ruda76 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 malagos napisał(a):Co z jamniczkiem, tym stareńkim? Jest jeszcze? był jeszcze wczoraj napewno Quote
ewatonieja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 kochani shar pei potrzebuje dt natychmiast,najelpeij dom bez innych zwierzaków bez dzieci i bez schodów Quote
ruda76 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ewatonieja napisał(a):kochani shar pei potrzebuje dt natychmiast,najelpeij dom bez innych zwierzaków bez dzieci i bez schodów a co z nim? Trzeba mu zrobic osobny watek Quote
ewatonieja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 on jest po operacji wycięcia główek stawu biodrowego ,trudno założyć watek jak nie ma zdjęc ,zapytam czy można jakies zrobić Quote
ruda76 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ewatonieja napisał(a):on jest po operacji wycięcia główek stawu biodrowego ,trudno założyć watek jak nie ma zdjęc ,zapytam czy można jakies zrobić Natalko wątek jest potrzebny bo tutaj on ginie w tłumie a na osobnym watku zobaczą go miłosnicy shar -pei Quote
CoolCaty Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 W sprawie chłopaka shar-peia nie mogę wiele pomóc. Wklejam tylko zdjęcia, możecie je kopiować do ogłoszeń i nowych wątków. Pies jest wypowadzany na chwytaku, warczy przy każdej próbie podejścia. Wygląda jakby ktoś mu robił ogromną krzywdę, dostaje histerii na widok kija od szczotki... :shake: Quote
ruda76 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='CoolCaty']W sprawie chłopaka shar-peia nie mogę wiele pomóc. Wklejam tylko zdjęcia, możecie je kopiować do ogłoszeń i nowych wątków. Pies jest wypowadzany na chwytaku, warczy przy każdej próbie podejścia. Wygląda jakby ktoś mu robił ogromną krzywdę, dostaje histerii na widok kija od szczotki... :shake: to jest jeszcze młode psie Quote
ewatonieja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='CoolCaty']W sprawie chłopaka shar-peia nie mogę wiele pomóc. Wklejam tylko zdjęcia, możecie je kopiować do ogłoszeń i nowych wątków. Pies jest wypowadzany na chwytaku, warczy przy każdej próbie podejścia. Wygląda jakby ktoś mu robił ogromną krzywdę, dostaje histerii na widok kija od szczotki... :shake: widziałam niedawno shar pei i nie był wogole do tego podobny Quote
CoolCaty Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Każde zdjęcie możesz powiększyć klikając na nie. Quote
ewatonieja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 wim wiem w koncu doszłam do tego ;) a gdzie sie podziały jego zmarszczki? jego fałdy ? Quote
ruda76 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Natalia czy ten ktorego Ty widziałas był innej masci? Bo ten to raczej shar pei ,Wysłam link do kogos kto zajmuje sie ta rasa i nie przeczytalam w odpowiedzi aby to nie był shar pei. Jesli znajdzie sie DT mamy osobę ktora jest chetna wspomoc psiaka finansowo Quote
CoolCaty Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 To jest shar pei, tylko wybiedzony. Na zdjęciach może tak nieszczęsliwie wyszedł. Na żywo widac od razu, że to shar pei. Quote
ewatonieja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ja widziałam takiego piaskowego całego w fałdach, ten z mordki jest podobny tylko nie ma fałd dlatego pytam, mi sie one głównie z tym mnóstwem fałd kojarzą :) acz widziałam na zdjeciach ze bywaja takie które mają tylko kilka fałdek na mordce i na szyi Quote
ruda76 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ewatonieja napisał(a):to co zakładac ten watek? no pewnie -chłopak bedzie miał wieksze szanse;) Quote
ewatonieja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6487581#post6487581 dajcie znac jesli potrzebne sa zmiany Quote
ruda76 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Natalia trzeba mu zrobic lepsze zdjecia. Prawdopodobnie to młody psiak przynajmniej tak by sie wydawało z tych zdjec ktore poki co mamy Quote
ewatonieja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 znów kilka przykrych chwil takie cuda wszystkie na kwarantannie :placz: Quote
Recommended Posts