Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest tez młoda dobermanka na kwarantannie ,z ogonem i uszami niekopiowanymi

dziad z babą przyszli do schroniska,bo adoptowany kilka dni wczesniej ze schroniska pies w typie podhalana je bardzo mało albo wcale i sk*** oddali go

mogą się cieszyć ze nie mam paznokci i ze od ganiania z psami w paszczy mi zaschło bo bym .... nie mam już siły do tych półgłowków bez odrobiny pomyślunku i serca

Posted

Proszę o kontakt osobę która jest w stanie dograć szczegóły odnośnie adopcji ONKÓW z schroniska w łodzi mogą w dwójkę trafić do jednego domu mam namiary na osobę która może im dać dom ja jestem z Bielska psów nawet nie widziałem, co z tymi kotami czy ktoś to sprawdził? Szkoda by domek się zmarnował !!!

Posted

[quote name='ewatonieja']

jest tez młoda dobermanka na kwarantannie ,z ogonem i uszami niekopiowanymi
:???:... może ja sie nie znam ale to raczej dalmatyńczyk jest. Czy coś o nim wiadomo?

Posted

jest tylko jeden ten na zdjeciu powyzej,to chyba pies (hehe gdzies mi umknęło zdanie jest dalmat o raz doberman)

co do Beja i Diany SYTUACJA JEST MOCNO SKOMPLIKOWANA, PSY W TEJ CHWILI SA NIEADOPCYJNE, ZOSTAłA PODOBNO ZAłOZONA PRZEZ SCHRONISKO SPRAWA O ODEBRANIE WLASCICIELOWI PRAWA DO ZWIERZAT , FACET SIEDZI W CIUPIE ZABIł SWOJA żONę ALE PSY NADAL SA JEGO, FAJOWO NIE?
TAK TO MOZEMY KISIC TE PSIAKI DO KONCA ICH ZYCIA W TYM BOKSIE
KOSZMAR :placz:
PODHALAN KOCHANY, ABRDZO WYSTRASZONY, OGROMNIE WYCHUDZONY,STRASZNIE SIE SLINI,ALE WIELKI PRZYTULAKA ZUPELNIE NIEGROźNY TAK MI GO żAL :placz: nie bardzo miesci sie w otwór w budzie

JUZAK Z ROZWALAONA GłOWA POJECHAł NA WIEś, TEN DRUGI PRZYJAZNY I WłOCHATY TAKZE ZNALAZł DOM

MAMY TEZ BERNARDYNA W BARDZO ZłYM STANIE PYCHICZNYM, PIES SIEDZI WCISNIETY ZA BUDE CAłE DNIE I PODOBNO AGRESYWNIE REAGUJE NA ZBLIZAJACYCH SIE DO NIEGO LUDZI KOLEJNY PSI DRAMAT!

Posted

bunia napisał(a):
Czyli są dwa dalmakti w schronisku?
Pierwsza na kwarantannie ,to sunia?
A ten przy budzie ,to piesek?

Pani Ewo miała Pani nie zagladac na ten watek:p

Posted

gigi-44 napisał(a):
Proszę o kontakt osobę która jest w stanie dograć szczegóły odnośnie adopcji ONKÓW z schroniska w łodzi mogą w dwójkę trafić do jednego domu mam namiary na osobę która może im dać dom ja jestem z Bielska psów nawet nie widziałem, co z tymi kotami czy ktoś to sprawdził? Szkoda by domek się zmarnował !!!

i ja mam nadzieje, ze ta prosba zostanie spełniona :cool1:

Posted

ewatonieja napisał(a):

co do Beja i Diany SYTUACJA JEST MOCNO SKOMPLIKOWANA, PSY W TEJ CHWILI SA NIEADOPCYJNE, ZOSTAłA PODOBNO ZAłOZONA PRZEZ SCHRONISKO SPRAWA O ODEBRANIE WLASCICIELOWI PRAWA DO ZWIERZAT , FACET SIEDZI W CIUPIE ZABIł SWOJA żONę ALE PSY NADAL SA JEGO, FAJOWO NIE?
TAK TO MOZEMY KISIC TE PSIAKI DO KONCA ICH ZYCIA W TYM BOKSIE
KOSZMAR :placz:

Jak dla mnie to tragedia :placz: Czyli o tych psinach na razie można zapomnieć, szkoda ich one oszaleją w tym boksie :placz: :placz: :placz:

Posted

Zobaczcie jak dobrze trafil nasz owczarek dlugowlosy z niedowladem jednej lapy. Mloda dziewczyna go zaadoptowala,nie przeszkadza jej to ze pies wymaga opieki i dosc drogiego leczenia tej lapy. Owczarek juz dwa razy trafial do schronu,wlasciciel nie bardzo sie nim interesowal. Teraz juz jest w dobrych rekach :-)

A oto owczarek po wyczesaniu i kapieli:

Dziekujemy :loveu: