Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam za off´a ale bardzo pilnie szukamy kogos kto jutro moglby przewiezc z Nowego Miasta nad Pilica do Lodzi psa malamuta. Jutro moglby pojechac dalej do Wroclawia ... ale tylko jutro :placz: to w sumie byloby ze trzy godzinki pewnie.
Zaplacimy oczywiscie.

Posted

kopiuję ze strony schroniska z działu znalezione
"Kochani!
Przedwczoraj przybłąkała się na działkę pod Łodzią umorusana, wychudzona sunia husky. Ma najwyżej rok, jest delikatna, łagodna (pięknie zachowuje się przy dzieciach!). Wałęsała się już długo, bo jest brudna, zapchlona, zakleszczona i zarobalona. Z tym całym towarzystwem zrobiliśmy już porządek. Oprócz tego nic jej nie dolega. Nie ma tatuażu, ani czipa,obroży, nic, co mogłoby ją zidentyfikować. Sprawa jest pilna, bo jest u osoby,ktora nie umie obchodzić się z psami, boi się ich, ale nie miala serca jej wywalić znowu na ulicę, po której Misia(takie imię robocze) biegała przerażona. Sunia jest drobna, ma jedno oko niebieskie, druge brązowe, szata srebrna."
W OKOLICY: Sokolniki
DATA ZGŁOSZENIA: 2008-06-25
KONTAKT: 0-607-703-310 lub 0-691-082-791

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113130

Posted

ta sunia jest nadal w schronisku włąsnie widziałam ja na tvp3 w wiadomosciach
"
przypominam ze w schronisku jest takie przepiekne cus o łapach jak niedzwiedz i niewyleczonym katarze :-("

Posted

Cioteczki i wujkowie bardzo potrzebujemy waszej pomocy
Mamy możliwość wybudowania boksu w którym będą dochodziły do sił najcięższe przypadki. Boks powstanie dzięki pracy osób pomagającym zwierzętom i trzeba zebrać fundusze jedynie na materiały.Po wyliczeniu wyszło nam że koszt takiego boksu to 1500 zł.Mamy już zapewnioną lokalizację i pomoc w budowie potrzebujemy jedynie a może aż wsparcia finansowego.
KTO POMOZE NAM W RATOWANIU TYCH NAJBARDZIEJ POTRZEBUJąCYCH

Posted

[quote name='madziamn']a ja proszę o info na temat sznupka też narazie na kwarantannie ale jeśli cos wiecie to byłabym wdzieczna http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=2193
numer psiaka to:594

Ja też bym prosiła. Jeśli nie znajdzie się właściciel to będę kombinować pomoc.

No i grzwka :crazyeye: http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=2197 To piesek czy suczka bo opis jest mylący...