Gosiapk Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Wsparcie finansowe dla ślepaczków na operację bardzo potrzebne (AFN) Quote
Ulka18 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Pozdrowienia od Mawiego z Kedzierzyna Kozla [SIZE=3]witajcie od was do katowic bardzo często szczekał a w domu.....Mawi zwiedzał posesje do 2,30 w nocy a potem jeszcze spacer po nocy i spanko się udało do 8,00..jest dobrze ,teren ma chyba juz opanowany w 80%,kopie doły w które się kładzie i niedaje się z nich wyciągnąć ale od czego mamy ciastka"mawiki".mało je...dużo pije...obsikał chyba wszystko łącznie z próbą obsikania mebli w domu ale chyba już mu przeszło.znalazł już swoje miejsce --przy łóżku mojej żony na podłodze,ale najpierw chciał w pościeli..dzień upłyną spokojnie juz jest fajnie.a ze zdjęciami róbta co chceta.pozdrawiamy was....niech moc będzie z wami.......czyńcie wiele dobrego w pieskiej sprawie..... papapapapa Quote
Gosiapk Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 :loveu: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :hand: Żegnaj Mawi, ciesz się życiem! Quote
Gosiapk Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ślepki prosza o wsparcie finansowe na operację. (wpłaty na AFN) Quote
Gosiapk Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 co się stało z pieskiem z boksu 167? Dlaczego umarł? Quote
Sabina02 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Tez pytalam o to. Cytuje odpowiedz Ulki18: Ulka18 napisał(a):Z tego co wiem to piesek ze 167 mial juz swoje lata...pozat tym ostatnio byly u nas dosc poteżne burze, w ubieglym roku kilka psow przez to tez odeszlo... Quote
Sabina02 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Cioteczka Gosiapk widze wytrwala...:lol: Quote
Gosiapk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Sabina02 napisał(a):Cioteczka Gosiapk widze wytrwala...:lol: Nie poddam się :) Pomóż aby msię nie załamała Quote
Sabina02 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Chociaz podrzucac nie lubie, to wyjatkowo Tobie pomoge... ;) Quote
irenaka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Zachęcam wszystkich do adopcji właśnie niewidomych psiaków! Nie wszystkim można zrobić aperację, ale można szukać kochających domów. Wiem co mówię bo właśnie Mawi z Mielca być w hoteliku w Niepołomicach pod moją opieką, wcześniej Kaja z Chorzowa i zachęcam tych którzy zastanawiają się nad adpcją właśnie takiego psiaka lub boją się takiej adopcji. OCZY U PSA NIE SĄ NAJWAŻNIEJSZE!!! Zmysł węchu i słuchu jest u takich piesków znacznie wyostrzony dlatego radzą sobie w domach rewealcyjnie. Dowód? Numer jeden to właśnie Mawi, który po 48 godzinach pobytu w domu nie wymaga żadnego nadzoru jeżeli chodzi o poruszanie się po domu i ogrodzie a na spacerach poza swoim terenem chodzi na smyczy jak pies po szkoleniu. Popieram z całego serca akcję szukania domów właśnie do tych wyjątkowych psiaków!!! Quote
Gosiapk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 irenaka napisał(a):Zachęcam wszystkich do adopcji właśnie niewidomych psiaków! Nie wszystkim można zrobić aperację, ale można szukać kochających domów. Wiem co mówię bo właśnie Mawi z Mielca być w hoteliku w Niepołomicach pod moją opieką, wcześniej Kaja z Chorzowa i zachęcam tych którzy zastanawiają się nad adpcją właśnie takiego psiaka lub boją się takiej adopcji. OCZY U PSA NIE SĄ NAJWAŻNIEJSZE!!! Zmysł węchu i słuchu jest u takich piesków znacznie wyostrzony dlatego radzą sobie w domach rewealcyjnie. Dowód? Numer jeden to właśnie Mawi, który po 48 godzinach pobytu w domu nie wymaga żadnego nadzoru jeżeli chodzi o poruszanie się po domu i ogrodzie a na spacerach poza swoim terenem chodzi na smyczy jak pies po szkoleniu. Popieram z całego serca akcję szukania domów właśnie do tych wyjątkowych psiaków!!! Irenka, pięknie to ujełaś :loveu: Quote
Nikki Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Gosiapk napisał(a):Irenka, pięknie to ujełaś :loveu: Zgadzam się Quote
Recommended Posts