omry Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Przesada :evil_lol: Ale ja nie lubię aż takich mięśni ani u ludzi, ani u psów. Quote
angineuuka Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 fuuuj. mnie się takie mięsnie u psa nie podobają :P Quote
Pani Profesor Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 a mi się podobają w formie ciekawostki - na ulicy bym na bank podlazła i wypytywała, o co tu chodzi :D straszny koksik! Quote
Baski_Kropka Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Ale umięśniony kozak! Podejrzewam, że odżywki mogły być, ale masę treningów rożnych obciążników ciągnięcia i innych takich... :D Quote
gops Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Dziś wprowadziłam odżywke także dam znać czy to coś daje za jakieś 2-3 tygodnie :lol: Quote
agutka Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 no jestem ciekawa ;) moja zalała się nieco tłuszczem i straciła na wyglądzie a przez pogodę musimy siedzieć w domu Quote
Robokalipsa Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 Goops serio? Zdaj relacje koniecznie to Kaste też podpędzę może :diabloti: Wiecie co ja nie mam stanowiska :D Lubię psy z widoczną rzeźbą czy aż z taką nie wiem bo nie mam :eviltong: Nie mniej jednak oglądałam filmić z otwartą gębą ,bo nie codzień się takie "muły" psa widzi :D Quote
agutka Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 na niebieskim jest Fedor tylko nie wiem teraz który chyba z białymi znaczeniami i on wygląda podobnie (może nie aż tak) ale jest mięsisty i fajnie mułki widać ;) pamiętaj że masz sukę a jak to u płci żeńskiej słabiej widać rozrost mięśni ;) Quote
agutka Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 a i przykładowo Lucek Weroniki także świetnie wygląda bo jest potężny a jak się napnie to po prostu rewelka ;) Quote
gops Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Robokalipsa']Goops serio? Zdaj relacje koniecznie to Kaste też podpędzę może :diabloti: Wiecie co ja nie mam stanowiska :D Lubię psy z widoczną rzeźbą czy aż z taką nie wiem bo nie mam :eviltong: Nie mniej jednak oglądałam filmić z otwartą gębą ,bo nie codzień się takie "muły" psa widzi :D Serio . Twoja to szczyl na mieśnie to trzeba poczekać aż pies będzie dorosły , mój w wieku Twojej wyglądał jak parówka ale wiedziałam że to przejściowe , Kasta wygląda cudnie! [quote name='agutka']a i przykładowo Lucek Weroniki także świetnie wygląda bo jest potężny a jak się napnie to po prostu rewelka ;) Dla mnie Lucek jest za wąski :p świetny pies to jeden z moich ulubieńców, ale jeśli idzie o mięśnie to wole psy bardzo potężne i umięśnione a nie szczupłe dlatego też wole fajnie umięśnionego asta czy staffika niż pita bo pity są często wąskie :p Fedor też bez szału :evil_lol: nic im nie ujmuje oczywiście , śliczne psy tylko jeśli idzie o mięśnie to ja mam inne wizje . Ja do niczego nie dąze ,już jestem zadowolona z budowy mojego psa ale jak sie wysuszy jeszcze to nie będe narzekać ;p Quote
agutka Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 no może zacznijmy że Lucek ma trochę inną budowę- bardziej molosowatą ;) jak na moje zeby pies się rozbudował w ten sposób to chyba musi dostawać sporo żarcia i na maxa treningi siłowe a nie jedzenie tylko według wagi jak pity pracujące gdzie waga najlepiej zeby była skromna Quote
gops Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Na pewno , ten pit którego wrzuciłam na pewno nie ma wagi pit :) i nie je na pewno jak królik . Dlatego ja nigdy nie odchudzałam psa , nigdy nawet jak było go troche za dużo bo dorastał , sam się wyrobił i przerobił to na mięśnie . Pies ma jeść dobrze , ma mieć dużo treningów i będzie efekt . A co najważniejsze to do Julki musi dorosnąć spokojnie bez żadnego odchudzania czy tuczenia , swoim rytmem . Quote
agutka Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 gops no wiesz nasze psy nie muszą być mega przecinaki bo tak naprawdę to psy na kanapę a nie pod zawody ale fajnie jak kanapowiec wygląda mięsisto :cool3: Quote
Robokalipsa Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 Ja broń boże nie mam ciśnienia na skoksowaną Kastę :eviltong: Wolałabym ,żeby troszku utyła i nie chudła więcej :D Treningi zdarzają się średnio raz na tydzień z oponą a tak to tylko aporty i zabawa z psami ;) Więc podejrzewam ,że ma zwyczajnie takie predyspozycje do fajnego wyglądu :diabloti: Clay to ładnie wygląda,a ta jego głowa to masakra :loveu: Odżywek troche bym się chyba bała dawać,nie ćwiczymy intensywnie to w sumie by się na nic zdały? Quote
gops Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Dobre geny to podstawa :lol: bez tego można robić setki treningów i może nie być takich efektów . Kasta wygląda już teraz super także za rok to będzie koksiara na pewno :razz: Quote
Robokalipsa Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 Fajnie by było ,nie powiem że nie :eviltong: Zobaczymy jak się kobita rozwinie,ma czasu a czasu na to :loveu: Quote
agutka Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Ledzin trening w postaci opony miała raz w tygodniu, max dwa ... nie narzekałam na jej rzeźbę gdyby nie barf i nagły spadek masy :/ ma tłuszczyku jak na bulka przystało , nie robimy nic z WP teraz wprowadziłam rower lecz pogoda niekorzystna i zakładam że to wystarczy bo im więcej treningów tym masa się wyszczupla Quote
Robokalipsa Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 Mam w końcu Obiedence - Trening posłuszeństwa w pdf aaaaa :loveu: :laugh2_2::laugh2_2: Quote
Robokalipsa Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Trzeba było pisać, ja też mam :P[/QUOTE] A bo ja wiedziałam :mad: :D Quote
Robokalipsa Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='Baski_Kropka']A zapytałaś?! :mad:[/QUOTE] :eviltong: Quote
Recommended Posts