Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haszczak wcale nie musi mieć domieszki kundla, żeby ogon przenosić... ot jest to wada jak każda inna...w polskich hodowlach jest pies sprowadzony z kanady, który przenosił ogon... ale mu operacyjnie popraawili... a zgadnijcie jak dzieciaczki ogon nosza? :/

Te czarno białe kaścinki wyglądają przegroźnie... poza tym słodkim papisiem na środku :D

Posted

unikatowy dziękuję ;)

Baski w jakim sensie zoperowali ogon,żeby się kładł "wzorcowo"? Chciałabym zobaczyc te szczeniaki :D

Jakie groźnie,Kastusia jest taaaaka słodziusia :D

Posted

Poznaliśmy nowego kolegę :D Kasta była na początku w kagańcu ale zupełnie niepotrzebnie gdyz zaakceptowała Barego odrazu. Zebrał jedynie krzykliwy ochrzan jak zajrzał pod ogon :diabloti:

Posted

Aga tak to jest jak się łopata w wiadrze nie mieści :D

Majka dzięki. To zdj też mi się b.podoba :eviltong: Nie mamy dużo TTB 6 sztuk będzie do spacerów ,moze się kiedyś uda zebrac wszystkie razem.

Czekaj na fotki w sierpniu :D Jadymy do Warszawy i organizujemy duuuuży zlot mam nadzieję. Ogólnie zabukowuję się na 3 dni (tak planuję póki co) i będzie dużo osób z astami ,treningi porobimy,popijemy będzie fajnie :D Mam nadzieję ,że wszyscy przeżyją :diabloti:

Psorka to błękit i naprawdę spory cielak 40 kg waży ,skacze jak szalony a ryj ma wieeeelki. 2 letni samczyk,bardzo przyjazny. U mnie też jest sporo spaślaków i zwykle właściciele to typowe dresy i z pieskiem do lasu niet . Wolą przed blokiem posiedzieć i pokozaczyć astem w kolczatce :shake:
Ja się moim sportowym sukiem nie lansuje ,więc nie mam u nich forów :diabloti:

Posted

No to jeszcze troszkę z dziś ;) Niestety światło do dupy jako ,że pogoda świrowała dziś okropnie. Pojechaliśmy z zamiarem treningu wp z Kastą i długiego spaceru jednak jak już dojechaliśmy to przywitały nas chmurzyska :angryy: W efekcie pół godz intensywnego męczenia psów (kto się bardziej zmęczył ,jak myślicie :D ) i rura do domu,gdyż komary chciały nas zeżreć :mad:

Posted

Rany.... uwielbiam ogldać wasze fotorelacje! Zawsze jest moc i dynamika :D
Psy wyglądają zajebiście i zjawiskowo i w ogóle oh i ah :D
Mój jedynie wygląda albo groźnie albo jak debil ganiając w kółko za jedynie sobie znanym celem :P