Majkowska Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 A to ta lustrzanka to jakiś nowy nabytek? (jesu poginęłam już we wszystkich wątkaach). A u Furii dostrzegam zadarcie noska - tożto pointer :evil_lol: A czmu te uszy ma takie łyse? Quote
agutka Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 ona ma świeżo kopiowane ale faktycznie łysawe ;) jak się ma dobry aparat to i fajnie pobawić się ;) Quote
Majkowska Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Jak świeżo? W wieku 5mcy?:crazyeye: Mi się zawsze wydawało że to się robi u szczeniąt, tak jak tatuowanie... Quote
Majkowska Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Robokalipsa napisał(a): ogłaszam "zapowiedzi" :diabloti: :diabloti: Oto przedsmak tego co Was dzisiaj czeka i gdzie ta część główna programu? Ja tu czekam , napalam się na foteczki a tu cisza... Quote
Robokalipsa Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Kopiować można w kazdym wieku,to tylko chodzi o to że im starszy pies tym chrząstka twardsza i może ucho nie stanąć ;) Quote
agutka Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 wielu wetów odmawia a także odmawiało jeszcze podczas legalizacji ciachania u starszego psa co to za malutka perełka??:loveu: Kastuch nie przytyła nieco?? Quote
Robokalipsa Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Kochana.. Nie powiem kto i gdzie ale była niedawno cięta suka 2 letnia.. W czasie zakazu i w hodowli ZKwP.. Moją mogę ciachnąć w każdej chwili bo gościu zetnie każdego psa.. Za takie pieniądze ,to co go obchodzi w jakim wieku. Ważne,że zysk jest :mad: To maleństwo ma 8 tygodni i mieszka u mnie w mieście :loveu: Oczywiście moja KuRvvva ruda chciała ją zeżreć :angryy: co za pies ja nie wiem. Hoho jestes pierwsza ,która twierdzi,że przytyła. Wszyscy mi paplają ,że schudła :mad: A ona zwyczajnie tłuszczyk zamienia na mięśnie ,chyba mam Amstaffo -Pittbula i to z rodowodem :loveu: Ale fakt,jest cięższa jakaś. Mimo ,że nadal chuda Quote
agutka Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 kochana ja nie pisałam że tego nikt nie robi ale wielu odmawiało u starszych psów. Przykładowo jeszcze przy legalnym cięciu -idę ciachnąć psa za 6 koła , pies ma ileś tam lat i zachciało mi się go podrasować tak dla siebie i dla wystaw. Pies po zabiegu złapał zakażenie jak i ucho kompletnie do niczego się nie nadawało . Co zrobił właściciel? poszedł do sądu i zarzucił wetowi brak kompetencji :/ historia z pięknym psem i jego uszami u mnie za ścianą ;) Wielu wetów robiło w portki ze względu na możliwość problemów , a teraz gdzie jest to nielegalne robić 2 letniemu psu kosmetykę to ja dziękuję ;) to mówisz że Kastucha to taki nerwus :mad: dziewczyna ma chyba jakieś kompleksy albo jest mega zazdrosna ;) wizualnie to ona większa nie jest broń boże ;) ale nie wiem cycuchy większe?? czy ona taka skórzasta jest?? Quote
Robokalipsa Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Zdarza się ,że i młodym się paprają uszy.. trzeba być palantem,żeby kopiowac 6 letniego psa :( Wet też jakiś *** że wykonał.. Ech Ona tak trochę ma ,że jest nowy pies to trzeba mu pokazać "pozycję" a na dodatek były 3 suki no i Kasta wykazuje zdolności "obronne" swojego stada jakby.. Sama się tak nie zachowuje. Jakby urojkę miała ,już i tak ma mniejsze cycki bo wczesniej jej bardziej wisiały :shake: A skórzasta to ogólnie jest. Jak dobrze naciągnąć to by się drugie pół asta zmieściło :D Quote
agutka Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 temat poczynań wetów jest tematem rzeką :shake: to suczysko zazdrosne ;) moje też ma dziwnego jebca... jakiś czas temu na spacerku z inną bulką zaczęłam cmokać do tej drugiej moja piany dostała doleciała do niej no i polik poszarpany:angryy: o to możliwe że urojona jej strzeliła ;) to by się teraz zgadzało bo patrząc na fotki coś mi w niej się zmieniło dlatego pytałam o wagę:eviltong: a sterylizujesz ją? Quote
Robokalipsa Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Tak chcę ją sterylizować. Myśłałam ,że w lutym ale chyba prędzej na marzec poleci. A jak nie to po drugiej cieczce już na stówę tnę. Quote
Oscar Patric Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 ale forma:thumbs::thumbs:pięknie dziewczyna wygląda:) Quote
Majkowska Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 To jakieś boisko? - nikt się nie pluje że dwa wsciekłe mordercze pitbulle biegają bez kagańców i bez smyczy? U mnie stare torby patrzą przez okna i nawet dzwonią po starż jak psy się bawią na opuszczonej łące za osiedlem... Quote
agutka Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Julka ty nie byłaś blondynką :hmmmm::hmmmm: Quote
Robokalipsa Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Majkowska napisał(a):To jakieś boisko? - nikt się nie pluje że dwa wsciekłe mordercze pitbulle biegają bez kagańców i bez smyczy? U mnie stare torby patrzą przez okna i nawet dzwonią po starż jak psy się bawią na opuszczonej łące za osiedlem... Amstaffy kochana :cool3: A spróbowałby się ktoś pluć :diabloti: My wychodzimy z rana jak dzieci w szkołach i nie ma "ruchomego celu". Wtedy i psów mniej,bo ludzie w pracy. Jak się robi "tłok" to zmykamy. Albo ciśniemy do lasu . W ogóle tym osiedlem jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ,mieszkam tu od 7 mieś i ludzie się raczej nie czepiają,nie ma podbiegaczy. Jak Kasta miała ciekę to ani jeden pies za nią nie chodził. Boisko takie dzikie. Za blokiem mam :) phase napisał(a):Wyrosla Ci piekna dziewucha :loveu: Dzięki :loveu: I nadal rośnie :D agutka napisał(a):Julka ty nie byłaś blondynką :hmmmm::hmmmm: Byłam czarna ,blond i ruda nawet :D a teraz lecę na brązie :razz: Quote
Recommended Posts