Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Majkowska napisał(a):
Biały był uroczy, ale prawdę mowiąc po tym jak wyglądał nie wróżyłabym mu że wyrośnie na tak pięknego psa! A jets naprawdę cudny!

i duuuuuzy! :loveu:
A o haszczak jest? Bo na niektórych zdjęciach wyglądał na bliżej nie określonego ze względu na gabaryty i mimike :P

Posted

Majkowska napisał(a):
Biały był uroczy, ale prawdę mowiąc po tym jak wyglądał nie wróżyłabym mu że wyrośnie na tak pięknego psa! A jets naprawdę cudny!

Oj my z matką spędziłysmy nie wiem ile godzin w necie szukając szczeniaków husky i malamute,porównując gdybając itp
Dzięki ;)

Baski_Kropka napisał(a):
i duuuuuzy! :loveu:
A o haszczak jest? Bo na niektórych zdjęciach wyglądał na bliżej nie określonego ze względu na gabaryty i mimike :P

Strzelam w malamuta własnie ze względu na gabaryty. W książeczce ma Syberian husky :diabloti:
Ale tak naprawdę to nie wiadomo co to jest ;)

agutka napisał(a):
nie no słodziak to inna sprawa .... zawsze cukrować nie można ;)

Oj żałujesz Białaskowi :mad:

Posted

Kasta to się raczej "przeciska - pod spodem :D

Mata jeszcze jak Kaścinka ładnie się bawi z koleżanką,która u na weekendowała niedawno ;)

[video=youtube;aT83lvJsUzw]https://www.youtube.com/watch?v=aT83lvJsUzw[/video]

Posted

ojejusiu, Kasta na filmie, nie może być już nic lepszego :D
przefajnie się bawi, typowa astka, wypięta dupa, paralityczne ruchy i przede wszystkim strach przed reklamówką :diabloti: po prostu poezja :D

Posted

Do malamuta Białemu trochę sporo. Między SH a AM są różnice w kształcie i noszeniu uszu, w noszeniu ogona i takie tam...on raczejz AM mało ma. Haszczaki też potrafią być wielkie.
świętej pamięci Antek był gigantyczny! Łapy miał jak dwie Dextera ważył jakoś 40kg był cudownie rudy i miał niebieskie oczy :P

Posted

Ogon nosi po malamuciemu, ale sylwetka malamucia mi się nie wydaje, jest jakiś tęższy, szerszy. Tak pomyślałam o jakiejś domieszce akity może ale to chyba tez nie tędy droga...b

Posted

o matko ile ras biednemu białasowi przypisaliśmy :diabloti: soory Robo ale ja szwajcara w nie widzę ;) na ogon niema co patrzeć bo wystarczy trochę kundla gdzieś w rodzicach i już się wzorcowa sylwetka wali

Posted

Dzień dobry :loveu: Troszkę Kaścinki ;)

Takie rzeczy się u mnie tworzą ostatnio z nudów

A tak pieseczek śpiewa z rańca, jak pańcia buty wkłada i pieska wkurwia :diabloti:
[video=youtube;jWFlu5z8DwQ]https://www.youtube.com/watch?v=jWFlu5z8DwQ&feature=youtu.be[/video]