Majkowska Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='Robokalipsa'] Strasznie mi żal ,że prawdopodobnie nigdy się nie spotkam z żadną z Was :-([/QUOTE] Nie mów hop, bo jak ja na wystawy ruszę to moze i Lublina nie ominę :evil_lol: Tylko nie wiem czy Waldek jest naprawdę takim świetnym kandydatem do poznawania :D Quote
Robokalipsa Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Majeczko ja w Lubinie mieszkam, pod Wrocławiem - do LubLina mam kupe km :) Jakbyś była na wystawie w Głogowie/Wrocławiu np to bym na 100% podjechała się poznać :loveu: Kasta by ganiała Waldusia :diabloti: Kagan suce na ryja i niech lata za kawalerem :eviltong: Quote
Majkowska Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Aaaa... to żle przeczytałam:oops: Głogów już był chyba ostatnio. Ja póki co nie jeżdzę, ale jakbym się wybierała to dam znać. Myślę ze kagan nawet byłby zbędny. Waldek się dogaduje ze wszelkim stworzeniem, a nawet jeśli stworzenie się nie dogaduje z nim to wykorzystuje to jako element gonitwy (rozwścieczyć psa i w nogi:evil_lol:). A jakby go dorwała... no trudno,wypadki sie zdarzają :diabloti: Quote
Robokalipsa Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Tak był. Hehe nie no jeszcze byś oprzytomniała i bym dostała po głowie jakby zdarzył się wypadek :diabloti: Quote
Majkowska Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Od czego miałabym oprzytomnieć? Ja jestem przytomna cały czas:evil_lol: Quote
Robokalipsa Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Oprzytomniała - że to w sumie wcale wypadek nie był :D Tylko premedytacja :loveu: Quote
Pani Profesor Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 dobry wieczór, prześliczne rude :loveu: Quote
Robokalipsa Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Dobry dobry :loveu: urocze ,sznupowe ,śmierdzące obsikaną szmatą :diabloti: :evil_lol: :eviltong: Taka sytuacja :cool3: Quote
Robokalipsa Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Kasta dostała wpiedrooool :D Od Gaspara :evil_lol: 3 krechy na ryju i 3 krechy na łapie :mad: Tylko teraz zagadka - od pazurów czy od zębów? Mi wyglada jednak na pazury ,bo dymu nie było :D Quote
qmu Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Dzień doberek z rana, dnia ostatniego styczniowego :) Quote
Pani Profesor Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='Robokalipsa']Dobry dobry :loveu: urocze ,sznupowe ,śmierdzące obsikaną szmatą :diabloti: :evil_lol: :eviltong: Taka sytuacja :cool3:[/QUOTE] :D :D nienawidzę Cię :D Quote
Majkowska Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='Robokalipsa']Oprzytomniała - że to w sumie wcale wypadek nie był :D Tylko premedytacja :loveu:[/QUOTE] Moja droga, jak się puszcza małego bezbronnego pointerka z wielką wściekłą moderczą amstaffką to się musi zdawać sprawę ze wszystkich skutków ubocznych...:evil_lol: Zresztą, to nie byłaby premedytacja tylko przysługa :diabloti: Quote
qmu Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='Majkowska']Moja droga, jak się puszcza małego bezbronnego pointerka z wielką wściekłą moderczą amstaffką to się musi zdawać sprawę ze wszystkich skutków ubocznych...:evil_lol: Zresztą, to nie byłaby premedytacja tylko przysługa :diabloti:[/QUOTE] yyy :crazyeye: Quote
Robokalipsa Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 Była dziś wyprawa z Kają i Luną :naughty: Ja oczywiście zasuwam z całym sprzętem - milion smaków,kaganiec,kantar,zacisk + nastawienie na korekty :roll: A suka mnie tak pozytywnie zaskoczyła,że az nie wiem co powiedzieć! Ani jednego warknięcia nie było :wub: :hypocrite: Quote
Robokalipsa Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Majkowska Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Biedna malutka, wyponiewierana na wszystkie strony :lol::loveu: Kasta by się z Waldem dogadali na 100% w kwestii panierowania przeciwnika :D Quote
Pani Profesor Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 ojezu :loveu: a tu jak zwykle miód na moje serduszko :loveu: a to małe to bym schowała pod kurtkę i poniosła do domu :diabloti: Quote
Robokalipsa Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='Majkowska']Biedna malutka, wyponiewierana na wszystkie strony :lol::loveu: Kasta by się z Waldem dogadali na 100% w kwestii panierowania przeciwnika :D[/QUOTE] A jak cudownie by się panierowali wspólnie :diabloti: [quote name='Pani Profesor']ojezu :loveu: a tu jak zwykle miód na moje serduszko :loveu: a to małe to bym schowała pod kurtkę i poniosła do domu :diabloti:[/QUOTE] Widzisz jakie ja Ci tu niespodzianeczki szykuję co jakiś czas :loveu: VII - Nie kradnij :mad: :evil_lol: Quote
phase Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Brawo Kasta! A fotki (jak zwykle z resztą :eviltong:) piękne! W ogóle widzę u Was słoneczko pięknie świeciło. :) Pozazdrościć tylko. Quote
Robokalipsa Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Phase dzięki :D A dzisiaj będą jeszcze fajniejsze foty ,słonko meeega dopisało a ja się skusiłam na krótki obiektyw :diabloti: Mam milion chyba tych fot a więc zejdzie mi :eviltong: Quote
Recommended Posts