Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

ELIOT 1156/13
6-7 lat
pies
Pies średniej wielkości (ok. 45 cm w kłębie, waży 10,6 kg), w typie teriera.Jest bardzo spokojnym, zrównoważonym pieskiem, nie domaga się głaskania . Na smyczy chodzi bardzo ładnie, spacer z nim na pewno będzie odprężający. Nie będzie potrzebował dużej dawki ruchu, nie interesuje go zabawa pluszakami. Jest posłuszny, do ludzi nastawiony przyjaźnie, z większością psów się dogaduje. Nie zaczepia innych psów i nie reaguje, kiedy inny pies na niego warczy. Zna komendę „siad” i uroczo prosi o smakołyk. Ma krótką, szorstką sierść, którą łatwo pielęgnować, tym bardziej, że jest bardzo grzeczny przy czesaniu. Eliot powinien trafić do domu, w którym przez większość czasu ktoś jest, ponieważ nie lubi zostawać sam.
Kontakt w sprawie adopcji: wolontariusz: tel. 513 584 411 lub alicja1212@op.pl

Edited by Sinelka
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Wczoraj otrzymałam informację, że u Eliota jest wszystko w porządku, jest u siostry Moniki Z., która była naszą wolontariuszką,
Monika miała Siwka w dt, o ile ją jeszcze pamiętacie

Posted

Witaj Bożenko chciałabym w imieniu siostry bardzo pochwalić Eliota, gdyż mieszkamy razem z siostrą i córką oraz moim Nikem. Eliot zachowuje się wzorowo a do tego Niko się od niego uczy z tego co widzę dobrych manier. Eliot jest naprawdę bardzo...spokojny grzeczny bardzo lubi moją córkę, łasi się do niej pilnuje ją a Niko z 2 strony i zawsze ja wychodzę z Nikiem to szarpie a jak idziemy z siostra i Eliotem idzie spokojnie Eliot jest naprawdę pieskiem na medal mam nadzieje, ze Niko tez sie tak niedługo uspokoi bo za tydzień idzie do kastracji

i zdjęcia wyślemy ci w niedziele bo jutro jestem w pracy a siostra jutro porobi im zdjęć

pozdrawiam

Posted

Dziękuję za te informacje. Cieszę się, że tak dobrze trafił i czekam na zdjęcia. No i rzeczywiście spacer z Eliotkiem to była czysta przyjemność. Pozdrawiam nową rodzinkę Eliota.

• 2 months later...