Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Mam nadzieję,że fotorelacja na AŻ dwie strony się podoba :D Teraz pogoda jest do dupy,leje i po słonecznym dniu ni ma śladu :eviltong:

Edited by Robokalipsa
Posted

Czarnej też bym ucho ucieła , co by Kasta w zabawie nie odgryzła :diabloti:

Nie będzie rudej wystawiać ? Ja lubię taki typ asta , niskie , mocne , wzorcowe a nie kloce nie wiadomo jak długie i wysokie co ze wzorcem nie mają nic wspólnego .

Posted

[quote name='gops']Czarnej też bym ucho ucieła , co by Kasta w zabawie nie odgryzła :diabloti:

Nie będzie rudej wystawiać ? Ja lubię taki typ asta , niskie , mocne , wzorcowe a nie kloce nie wiadomo jak długie i wysokie co ze wzorcem nie mają nic wspólnego .

Jestem tego samego zdania :diabloti:

A nie będę wystawiać. Kasta to jest jeszcze chuda :D
Ogólnie to ma fajne proporcje i słyszałam nie raz,że na co ja czekam itp. Ale Kasta była kupiona "na kolanka" ,więc taka zostanie ;) Zresztą uważam ,że jest dużo lepszych eksteriowo suk ;)

[quote name='understandme']Zaglądać będę :)

http://i57.tinypic.com/2m649e8.jpg Kraksa powietrzna :evil_lol:

Super ;)
Kasta wygląda jakby młodej na plecach siedziała hehe :D

[quote name='pitbullfan']Mnie też się jej budowa bardzo podoba.
:cool1:

Posted

Fajna ta czarna, jest u mnie dosyć podobny pies, zawsze się nim zachwycam.
Tylko..on będzie ze dwa razy wyższy :eviltong: Ty robisz zdjęcia od dołu więc suki też na małe nie wyglądają, ale tamtego widziałam na własne oczy i no...wysoki jest :D

Ale Kasta ma sylwetkę :loveu:
Nie wolisz żeby taka sportowa pozostała??

A ta młoda w jakim wieku?
Ginę w tych waszych przyjaciołach, już nie wiem który jest który i ile ich jest, no i z samymi astami się zadajecie, elita ;):D

Posted

To i jak zaglądam do Ciebie ;) Kastucha śliczna, ma bardzo ładną budowę :loveu: Ja bym ją tylko przemalowała, ale to już takie moje zboczenie :eviltong:
No i bez ucha o niebo lepiej! :loveu:

Posted

[quote name='Majkowska']Fajna ta czarna, jest u mnie dosyć podobny pies, zawsze się nim zachwycam.
Tylko..on będzie ze dwa razy wyższy :eviltong: Ty robisz zdjęcia od dołu więc suki też na małe nie wyglądają, ale tamtego widziałam na własne oczy i no...wysoki jest :D

Ale Kasta ma sylwetkę :loveu:
Nie wolisz żeby taka sportowa pozostała??

A ta młoda w jakim wieku?
Ginę w tych waszych przyjaciołach, już nie wiem który jest który i ile ich jest, no i z samymi astami się zadajecie, elita ;):D[/QUOTE]

Wolę ,żeby taka sportowa została ,ale troszkę przypaść ją muszę :diabloti: Ona na zdjęciach taka wyżyłowana wychodzi na codzień ja tego nie widzę :eviltong:

Młoda ma pół roku ;)

Bo asty się najlepiej bawią ze sobą :D Właściciele "zwykłych" psów ,przy pierwszym warknięciu robią w gacie i uciekają :roll:

[quote name='A&L']To i jak zaglądam do Ciebie ;) Kastucha śliczna, ma bardzo ładną budowę :loveu: Ja bym ją tylko przemalowała, ale to już takie moje zboczenie :eviltong:
No i bez ucha o niebo lepiej! :loveu:[/QUOTE]

A na jaki byś przemalowała :mad: Jak dla mnie mogłaby mieć białą głowę :loveu:
Dzięki ,dzięki :diabloti:

[quote name='agutka']Ach co ja mogę więcej napisać???......... świetna jest:loveu:[/QUOTE]

:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Pani Profesor']http://i59.tinypic.com/v45wsx.jpg jaką ma fajną 'piłeczkę' :D :D

matko, jakie ciociu robisz śliczne te foty :loveu: a na Kastę to ja wolę nie patrzeć,bo mnie skręca z zazdrości :eviltong: naprawdę to moja faworytka, najładniejsza astka ever :loveu:

Zapomnieliśmy rzutki i pańciu musiał sobie jakoś radzić, w końcu dwie morderczynie chciały mu piłke odebrać :diabloti:

Dobrze,że się zjęcia podobają :loveu: A Kastucha Ciebie też Lofju ,jak czytam jej Twoje komentarzyki to się cieszy :evil_lol:

[quote name='A&L']Ja bym ją popręgowała :loveu: ale i tak jest śliczna :)

Miałam wybór między nią a pręguską ale jakoś wtedy mi się nie podobały pręgusy :diabloti:

Posted

[quote name='Pani Profesor']ja to bym chciała Kastuchę kiedyś poznać osobiście, no ale ciocia nie jeździ na wystawy, więc pewnie nie pojawi się w czerwcu w Krakowie... :(
Nie pojawie się ;)

[quote name='Mała Nika']http://i60.tinypic.com/255kety.jpg
Powiem tylko Wow :D Pierwszy raz coś takiego widzę- normalnie jak w Strongmanach :D
Ostatnio coraz częściej spotykam Asty i coraz bardziej mi się psiska podobają :) A Twoja dziewucha prześliczna :loveu:

Heh TTB o mali strongmeni fakt ;) Dziękuję :loveu:

[quote name='Baski_Kropka']Ale ma mięsista dupkę <3

Ma , ma :razz: