Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak mój TŻ obroni magisterkę do tego czasu to zjedziemy do Białegostoku pewnie na 2tyg., do Wasilkowa można z powodzeniem doleźć piechotą, to rzut beretem, więc na pewno się pojawimy na tym PBS o ile w tym czasie będziemy w tym rejonie Polski :D

ja zabiorę swojego kundla incognito :diabloti: opitolę na łyso do skóry, nikt się nie skapnie, że to nie TTB, jak zacznie swoje miłe powitania z innymi pieskami :diabloti:

Posted

Goops ja bym strasznie chciała wyściskać Caya :D W moim domu miał być staffior własnie :D Ale trafiła sie astka hah

Tyle ,że my celujemy na Wrocław. Po 1 mamy blisko (100km) a po 2 mamy rodzinę pod Wrocławiem ,więc wypad na 3 dniową imprezę obejdzie się bez hoteli :D Na Białystok mam zaś 600km :shake:

Warchlemara i Pata na zawody a czemu nie :D W końcu konkurencje PBS wcale nie są tylko dla Pitów :D

Posted

Aaa szkoda , ja mam nie całe 400 do Białego za to całą Polske do Wrocławia :) i nie miałabym jak tam dojechać , Clay by nie wytrybił tyle godzin w pociągu .

Posted

[quote name='agutka']wszystkie rasy rozumiem ale charcik?? biedactwo się nie złamał:D:D:D:D:D:D:D[/QUOTE] A widzisz :D Ja zawsze odnoszę wrażenie ,że one się nawet przy zwykłym spacerze połamią.. :D :D :D

[quote name='Pani Profesor']oooo, ten mały psycholek ze świecącymi oczami na dole :loveu:już widzę jak Patryk tak wlecze za sobą oponę :loveu:

szkoda, że nie przyjedziecie do Białego w tym czasie, no... :([/QUOTE]
Myślisz,że masz czego żałować :D Kasta na pewno bardzo grzecznie przywitałaby się z Patem :diabloti: :cool3:

[quote name='gops']Aaa szkoda , ja mam nie całe 400 do Białego za to całą Polske do Wrocławia :) i nie miałabym jak tam dojechać , Clay by nie wytrybił tyle godzin w pociągu .[/QUOTE] Polska mogła by być mniejsza :eviltong:

[quote name='Majkowska']Warchl to by tą przyczepeczkę sponiewierał i poleciał z nią w krzaki biegać :evil_lol:[/QUOTE] Taką małą to na bank :D Trzeba by mu na dzień dobry z tone przywalić ,to by się okazało jaki ma silny ten swój "polny popęd" :megagrin:

Posted

Wystawiałam kiedyś charciki i szczerze mówiąc wrażenie straszne... Czułam się jakbym ustawiała rozklekotany szkielet który się mi zaraz w rękach rozpadnie.:evil_lol:
A w rzeczywistości charciki podobno nie są aż tak delikatne.

Pat by zjadł Kastę na wstępie ;)

Nie śmiej się z Warchla, bo to wariat, ja już spodziewam się po nim wszystkiego, a i trochę wiem jaką siłą dysponuje, choć nigdy go na takie ciężary nie testowałam.

Posted

[quote name='Robokalipsa']

Myślisz,że masz czego żałować :D Kasta na pewno bardzo grzecznie przywitałaby się z Patem :diabloti: :cool3:
[/QUOTE]

Pat też by się tak witał, ale co tam - kagańce na mordę, rzucić im kawał mięcha, żeby podkręcić atmosferę i heja, zapoznawać się :diabloti:

Posted

PP co ty za pomysły masz:diabloti:

Majeczka to prawda charciki są bardzo wytrzymałe, pewna kobieta przychodziła po mięcho do znajomej o opowiadała że potrafią być bardzo zacięte . W pogoni to mogłyby się połamać ale cel muszą dorwać.... gorsze niż ttb ;)

Posted

[quote name='Majkowska']Wystawiałam kiedyś charciki i szczerze mówiąc wrażenie straszne... Czułam się jakbym ustawiała rozklekotany szkielet który się mi zaraz w rękach rozpadnie.:evil_lol:
A w rzeczywistości charciki podobno nie są aż tak delikatne.

Pat by zjadł Kastę na wstępie ;)

Nie śmiej się z Warchla, bo to wariat, ja już spodziewam się po nim wszystkiego, a i trochę wiem jaką siłą dysponuje, choć nigdy go na takie ciężary nie testowałam.[/QUOTE]

Nie doceniasz Kastusi :diabloti:

Wiesz co ja nigdy nie "macałam" charta,ale bardzo bym chciała :eviltong:
U mnie na osiedlu jest Bożoj i Afgan. Bożoj'ke właśnie Kasta goniła. Co ją widzę ,to nie mogę się napatrzeć. Wydaje się tak lekka,delikatna i w ogóle prawie przeźroczysta.. Nie idzie tylko normalnie sunie. Ale jak przywaliła galopem to oczy zgubiłam :D Więc kurcze nie mogą się tak chyba łamać nie :D

Ależ ja się z Walduni nie śmieję :loveu:

[quote name='Pani Profesor']Pat też by się tak witał, ale co tam - kagańce na mordę, rzucić im kawał mięcha, żeby podkręcić atmosferę i heja, zapoznawać się :diabloti:[/QUOTE]

Taaaa i wrzucić na YT :D Toz by na nas nasłali :D
W kaganach było by ok,Kasta to nawet się nie wącha tylko z ryjem idiotka leci. Najwyżej by się trochę poobijali po mordach a później by hasali szczęśliwie jak kucyki ponny :loveu:

Strasznie mi żal ,że prawdopodobnie nigdy się nie spotkam z żadną z Was :-(

Posted

Spoko ja Was bez problemu przenocuje :D Wrzucimy Pata do klatki z Kastą i niech wygra silniejszy :D Rano sprawdzimy co z nich zostało :loveu:
I poznasz aż 4 amstaffkowe dziewuszki + białasa :D Warto :cool3:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:... a tak serio, to Wrocław i okolice leżą trochę poza moją mapą odwiedzin, ja bywam na wschodzie często, ewentualnie w stolicy albo w podkarpackim...no ale jakoś na pewno się kiedyś stykniemy :D