Baski_Kropka Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Majkowska napisał(a):Biały był uroczy, ale prawdę mowiąc po tym jak wyglądał nie wróżyłabym mu że wyrośnie na tak pięknego psa! A jets naprawdę cudny! i duuuuuzy! :loveu: A o haszczak jest? Bo na niektórych zdjęciach wyglądał na bliżej nie określonego ze względu na gabaryty i mimike :P Quote
agutka Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Robokalipsa napisał(a):A jaki słodziak był :loveu: nie no słodziak to inna sprawa .... zawsze cukrować nie można ;) Quote
Pani Profesor Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Robo, wszystkie psy u Ciebie są ładne :eviltong: ja oglądam zawsze z zazdrością :eviltong: Quote
Robokalipsa Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 Majkowska napisał(a):Biały był uroczy, ale prawdę mowiąc po tym jak wyglądał nie wróżyłabym mu że wyrośnie na tak pięknego psa! A jets naprawdę cudny! Oj my z matką spędziłysmy nie wiem ile godzin w necie szukając szczeniaków husky i malamute,porównując gdybając itp Dzięki ;) Baski_Kropka napisał(a):i duuuuuzy! :loveu: A o haszczak jest? Bo na niektórych zdjęciach wyglądał na bliżej nie określonego ze względu na gabaryty i mimike :P Strzelam w malamuta własnie ze względu na gabaryty. W książeczce ma Syberian husky :diabloti: Ale tak naprawdę to nie wiadomo co to jest ;) agutka napisał(a):nie no słodziak to inna sprawa .... zawsze cukrować nie można ;) Oj żałujesz Białaskowi :mad: Quote
Robokalipsa Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 Pani Profesor napisał(a):Robo, wszystkie psy u Ciebie są ładne :eviltong: ja oglądam zawsze z zazdrością :eviltong: No wiesz,takie paskudy :diabloti: Quote
Robokalipsa Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 Mata jak męczę Kaścinkę :diabloti: [video=youtube;Io6i1EkEC2Q]https://www.youtube.com/watch?v=Io6i1EkEC2Q&feature=youtu.be[/video] Quote
Baski_Kropka Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Widze, że domowa siłka :D Ile Kasta wyciska na klatę? :D Quote
Robokalipsa Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 Kasta to się raczej "przeciska - pod spodem :D Mata jeszcze jak Kaścinka ładnie się bawi z koleżanką,która u na weekendowała niedawno ;) [video=youtube;aT83lvJsUzw]https://www.youtube.com/watch?v=aT83lvJsUzw[/video] Quote
Pani Profesor Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 ojejusiu, Kasta na filmie, nie może być już nic lepszego :D przefajnie się bawi, typowa astka, wypięta dupa, paralityczne ruchy i przede wszystkim strach przed reklamówką :diabloti: po prostu poezja :D Quote
Baski_Kropka Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Do malamuta Białemu trochę sporo. Między SH a AM są różnice w kształcie i noszeniu uszu, w noszeniu ogona i takie tam...on raczejz AM mało ma. Haszczaki też potrafią być wielkie. świętej pamięci Antek był gigantyczny! Łapy miał jak dwie Dextera ważył jakoś 40kg był cudownie rudy i miał niebieskie oczy :P Quote
agutka Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Malamuty to całkiem sporo różniące się od huski , białas ma krew właśnie haszczaka . Postawa czasem jest bardzo podobna jak i pysk ;) Quote
Robokalipsa Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 Co Wy gadacie,przecie to biały owczarek szwajcarski :D :D Quote
Robokalipsa Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 MALAMUT HUSKY OWCZAREK SZWAJCARSKI Białas :diabloti: ( nie zapominajmy ,że waży 45 kg i jest wielkości samca owczarka niem) Quote
Majkowska Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Ogon nosi po malamuciemu, ale sylwetka malamucia mi się nie wydaje, jest jakiś tęższy, szerszy. Tak pomyślałam o jakiejś domieszce akity może ale to chyba tez nie tędy droga...b Quote
Robokalipsa Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 Cholera wie czego to mieszanka jest ;) Quote
agutka Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 o matko ile ras biednemu białasowi przypisaliśmy :diabloti: soory Robo ale ja szwajcara w nie widzę ;) na ogon niema co patrzeć bo wystarczy trochę kundla gdzieś w rodzicach i już się wzorcowa sylwetka wali Quote
Robokalipsa Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 Za co sorry, toż to czysty kundel i nie ma co mi tu sorac ;) Quote
Pani Profesor Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 google na hasło "white swiss shepherd mix siberian husky" wypluwa to: Quote
agutka Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 i wszystko jasne ;) Robo co kundel, co kundel haszczak i tyle ;) ważne że ma domek i swoich kochających właścicieli :) Quote
Robokalipsa Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 Psorka,że też Ci się szukać chciało :diabloti: Całkiem ładny ;) Aga niech Ci będzie :D A no ważne,ważne. Jego brat wyladował na łańchu podobno :shake: Quote
Robokalipsa Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 Dzień dobry :loveu: Troszkę Kaścinki ;) Takie rzeczy się u mnie tworzą ostatnio z nudów A tak pieseczek śpiewa z rańca, jak pańcia buty wkłada i pieska wkurwia :diabloti: [video=youtube;jWFlu5z8DwQ]https://www.youtube.com/watch?v=jWFlu5z8DwQ&feature=youtu.be[/video] Quote
Oscar Patric Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Białas jest obłędny:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Recommended Posts