Robokalipsa Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 [quote name='phase']Od razu w oczy rzuciła mi się zajefajna obroża. :D:) http://i61.tinypic.com/20zspl3.jpg Siemanko. Kiedy będzie dużo fot? :grins: :evil_lol: Hheh dobrze ,że się rzuca - po to jest :eviltong: A co mało Ci :diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Właśnie.. ja nie wiem jak twoje psy wyglądają :mad: A co do żarcia.. wiecie jaka jestem podła i okrutna? Mój pies dzisiaj cały dzień głodówki, a na dokładkę, tabletka anty żygowa i podróż 300km samochodem :P Quote
Pani Profesor Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 współczuję :cool3: ja na początku podróży wszelakich też nie karmiłam Patryka, teraz żre przed samym autem, to przynajmniej da nam zajadać kanapki na trasie :cool3: nic go nie rusza w aucie - to był mój, przyznaję, najgorszy stres przy braniu psa ze schronu, tj. jak zniesie podróże do mojego rodzinnego miasta,500km w jedną stronę... ...no i tak go przyzwyczajaliśmy do auta, że teraz nie chce iść na spacer, jeśli tż wsiądzie do fury, a Patryś nie :loveu: sam się ładuje, układa i jedzie zadowolony. Quote
Robokalipsa Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 (edited) [quote name='Baski_Kropka']Właśnie.. ja nie wiem jak twoje psy wyglądają :mad: A co do żarcia.. wiecie jaka jestem podła i okrutna? Mój pies dzisiaj cały dzień głodówki, a na dokładkę, tabletka anty żygowa i podróż 300km samochodem :P KASTA Amstaffka :loveu: GASPAR kunel biały potocznie BIAŁAS :loveu: Ja jestem bardziej okrutna :diabloti: Gaspar za młodu jeździł ze mną autem do Włoch a Kasta często po 600km nawala z nami w jedną stronę :diabloti: Teraz na święta jechały z nami oby dwa i wszystko grało i śpiewało bez piguł ani niczego. No ale ja ich od szczeniąt przyzwyczajałam do transportu. [quote name='Pani Profesor']współczuję :cool3: ja na początku podróży wszelakich też nie karmiłam Patryka, teraz żre przed samym autem, to przynajmniej da nam zajadać kanapki na trasie :cool3: nic go nie rusza w aucie - to był mój, przyznaję, najgorszy stres przy braniu psa ze schronu, tj. jak zniesie podróże do mojego rodzinnego miasta,500km w jedną stronę... ...no i tak go przyzwyczajaliśmy do auta, że teraz nie chce iść na spacer, jeśli tż wsiądzie do fury, a Patryś nie :loveu: sam się ładuje, układa i jedzie zadowolony. Gaspar tak ma,wskakuje radośnie ,2 kółeczka i leży gotowy do drogi. Kasta zwykle obserwuje przez okno albo śpi :) Będzie festyn jak przyjdzie mi (może niedługo :evil_lol: ) 3 władować do bagażnika :diabloti: Edited April 27, 2014 by Robokalipsa Quote
agutka Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 boszzzee Sagat to jęczydupa w aucie :placz: jak nie huknę i futra nie szarpnę to japy nie zamnknie ;) Leda zaś od początku wspaniały kompan podróży :) Quote
Pani Profesor Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 ROBO, PLANUJESZ SZCZYLKA? :crazyeye: :placz::loveu: Quote
Robokalipsa Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 [quote name='agutka']boszzzee Sagat to jęczydupa w aucie :placz: jak nie huknę i futra nie szarpnę to japy nie zamnknie ;) Leda zaś od początku wspaniały kompan podróży :) Męczysz piesełka w aucie :mad: :evil_lol: [quote name='Pani Profesor']ROBO, PLANUJESZ SZCZYLKA? :crazyeye: :placz::loveu: Jaaaa??? No co Ty :diabloti: Quote
Pani Profesor Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
angineuuka Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 http://i60.tinypic.com/sywccl.jpg superowa obróżka :D Quote
Robokalipsa Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 [quote name='Pani Profesor']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] :D :D :D :eviltong: Quote
Robokalipsa Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 [quote name='Angi']http://i60.tinypic.com/sywccl.jpg superowa obróżka :D Kasta dziękuje :cool1: Quote
Pani Profesor Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 ...ja tam trzymam kciuki, żeby uszy szybciej odrosły :diabloti: a tak poważnie, Robo - co to za szczylek się szykuje? :cool3: drugi ast? :loveu: Quote
Robokalipsa Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 Jeśli będzie to oczywiście,że ast. Ale nie wiem kiedy hahah :D Czy za tydzień czy za 10 lat - będzie ast i kropka :diabloti: ............. Nic nie odrośnie,cicho bądź bo Ci w końcu w*******e :mad::diabloti: Quote
Pani Profesor Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 toż żartuję :diabloti: ja tak Kastusię kocham, że możesz jej uciąć i łapę i ogon i dalej będzie piękna :loveu: eee, to jak za 10 lat planujesz,to nic przesądzonego :diabloti: miałam nadzieję, że już upatrzyłaś jakiegoś bubka :loveu: Quote
Baski_Kropka Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 To był żarcik że nie wiem jak wyglądają, chciałam Cię zmusić do wstawienia nowych fotek :D Ja jak tylko zrobię do końca prawo jazdy po wakacjach to też robię szturm na Mariusza i będę szukała drugiego psiara do naszej rodzinki skromnej :D Quote
zaba14 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Hej! Ładnie jej z ciętym uchem :P z ciekawości w jakim wieku jej cieliście? Bo to już drugi dorosły ast którego spotykam w necie z cietym uchem w późnym wieku ;) Quote
Robokalipsa Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 [quote name='Pani Profesor']toż żartuję :diabloti: ja tak Kastusię kocham, że możesz jej uciąć i łapę i ogon i dalej będzie piękna :loveu: eee, to jak za 10 lat planujesz,to nic przesądzonego :diabloti: miałam nadzieję, że już upatrzyłaś jakiegoś bubka :loveu: Bubka to może upatrzę jak się urodzą :cool1: To dobrze że ją kochasz bo ona Cb tyż :loveu: [quote name='Baski_Kropka']To był żarcik że nie wiem jak wyglądają, chciałam Cię zmusić do wstawienia nowych fotek :D Ja jak tylko zrobię do końca prawo jazdy po wakacjach to też robię szturm na Mariusza i będę szukała drugiego psiara do naszej rodzinki skromnej :D No to Ci się udało :D [quote name='zaba14']Hej! Ładnie jej z ciętym uchem :P z ciekawości w jakim wieku jej cieliście? Bo to już drugi dorosły ast którego spotykam w necie z cietym uchem w późnym wieku ;) Dziękujemy ;) Quote
angineuuka Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 aa, bo ona się pocieła :splat::splat::splat: tero zauważyłam :diabloti: Quote
Robokalipsa Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 [quote name='Angi'] tero zauważyłam :diabloti:[/QUOTE] Gratulejszyn reflekszyn :diabloti: :D Quote
angineuuka Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 a dziękuję, dziękuję :diabloti::diabloti: Quote
zaba14 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 haha a po cięciu uszu, sąsiedzi nie pytają co stało się z poprzednim psem? :D skąd masz nowego? :)) Quote
Karro Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Witamy się :hand: Galerię już jakiś czas podglądam i postanowiłam się ujawnić :) Kasta cudnie wygląda z ciętym uchem! :loveu: ( możecie mnie zlinczować, ale bardziej mi się podoba z ciętymi niż z naturalnymi :diabloti: ) i zdjęcia też masz zajebiaszcze :D Quote
Robokalipsa Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='Angi']a dziękuję, dziękuję :diabloti::diabloti: :diabloti: [quote name='zaba14']haha a po cięciu uszu, sąsiedzi nie pytają co stało się z poprzednim psem? :D skąd masz nowego? :)) Niet :eviltong: [quote name='understandme']Witamy się :hand: Galerię już jakiś czas podglądam i postanowiłam się ujawnić :) Kasta cudnie wygląda z ciętym uchem! :loveu: ( możecie mnie zlinczować, ale bardziej mi się podoba z ciętymi niż z naturalnymi :diabloti: ) i zdjęcia też masz zajebiaszcze :D Bardzo się cieszę ,że postanowiłaś się ujawnić :loveu: Witam i mam nadzieję ,że będziesz zaglądać :cool3: Zdjęć dużo będzie zawsze :D i dzięki :p ................. Dzis intensywny dzień,rano pojechaliśmy na rening :painting: Quote
Robokalipsa Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 Tak z treningu wracałam :loveu: Później poznaliśmy nową koleżankę Uzi,która wykonuje komendy po, uwaga - GRECKU :cool3: Bardzo miła sunia ,totalnie uległa ,wspaniała. Quote
Robokalipsa Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 Pod wieczór wyskoczyliśmy z Kają i Lunką poszwendać się po lesie :loveu: Quote
Recommended Posts