qmu Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 hie hie hie też takie adresówki zamówiłam tzn 2+1 gratis, bo nasza zakręcana nawet śrubokrętem w końcu gdzieś się zgubiła 5 dni temu, rozkręciło się i pół tylko zostało ;/ A z racji tego, że ja psa nawet w ciemną nocą puszczam, wolę żeby miała bo nie każdy jest na tyle bystry żeby sprawdzić numer znaczka od szczep. Quote
agutka Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 my już żadnych adresówek nie mamy :/ Sagat swoje damskie skórzane serduszko zgubił a Leda wszystkie niszczy w trybie ekspresowym ... chyba kupie jej z tytanu ;) Quote
qmu Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Mojej tam nie przeszkadza, że coś zwisa jej pod szyja czy dynda i obija sie o grzbiet jak do szelek podpiete. Jakoś naprawdę w bystrość ludzką nie wierze i wole im podać dane na tacy w razie czego gdyby coś. Quote
Oscar Patric Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 super że Kastucha lepiej się czuje:) Quote
Robokalipsa Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 qmu bardzo się z Tobą zgadzam. Dlatego też wziełam kontrastowe adresówki ,żeby czasem nie zostały przeoczone w razie wu. Chociaz mam nadzieję,że nigdy nie będą musiały się przydawać.. unikatowydiament Tak już jest ekstra. Dostała dziś Barfa na pół z ryżanką, jutro dostanie 2/3 barfa + 1/3 ryzanki a po jutrze już znów lecimy barfem :D agutka a może zamów jej obrożę z haftem? Jak mi kasta będzie niszczyła tak bardzo adresówki to zamówie taką właśnie ale jakoś 3 cm szerokości ,żeby tylko spełniała swoje zadanie. Wydaje mi się to najlepszym rozwiązaniem. Tak jak łańcuszek teraz będzie tylko po to żeby adres zawsze był. Bo ja lubię mieć co spacer inną obrożę czy szelki :eviltong: Quote
agutka Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 ona od tak nie niszczy bo potrafiła mieć długo tylko przyjdzie taki dzień że ze złamaną blaszką przybiegnie albo wyrwanym kółkiem i zastanawiam się o co zahaczyła , jak złamała:shake: Ona ma chipa więc jak otoz ją wyłapie to szybkie namierzanie ;) Ja mam tylko 3 obroże z tego w jednej chodzi bo najsolidniejsza ;) na razie nic nie kupuje bo mój stary mnie z domu wyrzuci :mad: Quote
Robokalipsa Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 Moje też maja chipa aleee ;) No ja też już nie kupuje bo mam szlaban właśnie od TŻ :D Quote
Majkowska Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 jest na ohmypet bodajże opcja obroży z "adresówką" wypisaną na klamerce. Zastanawiałam się nawet czy nie kupić... Ale ja to taka ciemna jestem że przez neta zamawiać nie potrafię... Quote
Robokalipsa Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 Widziałam te klamerki.. Jakoś mnie nie przekonują. Nie każdy pies da się dotknąć a żeby juz przeczytac coś z takiej klamerki to trzeba psa przytrzymać. Przyjamniej mi się tak wydaje. Zresztą nie wiem czy bym szukała w ogóle w takim miejscu ? Jako "zwykły" posiadacz psa. Nawijaj co nie wiesz a tu zaraz Cię ciotki tak poprowadzą ,że już nie będziesz "ciemna" :eviltong: Quote
Robokalipsa Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 Nikt nie chce z nami roooozmawiaaać... :shake: Trochę zdjątek ;) Co by ciotki co o nas zapomniały ,mogły sobie przypomnieć :mad: Ło rany ,bananek :D A tu ten co najwięcej krzyczał,że nie ma włażenia na kanapę :loveu::loveu: Quote
Pani Profesor Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 drugie zdjęcie MISTRZ :loveu: kocham kocham kocham :loveu: a na trzecim wygląda jak zmęczony poseł Kalisz :roll: oddawaj mi ją :diabloti: Quote
Majkowska Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Koooochana ! A co do adresówki to takiej zwykłej przecież też nie odczytasz z daleka. Tak mi się wydaje... Quote
agutka Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 czadowe uszyska ;) ten twój aparat jest jakiś nowy ? to lustrzanka? ja się nie znam na aparatach ale twój robi niebiańskie fotki z nami też nie chcą gadać ;) u Majeczki w temacie nawet moje zapytanie zostało ominięte chyba mnie i mojej sfory nie lubią:diabloti::eviltong: Quote
Robokalipsa Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 Nasze 3 wierne obserwatorki :loveu: Dziękujemy ;) PP nie dam :diabloti: No pokochała bananki :D Kalisz? blee :evil_lol: Majkowska owszem ale wydaje mi się mniej "inwazyjne" złapanie takiej wiszącej niż za obrożę np chwycić. Miałam sytuację ,że właśnie takiego nietykalskiego piesia spotkałam. i to będąc z Białym akurat. miał wiszącą i kucając udało mi się szybko spisać numer. Na wyciągnięcie ręki wiał na 2 metry. Aga wszystkie zdj są trzaskane canonem eos 600D ,czasem sie trafi z tel jakieś pojedyńcze No patrz zapomnieli o nas hehe Quote
Pani Profesor Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 jak tak jęczycie, że zapomnieli, to poczekajcie - zaraz się zlecimy u jednej i drugiej i będziecie błagać, żebyśmy skończyły spamować :diabloti::spam2::spam2: Quote
Robokalipsa Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 A wcale ,że nie będziemy :loveu: Quote
Pani Profesor Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 ok, to ja sobie skorzystam z okazji i się pożalę, że kuję jak debil i nic mi nie wchodzi do głowy, a jutro egzamin :roll: po co się uczyć z resztą, jest dogomania :loveu: Quote
agutka Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 PP- wytrzymaj jeszcze troszkę ;) jutro już zasiądziesz na dogo i z ogniem w palcach stopisz klawiaturę :diabloti: a tak poważnie właśnie dlatego nie szłam na studia :/ ja przez stres egzaminu na prawko zdać nie mogłam a tu mowa o nauce z 5-cio tomowych encyklopedii .... Quote
Pani Profesor Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 ale ja się nie stresuję:D w życiu! może przed obroną licencjatu się trochę spinałam, ale to normalne, a tak poza tym to jest ok, z resztą takie uczenie się przychodzi wykładniczo - w gimnazjum i liceum było darcie włosów z głowy, jak nauczyciel dał DWA a nie JEDEN temat na klasówkę:D, później na początku studiów było niedowierzanie, jakim cudem można to ogarniać (np. noc przed :diabloti:) a teraz każda ilość wydaje się być stosunkowo normalną - ja mam np. na jutro 13 stron a4 do zakucia i nie wydaje mi się to dużą ilością i chyba większość studentów przyzna mi rację :) NO ALE TRZEBA TO ZAKUĆ, a jest tyle ciekawszych zajęć na dziś... :roll: Quote
Robokalipsa Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='Pani Profesor']ok, to ja sobie skorzystam z okazji i się pożalę, że kuję jak debil i nic mi nie wchodzi do głowy, a jutro egzamin :roll: po co się uczyć z resztą, jest dogomania :loveu:[/QUOTE] Ja miałam to samo ostatnio z anatomią haha miałam tysiące rzeczy do oglądania na forach :D Ale anat zdana :P Quote
Pani Profesor Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 no, studia medyczne to może inna bajka, niż to, co opisałam wyżej... :diabloti: a teraz mam tylko zerówkę, prawdziwie 'ciekawsze zajęcia' się znajdą w czasie właściwej sesji czyli już za miesiąc :loveu: wtedy chata błyszczy, TŻ dostaje 10 potraw dziennie a ja mam nagle zryw pt. "biorę się za siebie" i łażę w maseczkach, maluję paznokcie... a jak się wszystko już wyczerpie, to ciekawe jest też oglądanie ściany :evil_lol: Quote
Robokalipsa Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 To ja Cię zaskoczę :diabloti: Nie robię studiów a jednynie studium.. Opiekuna Medycznego. Nie podeszło się do matury :grab: Było tyyyyle ważniejszych spraw... No ale było na serio :evil_lol: Wyjazd na swoje i Kaścinka się pojawiła :D i matma nie dobra a ja noga więc uh uh cieńko się widziałam haha Quote
Pani Profesor Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 dzień dobry :D a u mnie właśnie nauka wyznacza tryb życia jakoś od zawsze, stąd mój nick między innymi :D ja się lubię uczyć, ale w zasadzie tylko tego, co chcę, więc liceum też nie wspominam najlepiej... :D :D z resztą mój rocznik ominęła na szczęście matura z matematyki - akurat w tej kwestii bronię jak lew podejścia, że "podstawy wystarczą" a matura do nich nie należy... :D Quote
agutka Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 ja to jedynie mogłabym się ostro przyłożyć do weterynarii ale tylko i wyłącznie spraw anatomii i związane ze zwierzęciem bo inne przedmioty mnie jakoś mało interesują ;) Quote
qmu Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 kurde lazilam do medyka ale opiekuna medycznego u nas nie bylo co to jest tak do konca skrzyzowanie piguly z ratownikiem medycznym, czy po prostu opiekun osob starszych? Ale spoko tez wyksztalciuch ze mnie taki ze nie skonczylam tej szkoly, bo ciaza sie pojawila i nie moglam zaliczyc w-fu, ani pracowac na sali od fizjo i fizyko, dalam sobie siana z tym i dobrze bo z naszego kierunku na 35 osob raptem 2 pracuja w zawodzie... Quote
Recommended Posts