Ulka18 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Antos ma nowe zdjecia, wystapi we wtorek w TVP2. Szczegoly na jego watku. Quote
Edi100 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Nikki napisał(a):trzymam kciuki, żeby domek się znalazł Ja także trzymam! Quote
Ulka18 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Wiadomosci nt. Zuzy niewidomej, kiedys b. 34 :lol: Zuza geht es gut und ich habe mächtig viel Spaß mit Ihr. Übrigens heißt Zuza Lala,- schon von Anfang an, aber ich wollte keine Verwirrung stiften. Lala ist eine Schmuse-Oma-, sie grunzt dann wie ein Schweini . Mo hat sich auch damit abgefunden, dass sie jetzt zu uns gehört. Quote
wtatara Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Ulka18']Antos ma nowe zdjecia, wystapi we wtorek w TVP2. Szczegoly na jego watku. mogę prosić o jego link Quote
Reno2001 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 wtatara napisał(a):mogę prosić o jego link W moim podpisie :p. Quote
Ulka18 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [SIZE="3"]Babunia Zuza tez przyslala swiateczne zyczenia wraz ze zdjeciami :p Quote
Ulka18 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Lisek staruszek z jednym okiem z zacma zaczal wczoraj nowe zycie:multi: Quote
kaskadaffik Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Lisek staruszek z jednym okiem z zacma zaczal wczoraj nowe zycie DZIĘKI NASZYM KOCHANYM CIOTECZKOM, KTÓRE DLA PIESÓW ZROBIŁY NAJWIĘCEJ NA ŚWIECIE:loveu: Quote
Ulka18 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Dzięki Sabinko, że zajrzalas. Nikt sie specjalnie niewidomymi psami nie interesuje, no moze oprocz wybranych. Ale przeciez bylo/jest wiecej niewidomych psiakow w schronisku, nie tylko Buzka i Antos. Quote
Sabina02 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Ulka18 napisał(a):Dzięki Sabinko, że zajrzalas. Nikt sie specjalnie niewidomymi psami nie interesuje, no moze oprocz wybranych. Ale przeciez bylo/jest wiecej niewidomych psiakow w schronisku, nie tylko Buzka i Antos. A ja Ci dziekuje za fotki Babuni! :loveu: Aga, czy pierwszy post tego watku jest w miare aktualny? Czy moze masz jakiegos slepaczka na mysli ktorego moglabym jeszcze dodac lub z jakiegos powodu usunac? Quote
Ulka18 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Sabinko, jest nowy piesek niewidomy w galerii schroniska. Zajrzyj, boks 23. Quote
kaskadaffik Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 W galerii właśnie wypatrzyłam, że rzeczywiście tych piesków jest kilka, tylko co można dla nich zrobić? Jak chociaż trochę im ulżyć w tym ciemnym życiu... A za TM odszedł niedawno Herman wyżeł, on też nie widział chyba. Czyli Sabinka na pierwszej stronie są aktualne psiaki nie widzące? to trzy plus jeden co jest w galerii jeszcze nie dodany? A czy te psiaki są w jakims osobnym boksie, bo był taki budowany i Antoś tam był, pytam bo nie wiedziłam jak to wygląda... Quote
Sabina02 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Ulka18 napisał(a):Sabinko, jest nowy piesek niewidomy w galerii schroniska. Zajrzyj, boks 23. Dodalam go do pierwszego postu. Widze tez, ze jest klka nowych zdjec w galerii. Dodalam tez te male pieski do grupowego Allegro. :lol: Quote
kaskadaffik Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Sabinka ja znowu dzisiaj galerię przeleciałam całą i taki psiak mi się jeszcze rzucił 173-pies z zaćmą z Ostrowca, wiek: 6 lat, mieszaniecPies czarny, bez ogonka, z zaćmą na lewym oczku. Pochodzi z Ostrowca Św. Ma około 6 lat. Mieszka na wybiegu 173 od połowy czerwca'2008. i jeszcze Kropek też ma z oczkiem problem Owczarek KROPEK, wiek: 10 lat, owczarek niemieckiOkoło 10 letni pies, owczarek niemiecki. Nieufny i bojaźliwy, być może dlatego, że ma chore prawe oko i nie widzi dobrze całości obrazu. W schronisku od 2003 roku. Na piersi ma białą kropkę, stąd imię Kropek. Quote
Sabina02 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='kaskadaffik']Sabinka ja znowu dzisiaj galerię przeleciałam całą i taki psiak mi się jeszcze rzucił 173-pies z zaćmą z Ostrowca, wiek: 6 lat, mieszaniecPies czarny, bez ogonka, z zaćmą na lewym oczku. Pochodzi z Ostrowca Św. Ma około 6 lat. Mieszka na wybiegu 173 od połowy czerwca'2008. i jeszcze Kropek też ma z oczkiem problem Owczarek KROPEK, wiek: 10 lat, owczarek niemieckiOkoło 10 letni pies, owczarek niemiecki. Nieufny i bojaźliwy, być może dlatego, że ma chore prawe oko i nie widzi dobrze całości obrazu. W schronisku od 2003 roku. Na piersi ma białą kropkę, stąd imię Kropek. O! Dzieki! Dodam je jak tylko bede w domu (jestem w robocie i wchodze na dogo ukradkiem :razz:) Quote
Sabina02 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 kaskadaffik napisał(a):Czyli Sabinka na pierwszej stronie są aktualne psiaki nie widzące? to trzy plus jeden co jest w galerii jeszcze nie dodany? Staram sie zeby pierwsza strona byla aktualna i jak tylko mam cos tam do zmiany, to to robie, ale wiesz jak to jest... ja nie jestem na miejscu i pewne rzeczy moga mi umknac... :roll: Quote
Ulka18 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Lisek pozdrawia :hand: Jego rodzina twierdzi, ze wcale nie widac, ze ma jakiekolwiek problemy z oczkiem. Jest kochany, mily i dosc zywotny jak na swój wiek. Quote
Sabina02 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Sliczne fotki Liska i Josefka! :loveu: :multi: A czy Josefek nie powinien miec tego oczka zszytego? Quote
Recommended Posts