Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no jedna fota.... aż jedna:eviltong:

a tak poważnie to czemu robisz na RAWie? ja się na tym nie znam i wcale mi nie spieszno do używania tego polecenia ;) Ja muszę mieć szybko i przejrzyście . Jakiego photoshopa używasz? Mój aparat to nie lustrzanka ale potrafi wycisnąć piękne ujęcia no ale po wyjęciu akumulatorów wszystko się kasuje a ja za chiny nie potrafię go ustawić :angryy: na CS-ie nie potrafię obrabiać zdjęć i wszystkie mdłe są :shake: a ja o 1:30 poszłam na kebab z sosem czosnkowym po którym się zawsze źle czuje i zeżarłam caaałą wielką porcję gdzie jeszcze czuję się syta :evil_lol:

Posted

No aż jedna ale dziś już na 100% będzie więcej :D

Czemu na rawie hmmm... NIE MAM POJĘCIA co mi do łba strzeliło. Naczytałam się,że można z rawu piękne rzeczy powyciągać i... i dupa bo ja ani nie podejrzę ani nie przerobię formatu raw hahhhaaaa no przecież o tym nie pomyslałam nie :evil_lol: Właśnie mam tego cs 2 i kompletnie nie potrafię się po nim poruszać

Posted

Ja generalnie zdjec nie obrabiam, zadko to robie (szkoda mi na to czasu), ale jesli juz to w photofiltre jest mega prosty, nawet 7 latek by sobie raczej poradzil z podstawwymi rzeczami typu wyostrzyc doswietlic przyciac pomniejszyc itd

Posted

[quote name='Pani Profesor']sałatka z tuńczykiem... kebab... zaraz chyba oszaleję, bo siedzę z nosem w książkach (i na dogo :diabloti:) zamiast iść do sklepu po żarcie, zjem chyba psie chrupki...[/QUOTE] Ucz się a nie o pysznościach myślisz :evil_lol:

[quote name='agutka']chrupki psie też dobre :eviltong:[/QUOTE] Ty się nie smiej bo ja kiedyś eukanuby i puriny próbowałam :diabloti:

[quote name='qmu']Ja generalnie zdjec nie obrabiam, zadko to robie (szkoda mi na to czasu), ale jesli juz to w photofiltre jest mega prosty, nawet 7 latek by sobie raczej poradzil z podstawwymi rzeczami typu wyostrzyc doswietlic przyciac pomniejszyc itd[/QUOTE]

Ja nigdy nie obrabiałam fot ale teraz poprostu muszę powyostrzać itp bo cholernie zjechały na jakości po konwertowaniu...

Posted

[quote name='unikatowydiament']bardzo piękna jest:loveu:
Dziękuję w imieniu bohaterki tematu :loveu:

[quote name='Pani Profesor']ciocia też śliczna :loveu::diabloti:
No wiesz ,bo się zarumienię :diabloti:
ciocia się chyba przeprosi z chodakowską ,mel b i z bierznią... chyba już w tym tyg.. :mad:

[quote name='agutka']obroża z pako-dog?? chcę taką na wiosnę kupić ;) ale waham się czy nie czerwoną
Ogólnie z pako-dog ale ja ją na bazarku wylicytowałam na fejsie ,ale tu na dogo był równolegle oczywiście. Zbierają się fundusze na operację oczu dla Zybiego. 3 tys muszą uzbierać.. Niedługo będzie kolejny bazarek i też będą te obróżki to podrzucę tu link. Obroża ogólnie za duża ,więc ja 3 dziurki dorabiałam (do momentu gdzie mi łba nie wyjmie z niej) ale oczywiście wiedziałam o tym. Powiem Ci,że nie potrzebnie się obawiałam jasnych kolorów bo obroża jest genialna i nic się nie syfi jak narazie. Jest jakby śliska z wierzchu. Super bardzo polecam i pako-dog i prestige jeśli chodzi o akcesoria dla TTB. Dla mnie czerwona jest za bardzo oczojebna :D Na wiosnę kupię turkusowa z prestige :loveu:

Posted

chciałam batmanki teraz w styczniu ale zrezygnowałam ze względu na pół zacisk i tchawicę mojego psa

Leda pięknie w czerwonym wygląda dlatego zastanawiam się nad tym kolorem lecz żółty ma tą petardę ;)
wrzucaj linka jak coś będzie ciekawego ;)

Posted

Profesorka tylko uważaj bo Kudłaty ma tez bawełniane wstążki :diabloti:

gmu turkusowa na rudzielcach wygląda zajebiaszczo :loveu:

Aga przecież klasyczny też mogłaś zamówić ;)

To uwaga przyszła pora na MOJE zdjęcia..
Wszystko fajnie tyle ,że jeszcze ze 100 się przerabia .... :placz:

Posted (edited)

A chciałabym napomknąć,że Kasta postanowiła pogonić CHARCICĘ :crazyeye: Ja oczywiście panika ,że ją dorwie (Tak charta :diabloti: ) i zje, zamiast zdjęcia robić :roll: Charcia dziewucha rozprostowała zaledwie kosteczki a Kasta zrezygnowała po chwili i zmęczona wróciła :loveu:
Niestety fotorelacji z pościgu ast vs chart nie posiadam :placz:Nad czym mega ubolewam ,bo było na co patrzeć :diabloti:

A tu trochę mojej pierwszej w życiu zabawy w photoshopie
:diabloti: :roll:
Jasne to oryginał a ciemne przeróbka

Edited by Robokalipsa
Posted

śliczna jak zawsze :loveu: a druga cięta bulwa też fajna, w jakim jest wieku? w ogóle, wbrew pozorom, ładnie te bullki się ze sobą potrafią bawić :diabloti: Kasta jest generalnie 'psioakceptowalna'?

a o bawełnianych obróżkach wiem, nie celuję w takie :diabloti:

Posted

Cieta ma 6 mieś aktualnie. Tyle ,że to nie jest "czysta" panna ,że tak powiem. Nie z ZKwP..

Kasta psioakceptowalna? Marzenie :D Znajome psy to i owszem,zabawa do upadłego. Nowe psy.. No cóż,tak jak pisałam parę stron w tył, zaznajamianie jej ze szczeniakiem idzie stopniami. No a wczoraj chciała zabić charta ,tyle ,że z dogonieniem go to już miała problem :evil_lol:
Mówię Ci to nie jest ast ale pitt w skórze asta.. Chyba zgłoszę hodowcy reklamację :diabloti: Jedyny kozak w miocie i akurat u mnie,a mogłam wybrać pręguskę :evil_lol: ,która jest aniołem jak mówią jej właściciele a była brana pod uwagę.. To nie,wzięłam sobie takiego małpiszona z drzewa :diabloti: Ogólnie da się u niej wszystko wypracować. Więc nie ma tragedii :D
Korbę ma na wszelkie formy aktywności fizycznej , więc możliwe ,że pojedziemy w tym roku na PBS :loveu:

Posted

a co ja mam powiedzieć, jak na 400 psów w schronie trafiłam na mendę i niereformowalnego debila? :diabloti:

a z resztą cicho, Kastucha jest wspaniała i prześliczna, żadna tam pręguska :D

...co to jest PBS...?:-o /pierwszy raz widzę ten skrót

Posted

o gwiazda na lince jest ;) ja też wolę gdy na sznurku moja biega ;) jakoś czuję się bezpieczniej:diabloti:

klasyczne batmanki nie podobają mi się:roll: a fotka w oryginale chyba lepsza bo bardziej wyraźna :)

Posted

a u mnie na lince lipa, u Pata na bank jest zjawisko agresji smyczowej, on luzem o wiele ładniej potrafi minąć przechodzącego psa, niż na smyczy, choć i tak nie jestem w stanie zaryzykować 'biegaj se wolno', bo jeśli jednak NIE odwołam od psa... :roll: