Vorph Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 A dziekuje bardzo! Ty rowniez, Sebastian, zaszalales na Prestigu! Do zobaczenia w Szczecinie :lol: P.S. Bedzie organizowany jakis grill czy cos? :roll: Quote
agastaffbull Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Wielgachne gratulacje!!! Wspaniale Wam poszło, a Lara jak zwykle piękna! Quote
Sebastian Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Vorph napisał(a):A dziekuje bardzo! Ty rowniez, Sebastian, zaszalales na Prestigu! Do zobaczenia w Szczecinie :lol: P.S. Bedzie organizowany jakis grill czy cos? :roll: Nie ma sprawy, proponuję po wystawie w Szczecinie na placu wystawy w Lubieszynie ok 18 zbiórka:lol::evil_lol:fajne miejsce, cisza spokój. Każdy zabiera jakieś jedzonko, co kto lubi i oczywiście napoje chłodzące:eviltong: jakie kto lubi i już! Ja mam spanie na miejscu więc o resztę się nie muszę martwić! Kto ma chęć na wesoły wieczór przy gitarze, gram ja:lol::multi::multi::lol: to jest mile widziany, czekamy na propozycje! ps. po trzech browarach da się mnie słuchać, można też śpiewać! najczęściej wszyscy znają kolędy! Quote
Vorph Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Sebastian Książk napisał(a):na placu wystawy w Lubieszynie ok 18 zbiórka:lol: Czemu nie? Fajne miejsce! Jestem jak najbardziej za :lol: Sebastian Książk napisał(a):Kto ma chęć na wesoły wieczór przy gitarze, gram ja:lol::multi::multi::lol: to jest mile widziany, czekamy na propozycje! :crazyeye: No to super! Nie wiedzialam, ze jestes tak utalentowany! Ja moge cos nucic bo nie bede "zachwycac" swoim spiewem. Niestety, slon mi nadepnal na ucho (podobno) :lol: W takim razie zbieramy chętnych !!! :evil_lol: Quote
Sebastian Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Vorph napisał(a):Czemu nie? Fajne miejsce! Jestem jak najbardziej za :lol: :crazyeye: No to super! Nie wiedzialam, ze jestes tak utalentowany! Ja moge cos nucic bo nie bede "zachwycac" swoim spiewem. Niestety, slon mi nadepnal na ucho (podobno) :lol: W takim razie zbieramy chętnych !!! :evil_lol: Nie martw się ja też jestem bardzo muzukalny;) od dziecka na mnie trąba wołali! Quote
Vorph Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Sebastian Książk napisał(a):od dziecka na mnie trąba wołali! Czyli szykuje sie niezla zabawa :evil_lol: Skontaktuje sie z Kasia Hordejuk, moze pomoglaby to zorganizowac i dam znac co i jak :lol: Quote
Sebastian Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 nie ma co się za duzo oraganizować...poprostu zabrać co trzeba i być.;) Quote
Vorph Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Sebastian Książk napisał(a):na placu wystawy w Lubieszynie edit: Podobno lepiej bedzie w samym Szczecinie, nad jeziorem Glebokim lub w lasku Arkonskim. I bedzie mozna ognisko zrobic :bigcool: Reszta szczegolow w temacie wystawy :lol: Quote
Sebastian Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Vorph napisał(a):edit: Podobno lepiej bedzie w samym Szczecinie, nad jeziorem Glebokim lub w lasku Arkonskim. I bedzie mozna ognisko zrobic :bigcool: Reszta szczegolow w temacie wystawy :lol: no to ok! dla mnie wsio równo! ja będę ja ślimak, ze spaniem i przychowkiem przy sobie:lol: Quote
Vorph Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Oj Sebastian - trąba, ślimak... Nie pytam sie co dalej :lol: Wszystko (na razie ogolniki) na temat ogniska w temacie wystawy: ---> http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112205 Jeszcze w tym tygodniu postaram sie napisac wiecej szczegolow :roll: A poniewaz to temat Lary, to pokaze Wam jak morda odpoczywala po dwudniowych wystawach w Lesznie :lol: Quote
Sebastian Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Vorph napisał(a):Oj Sebastian - trąba, ślimak... Nie pytam sie co dalej :lol: No to żółwik!papa!:sg168: Quote
Vorph Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Na wystawie krajowej w Gorzowie Wlkp Lara "wziela" pierwsza lokate, zw. ml., oraz NJwR :multi: Quote
Vorph Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Dziekuje :lol: Pozwole sobie wstawic jeszcze jedna fotke Larci z Gorzowa. Mam nadzieje, ze Klaudia sie nie obrazi, bo to ona jest autorka zdjecia :roll: I porownanie o BOB: Quote
Vorph Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Oj, oj - bo nie bedziemy robic Mancie zdjec :mad: hehe :lol: Quote
klaudia&Manta Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 No nie...:placz: Dobrze , dobrze , cofam to wcale się nie obraziłam :] Quote
Vorph Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 MWPR Szczecin, 21.06.2008 - lok. IV III Krajowa Wystawa Terrierow w Lubieszynie - I lok, CWC :multi: (brak zdjec :roll:) Quote
klaudia&Manta Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Ja mam pytanie ;) A na obu wystawach była w pośredniej , czy na MWPR jeszcze w młodzieży ? Quote
Vorph Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Na miedzynarodowej startowala w mlodziezy - probujemy jej skonczyc Mł.Ch.Pl :roll: A na krajowej Luli w posredniej rozpoczela doroslego Ch.Pl :lol: Quote
Janasz Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Gratulacje za rozpoczęty dorosły Championat ;) !!! Quote
Vorph Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 P. Mirku - bardzo dziekujemy :lol: Ogromnie sie cieszymy z sukcesu Lary! Pozwole sobie wstawic kilka zdjec z Lubieszyna, autorstwa Ani (lukann) Pozdrawiamy :loveu: Quote
klaudia&Manta Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 http://img107.imageshack.us/img107/8584/v1ma8.jpg -- zabójcza mina 8) ;) Quote
Vorph Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 hehe, nooo :lol: Wpatrywala sie w patyczek :roll: Quote
Recommended Posts