Ulka18 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ulka, czy kojarzysz tego pieska? Jest w boksie 35. Moze byl wczesniej w innym boksie. Musze sprawdzic w moich folderach zdjeciowych. Murka, jak myslisz co sie dzieje z uszami Loga? Czy to z pogryzienia czy to jakas choroba typu martwica? Sniezka amstaffka jest niewidoma, okazalo sie, ze ma zanik siatkowki. Quote
Murka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ulka18 napisał(a): Murka, jak myslisz co sie dzieje z uszami Loga? Czy to z pogryzienia czy to jakas choroba typu martwica? Nie mam pojęcia. Wyglądają na popodgryzane. Dużo psów w schronisku ma ubytki w uszach, to chyba efekt ścisku i stresu :-( A może to jakiś pasożyt, grzybica albo sama nie wiem co :roll: W każdym razie wyglądają dużo gorzej niż na zdjęciach poprzednich :-( Quote
Sabina02 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Ulka18'] Pocieszajace jest, ze domy maja niewidomy collie Mawi (5 lat w schronisku), Borysek oraz Sniezynka Malinka zdjecia ponizej. A Nika??? Oj cioteczko, zapomnialas o mojej (wirtualnej) pupilce.... :mad: Quote
Sabina02 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Gosiapk napisał(a):Czy ktoś tu jeszcze zagląda oprócz mnie? Ja zagladam... Quote
Ulka18 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Niestety do grona niewidomych psow z mieleckiego schroniska doszedl jeszcze niedowidzacy mix charta z b. 70 a. Ma juz wirtualnego opiekuna Pana Macka oraz od wczoraj nadane imie Rex. Quote
Reno2001 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Im niestety jest jeszcze trudniej znaleźc domki :-(. Quote
Ulka18 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 I w ogole cokolwiek zrobic, trzeba by miec worek pieniedzy na leczenie, operacje, hoteliki :shake: Quote
Sabina02 Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Ulka18, a co z Logo? Moze to juz czas sie nim zajac... Quote
Ulka18 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Logo :hmmmm: Po pierwsze nie ma kasy na jego hotelik, po drugie nie ma miejsca w hoteliku, po trzecie nie ma kasy na operacje i badania i w ogole jest kicha :shake: Trzeba sie liczyc z tym, ze w hoteliku moze byc nawet dozywotnio :-( Jedynie mozemy liczyc na niemieckie fundacje, ze sie zdecyduja na pomoc. Quote
Sabina02 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Ulka18 napisał(a):Logo :hmmmm: Po pierwsze nie ma kasy na jego hotelik, po drugie nie ma miejsca w hoteliku, po trzecie nie ma kasy na operacje i badania i w ogole jest kicha :shake: Trzeba sie liczyc z tym, ze w hoteliku moze byc nawet dozywotnio :-( Jedynie mozemy liczyc na niemieckie fundacje, ze sie zdecyduja na pomoc. Chyba zrobie mu Allegro, moze znajdzie sie jakis klon cioteczki Louve... Quote
terra Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Tu jest wątek Loga: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67021 Nie wiem, czy Nikki nie robiła mu allegro. Quote
Sabina02 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='terra']Tu jest wątek Loga: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67021 Dzieki! :lol: Quote
Gosiapk Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Dwa wątki Allegro na pewno mu nie zaszkodzą :) Quote
Recommended Posts