Xxxxxxxxxxxx Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 *Iza* napisał(a):Nie ma za co. Ja w końcu fanką jestem Harroldzika;) . A tapeta jest w s p a n i a ł a . Jak będe miała kiedyś swojego yorka to nauczysz mnie zrobić taką?:razz: ;) No no jestes kolejna jego fanka gdyz na osiedlu na ktorym mieszkam wszyscy go uwielbiaja. A co do tapetki to moge nauczyc tylko nie mam zdolnosci do tlumaczenia wiec nie wiem czy cos zrozumiesz, ale jak bedziesz chciala to z checia zrobie dla ciebie tapetke z twoim przyszlym yorkusiem ;) Quote
*Iza* Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 go|denk@! napisał(a):No no jestes kolejna jego fanka gdyz na osiedlu na ktorym mieszkam wszyscy go uwielbiaja. A co do tapetki to moge nauczyc tylko nie mam zdolnosci do tlumaczenia wiec nie wiem czy cos zrozumiesz, ale jak bedziesz chciala to z checia zrobie dla ciebie tapetke z twoim przyszlym yorkusiem ;) Ale super :multi: :multi: :multi: ,tylko tego przyszłego yorka musze skombinować:evil_lol: Quote
Magda Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Jestem w końcu:p Im dłużej się przyglądam Harroldowi to bardziej jest podobny do Gizma (psa kuzynki). Muszę poszukać fotki Quote
Alka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 wow, ale świetna tapetka :loveu::loveu: Tuffi w pazdzierniku skończy 5 lat i do tej pory tylko raz pływał w basenie i do tego jeszcze nie z własnej woli ... po prostu wpadł :evil_lol: Był szczenoiorkiem , ja wiem , chyba ok.6-7 mcy, obserwował jak pańcio chlapie się w basenie ( jeszcze przed sezonem ) i sobie wskoczył , a nie przypuszczał ile tam wody...:cool3: od tej pory unika wody jak może ...:cool3: Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Magda_Miki']Jestem w końcu:p Im dłużej się przyglądam Harroldowi to bardziej jest podobny do Gizma (psa kuzynki). Muszę poszukać fotki Jak znajdziesz fotkę to wstaw bo ja w sumie nie widziałam psa który jest bardzo podobny do Harroldowatego. [quote name='Alka'] wow, ale świetna tapetka Tuffi w pazdzierniku skończy 5 lat i do tej pory tylko raz pływał w basenie i do tego jeszcze nie z własnej woli ... po prostu wpadł Był szczenoiorkiem , ja wiem , chyba ok.6-7 mcy, obserwował jak pańcio chlapie się w basenie ( jeszcze przed sezonem ) i sobie wskoczył , a nie przypuszczał ile tam wody... od tej pory unika wody jak może ... Dziękuje cieszę się, że tapetka Ci się podoba. Harry pierwszy raz też nie wlazł do wody z własnej woli. Po raz pierwszy'wszedł' na zachęt - piłeczkę. Dzień był wtedy bardzo upalny i od tamtej chwili Harruś włazi do wody za każdym razem gdy może nawet do kałuży wlazie. A kiedyś to wszelkie kałuże, rzeczki, strumyczki, stawy, jeziora omijał szerokim łukiem. I teraz fotecki. Wykorzystując fakt iż regulamin się troszeczke zmienił co do wielkości fot wstawiam większe. Nie są bardzo dobrej jakości gdyż są robione komórką. Narazie wsjo jak znajde troche czasu wstawię jeszcze cosik Quote
Magda Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='go|denk@!']Jak znajdziesz fotkę to wstaw bo ja w sumie nie widziałam psa który jest bardzo podobny do Harroldowatego. Znalazłam:cool3: Lekko podcięty Pod Mikusiem Z Mikim Mi się wydaję, że jest podobny tylko, że krótszy:p Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 No naprawde jest podobny. Nawet sierść ma taką lekko falistą jak Harry. Może to rodzina? Chociaż wątlpliwe bo ja mojego niestety kupiłam u pseudohodowczyni w Chorzowie która sprzedawała psiaki z rodowodem i bez a co ciekawe jest zarejestrowana w Związku Kynologicznym :angryy:. Oczywiście pani zapytała się czy psiak ma być z rod. czy bez. Niestety mój tata się uparł że nie chce mieć psa z rod. (nawet moje tłumaczenie że rasowy = rodowodowy nie pomogło), no ale cóż siła wyższa. Gdy pani 'chodofffczyni' usłyszała że psiak bez papierów to odrazu mówiła, że w sumie racja bo poco wystawy itd. A jego rodzice rodowody mieli nawet je widziałam psiaki też widziałam, ale czy to pawdziwi rodzice tego już nie wiem. Dzisiaj albo jutro będą new fotecki Harolda więc się przygotujcie:razz: Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Przepraszam, że nie wstawiłam fotek ale Image Shack mi nie działa mam nadzieję, że chwilowo. Ale nie martwcie się bo wstawiam 'Harrusiowate' filmiki http://s188.photobucket.com/albums/z62/Goldie93/?action=view¤t=HPIM6640.flv Harry skaczący przez oponki http://s188.photobucket.com/albums/z62/Goldie93/?action=view¤t=HaroldandEfendi021.flv Komenda noga w wykonaniu Harry'ego http://s188.photobucket.com/albums/z62/Goldie93/?action=view¤t=HaroldandEfendi024.flv Komendy noga - siad - zostań - do nogi A z Harrusiowatych nowinek to jutro na 15.00 idziemy do fryzjera. I będę mieć łysolka w domciu. W sumie trochę mi żal tych długich kudełków, ale niestety sytuacje nas zmusza do strzyżenia psiaka bo jedziemy na wieś a tam pełno błota i bym psa nie doczesała. Quote
maartucha Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [CENTER]o jejQ Same filmiki :multi: :multi: :loveu: Fantastyczny Harry :loveu: [/CENTER] Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 No i nareszcie wstawiam fotosy Harry bez kucorka Harry w trawce Harold na oponkach Najlepszy kolega Harry'ego EFENDI STAR OF MUSIC Karmazynowy Błękit Harry z Efendim Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Tak zdychałem w upalne dni Harry w całej okazałości Harry po strzyżeniu Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 No i narazie to wszystko, mam nadzieję, że wam się podoba. Quote
Kincia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Jej dopiero tu trafiłam :loveu::loveu::loveu: Slizny Harroldzik wymiziaj go :) A fryzurka miodzio :loveu::loveu::loveu: Bede do was wpadac :) Quote
Guest Agata_B Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Jak go wyczeszesz to nie ma prawie wcale loczków.... ... śliczny :loveu: Mi zawsze podobały się takie jasne yorki... zawsze takiego chciałam mieć. Quote
Kincia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Witam z rana:evil_lol::loveu::loveu::loveu: U nas pogoda okropna a u was :)? Quote
Magda Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Jeszcze raz muszę napisać, że Harry super wygląda! Szkoda tych długich włosków, no ale w końcu odrosną:loveu: I jaki mądry! Myślałaś o jakimś kursie PT, albo agility?:cool3: Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Agata_B']Jak go wyczeszesz to nie ma prawie wcale loczków.... ... śliczny :loveu: Mi zawsze podobały się takie jasne yorki... zawsze takiego chciałam mieć. Wiem im miał dłuższe tym mniej loczków było a po pożądnym wyczesaniu to efekt widoczny na fotce. No ja zawsze chciałam ciemnego yorka. Ale teraz nie chciałabym rzadnego innego tylko jasne (co nie zmienia faktu że ciemne mi się podobają) [quote name='Pinczerek-Jacky'] U nas pogoda okropna a u was ? A u nas w kratkę. Jedną godzinę leje i jest 15 stopni, a drugą godz. jest cudowna pogoda i 20 C. [quote name='Magda_Miki']Jeszcze raz muszę napisać, że Harry super wygląda! Szkoda tych długich włosków, no ale w końcu odrosną I jaki mądry! Myślałaś o jakimś kursie PT, albo agility? Cieszę się, że Ci się podoba. A to co widać na tej 'długowłosej' fotce to rok zapuszczania z lekkimi podcięciami mojego wykonania. A myślałam i to ile! Tylko moi rodzice nie chcą płacić za takie dziadostwo (tak oni na to mówią :roll: ). A o agillity to już jest gorzej. Bo i rodzice nie chcą i u nas w Katowicach toru nie ma w pobliżu (GOSTAR ma ale to za daleko i mój tata nie da rady mnie tam podwozić a sama nie wiem gdzie to jest). I mam jeden filmik wczorajszy http://s188.photobucket.com/albums/z62/Goldie93/?action=view¤t=H010.flv Za niedługo powinny być fotki jak mi necik nie nawali Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 I fotosy Tarzanko Komenda noga (fotka bardzo złej jakości ponieważ robiona no zoomie) Harroldzia z piłeczką Przygotowanie do aportu hop po piłeczkę CDN Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 CD Co tam jest? Mam ale nie dam Hop przez oponkę Hop przez oponkę 2 Na huśtaweczce No i wszystko Quote
Magda Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 maartucha napisał(a):Haroldzik na huśtawce świetnie wyszedl :D Jak taka panieneczka:cool3::loveu: Pozdrawiamy poniedziałkowo! Quote
Patikujek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Obejrzałam galeryjkę i jestem pod wrażeniem:loveu: Piękny psiak a szatę ma cudną, mi nigdy nie udało się zapuścić takiej Baksymilianowi A w nowej fryzurce bosko mu:loveu: A i świetnie wyszkolony, ja sobie obiecałam że za mojego diabła się przez wakacje wezmę ale on się strasznie boi jak coś ma ćwiczyć a skakać przez nic nie chce chyba że innej drogi nie ma:shake: Gratuluję psiaka:) Quote
Kincia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 To jest urodzony model i sportowiec hihi :D:D ^^ Quote
Recommended Posts