Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadomosci nt. Zuzy niewidomej, kiedys b. 34 :lol:

Zuza geht es gut und ich habe mächtig viel Spaß mit Ihr. Übrigens heißt Zuza Lala,- schon von Anfang an, aber ich wollte keine Verwirrung stiften. Lala ist eine Schmuse-Oma-, sie grunzt dann wie ein Schweini . Mo hat sich auch damit abgefunden, dass sie jetzt zu uns gehört.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dzięki Sabinko, że zajrzalas. Nikt sie specjalnie niewidomymi psami nie interesuje, no moze oprocz wybranych. Ale przeciez bylo/jest wiecej niewidomych psiakow w schronisku, nie tylko Buzka i Antos.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Dzięki Sabinko, że zajrzalas. Nikt sie specjalnie niewidomymi psami nie interesuje, no moze oprocz wybranych. Ale przeciez bylo/jest wiecej niewidomych psiakow w schronisku, nie tylko Buzka i Antos.

A ja Ci dziekuje za fotki Babuni! :loveu:

Aga, czy pierwszy post tego watku jest w miare aktualny? Czy moze masz jakiegos slepaczka na mysli ktorego moglabym jeszcze dodac lub z jakiegos powodu usunac?

Posted

W galerii właśnie wypatrzyłam, że rzeczywiście tych piesków jest kilka, tylko co można dla nich zrobić? Jak chociaż trochę im ulżyć w tym ciemnym życiu...
A za TM odszedł niedawno Herman wyżeł, on też nie widział chyba.
Czyli Sabinka na pierwszej stronie są aktualne psiaki nie widzące? to trzy plus jeden co jest w galerii jeszcze nie dodany?
A czy te psiaki są w jakims osobnym boksie, bo był taki budowany i Antoś tam był, pytam bo nie wiedziłam jak to wygląda...

Posted

Ulka18 napisał(a):
Sabinko, jest nowy piesek niewidomy w galerii schroniska. Zajrzyj, boks 23.

Dodalam go do pierwszego postu. Widze tez, ze jest klka nowych zdjec w galerii. Dodalam tez te male pieski do grupowego Allegro. :lol:

Posted

Sabinka ja znowu dzisiaj galerię przeleciałam całą i taki psiak mi się jeszcze rzucił

173-pies z zaćmą z Ostrowca, wiek: 6 lat, mieszaniecPies czarny, bez ogonka, z zaćmą na lewym oczku. Pochodzi z Ostrowca Św. Ma około 6 lat. Mieszka na wybiegu 173 od połowy czerwca'2008.

i jeszcze Kropek też ma z oczkiem problem

Owczarek KROPEK, wiek: 10 lat, owczarek niemieckiOkoło 10 letni pies, owczarek niemiecki. Nieufny i bojaźliwy, być może dlatego, że ma chore prawe oko i nie widzi dobrze całości obrazu. W schronisku od 2003 roku. Na piersi ma białą kropkę, stąd imię Kropek.

Posted

[quote name='kaskadaffik']Sabinka ja znowu dzisiaj galerię przeleciałam całą i taki psiak mi się jeszcze rzucił

173-pies z zaćmą z Ostrowca, wiek: 6 lat, mieszaniecPies czarny, bez ogonka, z zaćmą na lewym oczku. Pochodzi z Ostrowca Św. Ma około 6 lat. Mieszka na wybiegu 173 od połowy czerwca'2008.

i jeszcze Kropek też ma z oczkiem problem

Owczarek KROPEK, wiek: 10 lat, owczarek niemieckiOkoło 10 letni pies, owczarek niemiecki. Nieufny i bojaźliwy, być może dlatego, że ma chore prawe oko i nie widzi dobrze całości obrazu. W schronisku od 2003 roku. Na piersi ma białą kropkę, stąd imię Kropek.

O! Dzieki! Dodam je jak tylko bede w domu (jestem w robocie i wchodze na dogo ukradkiem :razz:)

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Czyli Sabinka na pierwszej stronie są aktualne psiaki nie widzące? to trzy plus jeden co jest w galerii jeszcze nie dodany?

Staram sie zeby pierwsza strona byla aktualna i jak tylko mam cos tam do zmiany, to to robie, ale wiesz jak to jest... ja nie jestem na miejscu i pewne rzeczy moga mi umknac... :roll:

Posted

Lisek pozdrawia :hand:
Jego rodzina twierdzi, ze wcale nie widac, ze ma jakiekolwiek problemy z oczkiem. Jest kochany, mily i dosc zywotny jak na swój wiek.

• 3 weeks later...