Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiapk']Tak szybko? Od razu? :lying: Nie mogę uwierzyć. Gosiu, to nie bylo szybko :wink:

Borysek czekal kilka lat na domek :roll: Dobrze, ze ukazalo sie to ogloszenie w Dzienniku :multi: Dzieki za to Pani Hani Rupczewskiej i Camarze :Rose:
Dobrze, ze krakowskie cioteczki pamietaja o mieleckich psiakach i tak pomagaja je ratowac :klacz: Bez nich Borysek do dzisiaj tkwilby w schroniskowym boksie
:shake:

Beatko, Pani Bozenko, Paulinko, Iwonko, Irenko wielkie dzieki :Rose:

Pani Magdzie z programu KUNDEL wielkie poklony za dwukrotne pokazanie Boryska w programie :Rose:

Sabinko Tobie dziekuje za ogloszenia niewidomych psiakow i pomoc finansowa :Rose:

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:iloveyou::iloveyou::Rose::Rose:Przedewszystkim wielkie dzieki Pani Ani ,ktora umiescila Boryska w dzienniku i camarze za napisanie tekstu .

Tak jak pisala Ulka jestem dzisiaj wieczorkiem umówiona na kontrole adopcyjna i zdjęcia ,ja dzisiaj nie moglam jechać do niepolomic bo bylam w końcu ze soba u lekarza i musialm jechać z foksia do wet.
Ale iwdac ,że panśtwu bardzo zależalo poc jakiemus biednemu psiaczkowi bo niedawno stracili pieska ,ktorego tez mieli ze schroniska .Piesek mial nowotwora.Pan dzwonil tez jak ukazalo się ogloszenie slepego łatka ale mówił ze sie spoznil,
Wieczorem panstwo do mnie zadzwonili ,że psiaczek od 3 godz.jest u nich w domu ,bardzo go od razu pokochali ,żona nauczyla Boryska wskakiwać na fotel , a pan powiedzial że upodobnil się do pana bo obydwaj maja nadwage .:loveu:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):

Wieczorem panstwo do mnie zadzwonili ,że psiaczek od 3 godz.jest u nich w domu ,bardzo go od razu pokochali ,żona nauczyla Boryska wskakiwać na fotel , a pan powiedzial że upodobnil się do pana bo obydwaj maja nadwage .:loveu:

Borysek to wielka przylepka, wiec na pewno podbil serca nowych Panciow.
Ciekawe czy umie utrzymywac czystosc i jak minela mu pierwsza noc.
Czekamy na wieczorne wiesci od Beatki :p

Posted

Wujek Romi widzial dzisiaj Beatke i Irenke pod swoim blokiem i Pancie Boryska, bo jak sie okazalo, ze piesek mieszka w tym samym miejscu co Romi :wink: czekamy na relacje Cioteczek :p

Posted

[quote name='Ulka18']Gosiu, to nie bylo szybko :wink:

Borysek czekal kilka lat na domek :roll: Dobrze, ze ukazalo sie to ogloszenie w Dzienniku :multi: Dzieki za to Pani Hani Rupczewskiej i Camarze :Rose:
Dobrze, ze krakowskie cioteczki pamietaja o mieleckich psiakach i tak pomagaja je ratowac :klacz: Bez nich Borysek do dzisiaj tkwilby w schroniskowym boksie
:shake:

Beatko, Pani Bozenko, Paulinko, Iwonko, Irenko wielkie dzieki :Rose:

Pani Magdzie z programu KUNDEL wielkie poklony za dwukrotne pokazanie Boryska w programie :Rose:

Sabinko Tobie dziekuje za ogloszenia niewidomych psiakow i pomoc finansowa :Rose:

DZIĘKUJEMY!!!

Posted

Borysek ma się swietnie ,panćie nic nie mówili ,żeby Borysek mial problemy z nieczymaniem moczu ,martwili sie tylko czy caly czas ma byc skazany na ta karme bo przeziez psiak tez musi jeśc inne rarytaski/Uspokoiłam ich ,ze jak zrobia badania krwi i proby watrobowe się polepsza zawsze bedzie mozna mu podac jakiegos rarytaska.
Dzieki Boryskowi wczoraj do domku poszedl tez pogryziony pieseczek ,a dzisiaj ma przyjechać do nowego domku sobowtór boryska z tych ,tez nie widomy.
Wczoraj jeszcze z Irenka sprawdzalysmy tez ten domek.
Ja ma zdjęcia Boryska i Irenka tez . W tygodniu swoje prześle do Ulki.

Posted

Beatko,
dzieki za wiesci o Borysku :calus:
Czyli moge napisac do p.kierownika oraz do wirtualnej opiekunki, ze Borynio ma super domek ze wspanialymi panciami....:multi:

Te Dziennikowe ogloszenia robia naprawde dobra roote :klacz: 3 pieski znalazly domy i to same biedaki :klacz:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Wujek Romi widzial dzisiaj Beatke i Irenke pod swoim blokiem i Pancie Boryska, bo jak sie okazalo, ze piesek mieszka w tym samym miejscu co Romi :wink: czekamy na relacje Cioteczek :p

Tak, tak !!! Wujek Romi widział się wczoraj z ciotkami. Borysek (Murzynek) będzie miał bardzo dobrze w nowym domku, gdyż ludzie do których trafił naprawdę kochają zwierzaki. Już dzisiaj z rana był 2 razy na spacerku. Najpierw był krótki spacerek dookoła bloku (taki na poranne siknięcie) a za jakąś 1 - 1,5 godz. wyszedł na dłuuuugi spacer.

Posted

Borysek (Murzynek) będzie miał bardzo dobrze w nowym domku, gdyż ludzie do których trafił naprawdę kochają zwierzaki.

Wujku Romi, jak bedziesz widzial Panciow Boryska, to prosze pozdrow ich od wolontariuszy z mieleckiego schroniska i podziekuj za adopcje psiaka :Rose:

Teraz czekamy na zdjecia od cioteczek Beatki i Irenki.

Posted

wiadomosc w sprawie Majki :

Drogie Panie,
Jestem obecnie w delegacji. Wracam pod koniec tygodnia, wtedy odezwę się szerzej. Dla mnie sprawa Mini-mini jest otwarta.
Pozdrawiam, EJ

Posted

Ulka wyslalm zdjecia do ciebie czy nie dotarly ,czy nie masz czasu wkleić?
Dzwonilam do pani Basi ,Borysek juz na dobre sie zadowmowil ,juz sie nie kreci ,spokojnie przespal calą noc i bardzo ich pilnuje ,jak tylko sie ubieraja Borysek juz przy drzwiach żeby przypadkiem onim nie zapomnieli.
I wogole go kochaja i o niego dbaja ,dzisiaj byl juz na godzinnym spacerku bo pomalu go przyzwyczaiali do dluzszych .:loveu:

Posted

Beatko, dzieki serdeczne za wiesci o Borysku :multi:
I to takie dobre wiadomosci :p Panciowie Boryska kochaja z wzajemnoscia :loveu:

Zdjec nie dostalam, jak tylko przyjda do skrzynki, to zaraz wkleje.

Posted

Sabinko,
nasz Borysek w schronisku pewnie tkwilby do dzisiaj, gdyby nie nasze wspolne dzialania :roll: A tak to chlopak grzeje doopke w cieple i ma takich wspanialych Panciow....:multi: