Romka Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 (edited) Mała Ofka jest prawdopodobnie psem porzuconym.Znaleziono ją obok ruchliwej trasy,gdzie zwykle pracownicy schroniska znajdują porzucone psiaki.Jest około 3 letnią,niedużą suczką,ma beżowe umaszczenie.Smutna i zrezygowana stoi przy kratach boksu i przygląda się wychodzącym na spacer psiakom.Kiedy próbujemy nawiązać z nią kontakt nieśmiało macha ogonkiem.Nie boi się kontaktu i chętnie podaje się dotykowi.Wydaje się łagodną,spokojną suczką,której do szczęścia brakuje jedynie dobrego domu i kochającego człowieka.SZUKAMY DOMU DLA OFKI!Kontakt w sprawie adopcji:604 10 11 65 lub 508 911 774 oraz m.gorzynska@wp.pl Tekst do ogłoszeń: [SIZE=3]OFKA,chcę,żeby ktoś mnie pokochał...Była prawdopodobnie psem porzuconym.Jej smutne oczy długo mówiły,że przeżyła już niejedno.Znaleziono ją obok ruchliwej trasy,gdzie zwykle pracownicy schroniska znajdują porzucone psiaki.Jest około 3 letnią,średniej suczką,ma beżowe umaszczenie.Początkowo schronisko bardzo ją przygnębiało.Smutna i zrezygowana stała przy kratach boksu i przyglądała się wychodzącym na spacer psiakom.Kiedy udało się nawiązać z nią kontakt okazało się,że chętnie podaje się dotykowi i lubi być z ludźmi.Jest łagodną,spokojną suczką,której do szczęścia brakuje jedynie dobrego domu i kochającego człowieka.Ofka ma zwyczajny wygląd ale niezwyczajny charakter.Dogaduje się z innymi psami,kocha ludzi.Lubi spacery,jest posłusza.Jedyną wadą suczki jest to,że goni koty.Chcemy znaleźć jej najlepszy dom,który wynagrodzi jej trudy dotychczasowego życia.Suczka może mieszkać w ciepłej budzie na podwórku,musi mieć jednak bliski kontakt z opiekunem.Suczka jest wysterylizowana,zaczipowana,odrobzczona i zaszczepiona.SZUKAMY DOMU DLA OFKI!Kontakt w sprawie adopcji:604 10 11 65 lub 508 911 774 oraz m.gorzynska@wp.pl Edited June 27, 2014 by Romka Quote
Romka Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 Smutna ,mała Ofka ma już opis. Quote
Romka Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Ma już zdjęcia.Jest też już po zabiegu sterylizacji. Quote
Lubaja Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Szybkiego powrotu do formy malutka :lol: Quote
Romka Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Ofka jeszcze z Pimpusiem i Gudim.Teraz siedzi w boksie z Helą i Gumisiem. Quote
Romka Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Była dziś na spacerku,Mieszka teraz z Helą i Gumisiem.Gumiś podobno non stop zaleca się do Ofki co nie bardzo jej się podoba.Szew po sterylce wygląda dobrze.Ma ładniejszą sierść.I dziś cały czas chciała ,żeby ją przytulać.Będą zdjęcia.:lol: Quote
Romka Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 (edited) Edited September 29, 2013 by Romka Quote
Romka Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Była dziś na spacerku. Znalazłam zdjęcie psiaka z sierpnia,bezdomna suczka sfotografowana przeze mnie w pod Łowiczem,mam wrażenie,że to jest Ofka w bezdomności: post 7682 http://www.dogomania.pl/forum/threads/171870-%C5%81owicz-Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t/page308 Quote
Romka Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 (edited) Ofka na spacerku: Ofka mieszka teraz w boksie z Gumisiem i Hela.Suczka wyprowadziła się z boksu Gudiego i Edka. Edited October 20, 2013 by Romka Quote
Recommended Posts