Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

darunia-puma napisał(a):
czyli co haszczaki znalazly domy tak?to sie bardzo ciesze one nie nadaja sie do klatek...A ZRESZTA CHOLERA POWIEDZCIE KTORE SIE NADAJA?!ZADNE

zadne :placz:
dobrze, że haszczaki mają domek :loveu:
ale reszta czeka... hop do gory...

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Boksio jaki biedny....:(
Leje pod siebie? Ciekawe, czy załatwia się na dworze, czy w domu. Tego się nie da sprawdzić w schronir...wiem, ale boksio...domowy był chyba.

boksio juz chyba w dt dzieki interwencji forumowiczów bokserów w potrzebie

Posted

głupio pytac bo tu wszyscy zaraz poruszeni o takie teksty ale może jednak warto. OD RAZU MÓWIĘ NIE CHODZI O HODOWLE. MAM ZNAJOMĄ KTÓRA CHCE KUPIC YORKA JAK BY SIĘ JAKAS PSIUŃCIA W PODOBIE ZNALAZŁA MOŻE UDA SIĘ JĄ NAMÓWIC NA MIESZAŃCA BYLE BY BYŁ MALUTKI I TAKI DO PRZYTULANIA. PANI WŁAŚNIE ODESZŁA NA EMERYTURE I SIĘ NUDZI. PROSIŁA ŻEBY JEJ COŚ POSZUKAC NARAZIE ZACZYNAM TU BO MAM WRAŻENIE ŻE TE BIDULKI BARDZIEJ DOMKU POTRZEBUJĄ. OBOJĘTNE JEST CZY TO PSIAK CZY SUNIA. CIEPŁY DOMEK I MIĘKKA KANAPA CZEKAJĄ NA MALENSTWO.

Posted

Dzieki Wielki Na Pewno Oba Psiaki Jej Pokaże. Ja Bym Nie Wybrała Wziełabym Oba. Gdybym Tylko Mogła... Ale I Tak Niektórzy Już Mówią że Zwariowałam Na Punkcie Psów. Ale Czy żle Robię że Staram Się Pomóc Tym Biedulkom.

Posted

Hehe no własnie. Ja musze sobie urlop zrobić z lekka... od wariactwa bo psychicznie wszyscy dookoła nie wyrabiają. I ja też ...z niemocy.
DT zawieszam do odwołania:shake:. 3 psy to tłok w m2.

Posted

Kurczę Domek Dla Yorka Nieaktualny Już Mają Bidaka Byłam Tam Dzisiaj Nie Wytrzymałam I Pojechałam Bo Mi Na Maile Nie Odpisywali Jakaś Pani Umarła I Psiak Kolejny Znalazłby Sie W Schronie Ale Tym 2 Obiecuje Chociaż Ogłoszenia. Jutro Lub Pojutrze Bedę Ze Swoim Skarbem U Wetki To Się Zapytam Czy W Lecznicy Jakiś Ogłoszeń Zostawic Nie Można.

Posted

hay. Ja kiedyś pisałem że chce husky i mam go od trzech tygodni wziąłem ze schroniska. Piesek jest bardzo wesoły lubi bawić się z dziećmi ( 2 lata siostra i brat 5 lat) bardzo się cieszy kiedy ciąga mnie na rowerze, ma bardzo dużo ruchu i je KARMĘ. Bardzo jestem zadowolony i on też.