Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

W schronisku w podwarszawskim Żyrardowie mieszkał Staś.
Jak większość tam psiaków , ma wiele za sobą, mimo to jednak obdarza otaczających go ludzi wielką ufnością. Złakniony jest kontaktu z człowiekiem.
Jest kochaniutki, bardzo energiczny, ale i ułożony. Grzecznie chodził na smyczy na spacery, na które był zabierany czasami przez wolontariuszy.
Ma około 4-5 lat i waży jakieś 8 kg.
Został już wykastrowany, jest zaszczepiony i zaczipowany.
Od 01.09.2013 r dzięki pomocy ludziom dobrej woli na FB Staś trafił do hoteliku , gdzie byt ma zabezpieczony
Czego więc potrzebuje ten mały PIESEK
oczywiście domku , takie na całe życie
w sprawie adopcji Stasia proszę o kontakt z Olą Grynczewska 504000424. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej po wcześniejszym wypełnieniu ankiety oraz wizycie przedadopcyjnej.
WYDARZENIE STASIA NA FB
https://www.facebook.com/events/378793802249871/

STAŚ w dniu 16.11.2013 roku pojechał do swojego domku

A OTO I STAŚ

STAŚ BARDZO PROSI CIOTECZKI O SZUKANIE DLA NIEGO DOMKU

Edited by naszkaarek
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

KOCHANI STAŚ JUŻ ZNALAZŁ DOMEK
domek tez juz sprawdzony
poniewaz STAŚ przebywa w woj pomorskim
a domek jest na Śląsku w Zawierciu
szukam transportu na tej trasie za zwrot kosztów albo łączonego
POMÓŻCIE !!!!!!

• 2 weeks later...
Posted

no więc tak Staś jest już w domu Pani Magda jest super dzielną kobietą, sama w tak długą podróż, naprawdę ukłony! STAŚ no cóż wesoły chłopak rozpoczął obwąchiwanie i wyznaczanie swojego terytorium. Na początek chyba nie polubił AZY -młody owczarek. Poznali się przez okno balkonowe i nie było to ciekawe spotkanie, wielkie ujadanie Stasia tym samym pózniej odpłaciła AZA. Chwilowo przez jakiś czas będę musiała ich izolować i stopniowo serwować siebie nawzajem. A jeśli chodzi o moją osobę raz na mnie warknął ale chyba za mocno go przytuliłam. Chyba najbardziej polubi moją starszą córkę Kaję jak go głaszcze kładzie się na plecy i chce żeby go smyrać po brzucholu. Oczywiście jak jestem w kuchni pierwszy kto stoi przy mnie to STAŚ cwaniak wyjadł samo mięso z makaronu a co lepsze powyciągał makaroniki na podłogę i je pięknie wylizał z sosiku pozostawiając owe makarony w nienaruszonym stanie
STAŚ 16.11.2013 ROKU pojehał do Pani Dorotki
zdjecia już z nowego domku . Powodzenia Stasiu wiadomosci o nim mozna ślrdzic na wydarzeniu tu link
https://www.facebook.com/events/378793802249871/

• 2 months later...