porządku po n-tym kłapnięciu w doopinkę, ale bawiły się przednio :loveu: oczywiście piłka musiała być Quote
Pani Profesor Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Wald też ma zabawę taki jestem puszysty :loveu: to jest zdjęcie dnia :loveu: dwie doopinki przesłodki beagle Bimber w tle Quote
Pani Profesor Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 było bardzo fajnie, może na Pata to wpłynie nieco socjalizacyjnie, chociaż w drodze powrotnej wydarł mordę na psy w ogródkach kilkakrotnie... mam wrażenie że w takim psim skupisku on się szybko 'zobojętnia', a jednocześnie w sytuacji 1:1 wraca mu durnowaty agresor... choć sama nie wiem już, czy to agresja, czy takie psie buractwo. Quote
Recommended Posts