Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje w ten upał tylko leżą do góry brzuchami :evil_lol: Kura kilka razy piłkę przyniosła i położyła się w cieniu, ale my tu wody nie mamy :lol:

Posted

wracam na dogo i od was zaczynam zwiedzanie :) taki zaszczyt was kopnal :)

Kastucha jak zawsze swietna ale tak szczezrze brakowalo mi przekonania do tych jej chlastanych uszu ale teraz widze ze bez kitu zajebiscie wyglada :)

Posted

[quote name='agutka']fajnie w tych szelkach wygląda ;)

Dzięki,niby cieńkie ale krętlik mają :eviltong:

[quote name='Mała Nika']http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2rdcj9z&s=8#.U30UTKzTr6Q
Ja latam :D :loveu:

Ojjj tak :razz:

[quote name='Pani Profesor']jaka radość :loveu: No przecież pierwszy w życiu wypad "popływać" :oops:

[quote name='qmu']wracam na dogo i od was zaczynam zwiedzanie :) taki zaszczyt was kopnal :)

Kastucha jak zawsze swietna ale tak szczezrze brakowalo mi przekonania do tych jej chlastanych uszu ale teraz widze ze bez kitu zajebiscie wyglada :)

Zaszczyt powiadasz :D Dziękujemy :diabloti:

Dokładka :loveu:

Posted

[quote name='omry']Moje w ten upał tylko leżą do góry brzuchami :evil_lol: Kura kilka razy piłkę przyniosła i położyła się w cieniu, ale my tu wody nie mamy :lol:

Kasta w domu zmula i się przewala od ściany do ściany. A na dworze sie dziwnie ożywia :diabloti:

[quote name='Baski_Kropka']Jakie ona miny strzela komiczne :D
Świetna jest :D Wygląda groźnie, ale i tak budzi we mnie takie ciepłe skojarzenia :D

Ona jest wredna :D Ale ogólnie kochaniutka hah

[quote name='Majkowska']http://i62.tinypic.com/2cf48eh.jpg - świetne ujęcie :D

Bardzo gustowne szeleczki, Kast wygląda w nich super!

Uwielbiam jej zwinność i skoncznośc :)

http://i62.tinypic.com/1eov2s.jpg - jesooo ogarniacie tyle liny??
Właściwie po co im do pływania linki?? Coś zgrzyta ??

Dzięki Maja , to były dwie liny hah 30 m i 27 m :D Ogarniamy jakoś :P Tylko końcówek pilnowaliśmy ,silnie znosiło.

Posted

Miałam już pytać czy sprawdzałaś skrzynke hah ,my nie zwijaliśmy. Zeszliśmy w jakiś uskok o one biegały z tymi linkami tak o ;) na osiedle mam tez 15 m ale ja nie zwijam razej. Sunie sobie linka za psem a w razie potrzeby łapie tam gdzie sięgam :eviltong:

Posted

30m ?! O gosh!!! :crazyeye:

Ja nie umiem obsłużyć liny , szczególnie że jak puszczę to nie ważne ile ma metrów, Wald i tak popruje tak że mi szybko końcówka ucieka :D

Posted

Kasta jest cudna z tymi uszami :loveu: ile ona ma w kłębie? kurde, asty mega mi się podobają, ale jak widze w realu to jakieś takie za niskie mi się wydają :eviltong:

Posted

Vailet napisał(a):
Kasta jest cudna z tymi uszami :loveu: ile ona ma w kłębie? kurde, asty mega mi się podobają, ale jak widze w realu to jakieś takie za niskie mi się wydają :eviltong:

jak za niskie to mniej więcej odpowiednik asta w wersji większej możesz mieć w postaci CC :eviltong: