Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strasznie mi żal tych ślepaczkow ,ale jak pisalm nie moge juz sponsorowac hotelika .Iwnoka wziela Prinsika ,a ja wogole mialm juz nie brac pieskow do hotelu bo sama finansuje paliwo ,telefony mąż ,dlugu mam coraz więcej do tego jeszcze leczenie Foksi, a dotego sie nie oparlam bo o jest jak chroba żeby wyciągnąc psiaka z nszego schroniska ,ktorego albo by zagryzly albo umar by smiercia glodową ,bo tylko chowal sie pod podestem i nawet bal sie jeśc
tu jego watek:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101780&highlight=krakow

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Borysek ma się swietnie ,panćie nic nie mówili ,żeby Borysek mial problemy z nieczymaniem moczu ,martwili sie tylko czy caly czas ma byc skazany na ta karme bo przeziez psiak tez musi jeśc inne rarytaski/Uspokoiłam ich ,ze jak zrobia badania krwi i proby watrobowe się polepsza zawsze bedzie mozna mu podac jakiegos rarytaska.
Dzieki Boryskowi wczoraj do domku poszedl tez pogryziony pieseczek ,a dzisiaj ma przyjechać do nowego domku sobowtór boryska z tych ,tez nie widomy.
Wczoraj jeszcze z Irenka sprawdzalysmy tez ten domek.
Ja ma zdjęcia Boryska i Irenka tez . W tygodniu swoje prześle do Ulki.

Niemożliwe! Tyle adopcji? Worek z prezentami przed świętami się rozwiązał?!:multi:

Posted

Na razie nie otwieram watku na niewidomego ze 106, bo kompletnie nic o nim nie wiem, nie mamy pomyslu na jego wyadoptowanie ani hotelik.
Byloby to tylko podnoszenie watku do góry...

Posted

Ulka18 napisał(a):
Watek zakladala Sabinka, wiec to Ona musi zmienic.

Zostal nam jeszcze ten niesmialy piesek oraz rudy Logus, ktory ma swoj watek

A co sie stalo ze staruszkiem z Niska i reszta slepaczkow?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Na razie nie otwieram watku na niewidomego ze 106, bo kompletnie nic o nim nie wiem, nie mamy pomyslu na jego wyadoptowanie ani hotelik.
Byloby to tylko podnoszenie watku do góry...

Ulka ,a moze by się Sabinka i reszta ktora wplaca na afn zgodzila finansować nakrapianergo slepaczka albo ta malutka Mai w hoteliku.Na Boryska z AFn poszlo tylko 281 zl na karme i jego badania więc tam chyba sa pieniąki na slepaczki.

Posted

A co sie stalo ze staruszkiem z Niska i reszta slepaczkow?
Nic sie z psami nie stalo. Trzeba tylko wybrac najbardziej rokujacego na adopcje, zeby pies nie siedzial rok w hoteliku.
Jest Maja, Logo, bialo-czarny ze 106, czarny z 33.

Na AFNie widzialam ponad 400 zl, ale nie wiem, czy z tego nie trzeba odliczyc tych 281,-zl na Boryska.

Posted

To 110 zl, ktore mialo wplynac na Boryska niestety nie dotarlo, bo cioteczka, ktora miala moja karte do bankomatu nie miala chyba czasu wybrac pieniazkow z mojego kata.

Aga, jak tylko dostaniesz ta karte, to te 110 zl moge dac na slepaczka ze 106, albo na Majke....

Posted

dzwonila do mnie dzisiaj pan od Boryska z zyczeniami i ocziwiście opowiedzial jak bardzo boryska kochaja i wogole jaki z niego się zrobil pies kanapowo poscielowy.Borysek ma juz zrobione powtorne badania ,proby watrobowe wyszly lepsze i pan się cieszy ,że Borysek ma zazywac tylko heparegen ale może jesć też coś innego niz sucha karme specjalistyczna bo chca go troszke porozpieszczać.
:loveu::loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Kto sie moze o nim dowiedziec???

O Lali weterance tez nikt nie mogl sie dowiedziec az w koncu dowiedzielismy sie ze umarla...bez domu, po 8 latach w schronisku!!!! :placz::placz::placz: