Reno2001 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Dziewczzyny mam możliwość umieszczenia w hoteliku w Nipołomicach kolejnego psiaka. Niestety odpłatnie . Mały psiak 15 zł uży 20/dobę. Hotelik o tyle jest fajny, ze nie tylko psiaki tam przebywaja i panie z nimi pracują, ale też same angażuja się w poszukiwania domków. To właśnie nasza Laura znalazła dom tego hoteliku. Ja od siebie moge dać 100zł/msc + dowóz psiaka. Co o tym sądzicie??? Quote
ruda76 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Przepraszam za offa ale Olgaj znalazła w sobotę LABRADORKĘ biszkoptową z cieczką - jak będzie ktos szukał to kierujcie do Olgi Quote
malagos Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 a ja też przepraszam za offa, ale już nie szukam jamniczki, znalazłam - cudo z Myszkowa! :loveu: Quote
katya Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='ruda76']Przepraszam za offa ale Olgaj znalazła w sobotę LABRADORKĘ biszkoptową z cieczką - jak będzie ktos szukał to kierujcie do Olgi Tu jest wątek zaginionej labradorki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73582 Quote
ruda76 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='katya']Tu jest wątek zaginionej labradorki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73582 to nie ta sunia:shake: dzwoniłam tam juz w sobotę;) ta jest po sterylizacji a ta u Olgi ma cieczkę:p Quote
ewatonieja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 sunia łagodna przymilna,oby tylko się zgubiła jest jeszcze rottek i mnóstwo ON Quote
szajbus Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Apel chory jamnik potrzebuje pomocy- PILNE http://www.dogomania.pl/forum/showth...t=77826&page=3 Quote
jola od jadzi Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Cioteczki,kilka dni temu widziałam na kwarantannie śliczną rudą jamnisię,już miała kaszel niestety,ale pewnie kwarantanna się skończyła,widziałam tez w pierwszym boksie, w hoteliku, piaskową szorstkowłosą jamnisię, taką strasznie dłuuugą, jej zdjęcie jest na stronie schroniska,czy mnie się wydawało, czy ktoś tu pytał o jamniczki? Quote
malagos Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 jola od jadzi napisał(a):Cioteczki,kilka dni temu widziałam na kwarantannie śliczną rudą jamnisię,już miała kaszel niestety,ale pewnie kwarantanna się skończyła,widziałam tez w pierwszym boksie, w hoteliku, piaskową szorstkowłosą jamnisię, taką strasznie dłuuugą, jej zdjęcie jest na stronie schroniska,czy mnie się wydawało, czy ktoś tu pytał o jamniczki? ja szukałam jamniczki, ale w ub. niedziele już przyjechała do mnie z Myszkowa i już jest w swoim docelowym domku. Ale to nie znaczy, ze nie chcemy zobaczyć Waszych ślicznotek podłużnych :cool3: Quote
ewatonieja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 boksi nie ma w schronisku,chyba poszła do domu Quote
ruda76 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 malagos napisał(a):a jamniczki?Są nadal? jeszcze w sobote było coś szorstkowłosego- nie wiem chłopak czy dziewczyna Jest tez staruszek ,pies, brązowy Quote
ewatonieja Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 dzisiaj niczego o sznaucerze sie nie dowiem, bo od rana zajete a teraz wszyscy sa na pogrzebie Quote
ewatonieja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Królewna śnieżka taka mniejsza podhalanka słodka,grzeczna,przytulasta i samotna z kwarantanny coś nieprzyjemnego Husk wrócił chyba po miesiącu :( a w boksie Wołgi czyli na samym koncu Quote
ha_dwa_o Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ewatonieja mam pytanie. Może się orientujesz z jakiego powodu wrócił Husky? Możesz napisać o nim coś więcej (wiek, charakter). Mam chętnych do ewentualnej adopcji i spróbuje znaleźć jakoś czas żeby podskoczyć do schronu. Ciekawy też jest ten okaz z kwarantanny a la wilk. Wiadomo o nim coś więcej? No i hoopajcie na pierwszą. Quote
ewatonieja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Husk to ma troche trudny charakter, niestety ale kiedy coś mu nie pasuje to reaguje agresywnie, sama mu kiedys szelki sprawdzałam jak leżał czy nie sa za ciasne a chłopak mnie zaraz do pionu sprowadził, warczał i wyglądał groźnie, wczesniej sie mizialismy kilka razy ,nie było problemów zawsze możesz zadzwonić do schroniska podac numer widoczny na zdjęciu, powiedzieć ,że szukasz mu domu i dlatego byś chciał/a wiedziec ja nie wiem kiedy się tam zjawię bo mam bóle gardła,powiekszone węzły chłonne ,katar itp :/ Quote
katya Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Tak po prostu oddali Huska, nie dzwonili do Ciebie? Quote
ewatonieja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Kasiu były dwa Husky jeden obłażący z siersci i ten taki spory,tamten ma się swietnie,wrócił z wakacji nad morzem, ma kochających włascicieli,jesteśmy w kontakcie a ten biedak ... ma pecha,przydałoby się szkolenie Quote
katya Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Myślałam, że właśnie tamten to Husk... No dobrze, że chociaż tamtemu dobrze... Quote
ha_dwa_o Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ewatonieja wielkie dzięki za info. Myślę, że poprostu w tygodniu muszę się przejechac na marmurową. Quote
Recommended Posts