Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Robokalipsa']
Strasznie mi żal ,że prawdopodobnie nigdy się nie spotkam z żadną z Was :-([/QUOTE]

Nie mów hop, bo jak ja na wystawy ruszę to moze i Lublina nie ominę :evil_lol:
Tylko nie wiem czy Waldek jest naprawdę takim świetnym kandydatem do poznawania :D

Posted

Majeczko ja w Lubinie mieszkam, pod Wrocławiem - do LubLina mam kupe km :) Jakbyś była na wystawie w Głogowie/Wrocławiu np to bym na 100% podjechała się poznać :loveu:

Kasta by ganiała Waldusia :diabloti: Kagan suce na ryja i niech lata za kawalerem :eviltong:

Posted

Aaaa... to żle przeczytałam:oops:
Głogów już był chyba ostatnio. Ja póki co nie jeżdzę, ale jakbym się wybierała to dam znać.

Myślę ze kagan nawet byłby zbędny. Waldek się dogaduje ze wszelkim stworzeniem, a nawet jeśli stworzenie się nie dogaduje z nim to wykorzystuje to jako element gonitwy (rozwścieczyć psa i w nogi:evil_lol:). A jakby go dorwała... no trudno,wypadki sie zdarzają :diabloti:

Posted

Kasta dostała wpiedrooool :D Od Gaspara :evil_lol: 3 krechy na ryju i 3 krechy na łapie :mad:
Tylko teraz zagadka - od pazurów czy od zębów? Mi wyglada jednak na pazury ,bo dymu nie było :D

Posted

[quote name='Robokalipsa']Oprzytomniała - że to w sumie wcale wypadek nie był :D Tylko premedytacja :loveu:[/QUOTE]

Moja droga, jak się puszcza małego bezbronnego pointerka z wielką wściekłą moderczą amstaffką to się musi zdawać sprawę ze wszystkich skutków ubocznych...:evil_lol: Zresztą, to nie byłaby premedytacja tylko przysługa :diabloti:

Posted

[quote name='Majkowska']Moja droga, jak się puszcza małego bezbronnego pointerka z wielką wściekłą moderczą amstaffką to się musi zdawać sprawę ze wszystkich skutków ubocznych...:evil_lol: Zresztą, to nie byłaby premedytacja tylko przysługa :diabloti:[/QUOTE]

yyy :crazyeye:

Posted

Była dziś wyprawa z Kają i Luną :naughty:
Ja oczywiście zasuwam z całym sprzętem - milion smaków,kaganiec,kantar,zacisk + nastawienie na korekty :roll:
A suka mnie tak pozytywnie zaskoczyła,że az nie wiem co powiedzieć! Ani jednego warknięcia nie było :wub: :hypocrite:

Posted

[quote name='Majkowska']Biedna malutka, wyponiewierana na wszystkie strony :lol::loveu:
Kasta by się z Waldem dogadali na 100% w kwestii panierowania przeciwnika :D[/QUOTE]
A jak cudownie by się panierowali wspólnie :diabloti:

[quote name='Pani Profesor']ojezu :loveu: a tu jak zwykle miód na moje serduszko :loveu: a to małe to bym schowała pod kurtkę i poniosła do domu :diabloti:[/QUOTE]

Widzisz jakie ja Ci tu niespodzianeczki szykuję co jakiś czas :loveu:
VII - Nie kradnij :mad: :evil_lol: