Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczzyny mam możliwość umieszczenia w hoteliku w Nipołomicach kolejnego psiaka. Niestety odpłatnie . Mały psiak 15 zł uży 20/dobę.
Hotelik o tyle jest fajny, ze nie tylko psiaki tam przebywaja i panie z nimi pracują, ale też same angażuja się w poszukiwania domków. To właśnie nasza Laura znalazła dom tego hoteliku.
Ja od siebie moge dać 100zł/msc + dowóz psiaka.

Co o tym sądzicie???

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki,kilka dni temu widziałam na kwarantannie śliczną rudą jamnisię,już miała kaszel niestety,ale pewnie kwarantanna się skończyła,widziałam tez w pierwszym boksie, w hoteliku, piaskową szorstkowłosą jamnisię, taką strasznie dłuuugą, jej zdjęcie jest na stronie schroniska,czy mnie się wydawało, czy ktoś tu pytał o jamniczki?

Posted

jola od jadzi napisał(a):
Cioteczki,kilka dni temu widziałam na kwarantannie śliczną rudą jamnisię,już miała kaszel niestety,ale pewnie kwarantanna się skończyła,widziałam tez w pierwszym boksie, w hoteliku, piaskową szorstkowłosą jamnisię, taką strasznie dłuuugą, jej zdjęcie jest na stronie schroniska,czy mnie się wydawało, czy ktoś tu pytał o jamniczki?

ja szukałam jamniczki, ale w ub. niedziele już przyjechała do mnie z Myszkowa i już jest w swoim docelowym domku.
Ale to nie znaczy, ze nie chcemy zobaczyć Waszych ślicznotek podłużnych :cool3:

Posted

Ewatonieja mam pytanie. Może się orientujesz z jakiego powodu wrócił Husky? Możesz napisać o nim coś więcej (wiek, charakter). Mam chętnych do ewentualnej adopcji i spróbuje znaleźć jakoś czas żeby podskoczyć do schronu. Ciekawy też jest ten okaz z kwarantanny a la wilk. Wiadomo o nim coś więcej? No i hoopajcie na pierwszą.

Posted

Husk to ma troche trudny charakter, niestety ale kiedy coś mu nie pasuje to reaguje agresywnie, sama mu kiedys szelki sprawdzałam jak leżał czy nie sa za ciasne a chłopak mnie zaraz do pionu sprowadził, warczał i wyglądał groźnie, wczesniej sie mizialismy kilka razy ,nie było problemów
zawsze możesz zadzwonić do schroniska podac numer widoczny na zdjęciu, powiedzieć ,że szukasz mu domu i dlatego byś chciał/a wiedziec
ja nie wiem kiedy się tam zjawię bo mam bóle gardła,powiekszone węzły chłonne ,katar itp :/

Posted

Kasiu były dwa Husky jeden obłażący z siersci i ten taki spory,tamten ma się swietnie,wrócił z wakacji nad morzem, ma kochających włascicieli,jesteśmy w kontakcie
a ten biedak ... ma pecha,przydałoby się szkolenie