Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ma sporą wiedzę i doświadczenie, ja do niej trafiłam dzięki Martens z dogo i po dwóch wizytach u niej mój pies już dwa lata ma spokój z alergią - ( wcześniej przez rok odwiedziłam ponad 10 bajkopisarzy od alergii i kończyło się tylko pogorszeniem a raz nawet zagrożeniem życia )

• 1 month later...
Posted

Pewnie już wybrałaś, ale ja bardzo chwalę sobie dr. Karaś- Tęczę, leczę u niej chorą łapę mojej suni i wyprowadziła ją z ciężkiego zakażenia, do jakiego doprowadziło nieumiejętne leczenie mojego byłego już weta:shake:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
o tej słyszałam, ze to różdżkarka!

Różdżkarka czy nie, mojemu psu jako jedyna pomogła, a tak jak pisze Evvelina, też zwiedziłam różnych warszawskich dermatologów i polecanych internistów. Jedyna osoba jaką spotkałam, która była niezadowolona, jak wynikło w dalszej rozmowie, po prostu nie przestrzegała zaleceń.

Najgorzej wspominam chyba sławnego doktora Dembele, który zwyczajnie zlekceważył objawy u psa (zmiany skórne i świąd taki, że pies w połowie biegu po piłkę zatrzymywał się, żeby się podrapać), stwierdził że nic mu nie dolega i na oko orzekł, że pies nie ma alergii (okazało się, że to główna przyczyna jego problemów) :roll:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
no widzisz, tak to jest z opiniami.

Ano, po tych wszystkich tekstach w necie opisujących Dembele jako cudotwórcę, przez chwilę myślałam, że tylko mi się śni, że przyjechałam 100 km na wizytę, której 3/4 czasu siedziałam w gabinecie z praktykantką, a lekarz wpadł na koniec i orzekł z powietrza, że wmawiam sobie, że mój pies jest chory :p

Posted

Martens napisał(a):
Ano, po tych wszystkich tekstach w necie opisujących Dembele jako cudotwórcę, przez chwilę myślałam, że tylko mi się śni, że przyjechałam 100 km na wizytę, której 3/4 czasu siedziałam w gabinecie z praktykantką, a lekarz wpadł na koniec i orzekł z powietrza, że wmawiam sobie, że mój pies jest chory :p

Ja miałam taki sam sen! :evil_lol: