Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahah na pierwszy rzut oka myślałam że z białasem idzie dorosła osoba i wytrzeszczu już dostałam jakie wielkie z niego psisko :D
Pikny un :loveu:

Ale, ale... cosik podejrzane że Kasty tak długo nie ma...
No no, bo wam inspekcję tam wyślę :mad::eviltong:

Posted

On ogólnie jest duży :p Normalnie jak owczarek niem.
Fajnie mi na barfie schudł i wrócił do swojej wagi z przed 4 lat,mega się z tego cieszę bo w końcu znów więcej biega i truchta. Wyraźnie jest mu lżej. A uważam,że dla takiego już starszego troszkę pana to tylko na + dla zdrowia :)

A było gdzieś wyżej ,że PP już zaklepała lewego szczeniaczka - chcesz też :diabloti:

Posted (edited)

Dzięki,on jest cudownym psem i będę to powtarzać w kółko :loveu:

A na tą chartkę to nie mogę się napatrzeć. Ona nie chodzi - ona płynie,jest tak delikatna ,że ma się ochotę ją wsadzić w gips żeby się nie połamała czasem :diabloti:

A tak na serio to bardzo arystokratyczna rasa. I płocha niestety :shake: Nie ma szans na powąchanie się ,bo jest płochliwa jak łania jakaś. A szybka niesamowicie,już nie chodzi mi o bieg ale samą reakcję na daną sytuację. Myśli piorunem.

A co do "łań" to jakieś 30m przed nami przewaliły się 4 sarny ,jak dobrze że nam dzieci nie stratowały :mad:Bo smarki biegały z Gasparem dość daleko od nas. Akurat przypadek chciał ,że facio na rowerze jechał a ścieżka wąska tośmy szczeniaki łapały i Białasa Tyż,co by nam nie porozjeżdżał ferajny :D Biały to się nawet nie pokapował ,że coś bryka między drzewami :D Kasty już by dawno nie było w tym przypadku :diabloti:

Edited by Robokalipsa
Posted

Żadna pseudo :mad: Bo Cię o pomówienia podam do sądu :diabloti:

Nie będzie szczeniaczkóff - neffer :vamp:
..........................................................................

No na całość jeszcze sobie poczekasz :eviltong:

Posted

Nie wiem czy ją wyklucza bo się nie dowiadywałam. Kaścina będzie sterylizowana niedługo. Od początku nie było myśli wystawiania ani hodowania :) Kupiłam ją dla siebie i do kochania ;)

Posted

[quote name='Robokalipsa']Gdzieś tam jest pies :D

[IMG]http://i59.tinypic.com/kbyntx.jpg[/IMG]

Widać nosek :loveu:

[IMG]http://i57.tinypic.com/4qt20h.jpg[/IMG]

"Jestem zmęczona przez Ciebie mamo,nigdzie nie idę :sleep2: "

[IMG]http://i62.tinypic.com/jiiamv.jpg[/IMG][/QUOTE]
jak one doskonale wiedzą co jest najlepsze:eviltong: