Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Po długiej nieobecności witamy się ponownie i opowiadamy duuuużo ,bo jest co :D

16 sierpnia zorganizowałam wspólnie z pitbulfan czyli Rafałem zlot bullowatych w Piasecznie pod Warszawą. Spotkanie świetnie wypaliło,było połączone z promocją naszej firmy,grillem oraz amatorskim HJ ,wszyscy bull właściciele bardzo pozytywni ;)

Przedstawiam więc teraz foty ze zlotu. Nie będzie po kolei gdyż ,acz kolwiek ,dlatego ,że ponieważ nie chce mi się sortować :P

Kastorra :)

2enpbvc.jpg

Pit Paco,sportowy szajbus ,któremu oczy płoną na widok gryzaka i to dosłownie :D

2eeeqn8.jpg

Zenek - jak widać bull w pełnej genetycznej okazałości ;)

ww0qb5.jpg

Paco 2,cudny mięśniaczek

x2p69w.jpg

Posted

Świetnie się patrzy na psy ,których właściciele świadomie używają odpowiednich kagańców co widać na zdj. Same fizjologi. Nie powiem ,że nie byłam - bo byłam bardzo pozytywnie tym zaskoczona. Na początku zapoznanie psów nie było zbyt przyjazne. Multum energii, podniecenia , zapachów oraz spory rozgardiasz udzielał się prawie każdemu zwierzęciu :)

9zq2ie.jpg

23vgdpc.jpg

Kasty siostra - Genesis Rapax / Ishtar. Oczywiście Kasta absolutnie nie pamiętała ,że są rodzeństwem i chciała jej wpierdzielić :D

2mzml8m.jpg

rit7aa.jpg

Negro - piękny i masywny ,niski ast. Gdybym nie wiedziała z jakiej jest hodowli to śmiało podciągnęłabym go pod American bully :grins:

jfbvns.jpg

Posted

Kaśka - spokojna laska ,która w czasie wojenek podgryzała towarzystwo po kostkach :D

ick6jk.jpg

Miaarka ;)

idvbc9.jpg

Furia - 4 mieś glut :D

1z5s1t5.jpg

Kasta ze Zdzisławem ;)

29zonxg.jpg

Najmłodsza uczestniczka,stafficzka obserwująca zamieszanie z rąk właścicielki. Inaczej zostałaby zdeptana ;)

2hf5d3a.jpg

Posted

Kasta najładniejsza ze wszystkich  :loveu:

Negro poznałam na top speed dog w Warszawie , był jako obserwator i też wcześniej nie widziałam niższego asta , świetny chłopak .

Posted

wszystko pięknie ale jak patrze jak się tymi twardymi fizjologami nawalają to już mnie wszystko boli ;)

gdzie znajdę link z waszymi produktami? szukałam ale nic nie znalazłam :look3:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

dawno mnie tu nie bylo niby na fac podkukuje ale foteczki piekne :) zazdroszcze takiego spotkania u nas w trn jakos sie z ludzmi zebrac na jeden termin nie da niestety :(

• 3 weeks later...
  • 1 month later...