Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
kochani shar pei potrzebuje dt natychmiast,najelpeij dom bez innych zwierzaków bez dzieci i bez schodów

a co z nim? Trzeba mu zrobic osobny watek

Posted

ewatonieja napisał(a):
on jest po operacji wycięcia główek stawu biodrowego ,trudno założyć watek jak nie ma zdjęc ,zapytam czy można jakies zrobić

Natalko wątek jest potrzebny bo tutaj on ginie w tłumie a na osobnym watku zobaczą go miłosnicy shar -pei

Posted

W sprawie chłopaka shar-peia nie mogę wiele pomóc. Wklejam tylko zdjęcia, możecie je kopiować do ogłoszeń i nowych wątków. Pies jest wypowadzany na chwytaku, warczy przy każdej próbie podejścia. Wygląda jakby ktoś mu robił ogromną krzywdę, dostaje histerii na widok kija od szczotki... :shake:

Posted

[quote name='CoolCaty']W sprawie chłopaka shar-peia nie mogę wiele pomóc. Wklejam tylko zdjęcia, możecie je kopiować do ogłoszeń i nowych wątków. Pies jest wypowadzany na chwytaku, warczy przy każdej próbie podejścia. Wygląda jakby ktoś mu robił ogromną krzywdę, dostaje histerii na widok kija od szczotki... :shake:

to jest jeszcze młode psie

Posted

[quote name='CoolCaty']W sprawie chłopaka shar-peia nie mogę wiele pomóc. Wklejam tylko zdjęcia, możecie je kopiować do ogłoszeń i nowych wątków. Pies jest wypowadzany na chwytaku, warczy przy każdej próbie podejścia. Wygląda jakby ktoś mu robił ogromną krzywdę, dostaje histerii na widok kija od szczotki... :shake:

widziałam niedawno shar pei i nie był wogole do tego podobny

Posted

Natalia czy ten ktorego Ty widziałas był innej masci?
Bo ten to raczej shar pei ,Wysłam link do kogos kto zajmuje sie ta rasa i nie przeczytalam w odpowiedzi aby to nie był shar pei.
Jesli znajdzie sie DT mamy osobę ktora jest chetna wspomoc psiaka finansowo

Posted

ja widziałam takiego piaskowego całego w fałdach, ten z mordki jest podobny tylko nie ma fałd dlatego pytam, mi sie one głównie z tym mnóstwem fałd kojarzą :) acz widziałam na zdjeciach ze bywaja takie które mają tylko kilka fałdek na mordce i na szyi