Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bunia napisał(a):
W dzisiejszym expresie jest ogłoszenie,ze zaginął sznaucer średni :roll:
Dzwoniłam.
Jutro jadą po psiaka.
Mam nadzieje ,że to ten.

Ja też dzwoniłam. Byli, widzieli i to nie ten.:placz:

Posted

jutro ktoś znajomy dr Kamilli adoptuje szanucerka :)

niestety kreatury,które miesiąc temu adoptowały Monę oddały ją dzisiaj powód-nie lubiła żółwia,który chodził po ogrodzie,a jako ,że on był pierwszy to MOna była niepożądanym osobnikiem w tym "super domu z ogrodem" jak to wczesniej te "k" okresliły i żółwiu nic nie wspominając :angryy:

czy to może byc pies w typie jakiejs rasy?

Posted

To jes fox gładkowłosy jak napisała Ciapuś, a uszy może mieć wyprostowane, bo im się często prostują (niepożądane u psów wystawowych, ale częste...)

Posted

Kolejny collie w schronie:-(
Powiedzcie coś więcej o niej ile ma lat jak do innych psów, czy jest jeszcze na kwarantannie i czy jest wysterylizowana?

Posted

iiwcia napisał(a):
Kolejny collie w schronie:-(
Powiedzcie coś więcej o niej ile ma lat jak do innych psów, czy jest jeszcze na kwarantannie i czy jest wysterylizowana?

iiwcia :mad::mad::mad:

Posted

Sunia ma ok 3-4 lat,jest przyjazna,mysle ze z psami tez by było oki,ale to trzeba dokładniej sprawdzic. Jest kochana,została znaleziona i przyprowadzona do schroniska. Przyszła niedawno czwartek-piątek. Zapomniałam zapytac czy jest wysterylizowana,ale pewnie nie.

Posted

ewatonieja napisał(a):
jczy to może byc pies w typie jakiejs rasy?

To jest foksterier krótkowłosy. czy wiecie coś o nim więcej???? Czy ma tatuaż? Staneły mu uszka co się zdarza w tej rasie przy lekkim uchu. Mój Figiel też jest foksem krótkowłosym o podobnej mordce. To wspaniale , żywe psy, jak znalazł do psich sportów jak Agility czy frisbee. Na zdięciu wygląda na młodego jeszcze .

Posted

sunia collie ma ok3-4 lat , w schronisku jest od czwartku ,ktoś ją znalazł na ulicy i przyprowadził

co do foksteriera to jst bardzo młody ma ok 1-1,5 roku przesympatyczny w schroniusku był juz wczesniej i znowu trafił :(
jest troszke podziebiony ale chyba juz do adopcji,w uchu ma nieczytelny tatuaż

Posted

ewatonieja a czy możesz napisać jaki on jest w stosunku do innych psów?
Foksy to bardzo wesołe psiaki, niestety nie dla każdego bo to nie kanapowce. Ciekawa jestem z jakiego powodu wrócił i dlaczego na łańcuchu siedzi???

Posted

hanik napisał(a):
ewatonieja a czy możesz napisać jaki on jest w stosunku do innych psów?
Foksy to bardzo wesołe psiaki, niestety nie dla każdego bo to nie kanapowce. Ciekawa jestem z jakiego powodu wrócił i dlaczego na łańcuchu siedzi???

nie siedzi na łancuchu jest w biurze, z małymi psami dogaduje sie świetnie, bo w pomieszczeniu gdzie on przebywa jest tez szczeniak ze złamana nogą ,była sunia i jeszcze inne pieski i wszystko było ok, on nawet kotki Goni nie zaczepia ale jest bardzo żywiołowy potrzebuje dużo ruchu,szczegolnie zabawy z piłeczką go interesują, jest boski:loveu: nie wiem czemu trafił z poworotem do schroniska

Posted

A czy byłaby możliwość zrobienia mu dodatkowych fotek, bez łancucha? Chodzi o to, że pies na łańcuchu budzi podejrzenia, że może agresywny ...
W tedy bym go mogła wrzucić na Allegro. tam bym podała link do Figlowej strony i naszych filmików, żeby ludzie zobaczyli jak wiele można robić z takim psiakiem :roll:. Poza tym trzeba napisać, że to pies nie dla domatorów, ale dla ludzi lubiących spędzać aktywnie czas, żeby nie powtórzyla się sytuacja z powrotem do schroniska. Nie wiem czy pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi....

Posted

hanik napisał(a):
A czy byłaby możliwość zrobienia mu dodatkowych fotek, bez łancucha? Chodzi o to, że pies na łańcuchu budzi podejrzenia, że może agresywny ...
W tedy bym go mogła wrzucić na Allegro. tam bym podała link do Figlowej strony i naszych filmików, żeby ludzie zobaczyli jak wiele można robić z takim psiakiem :roll:. Poza tym trzeba napisać, że to pies nie dla domatorów, ale dla ludzi lubiących spędzać aktywnie czas, żeby nie powtórzyla się sytuacja z powrotem do schroniska. Nie wiem czy pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi....

koleżanka_TOSI_ ROBIłą ZDJęCIA W BIURZE I CZEKAM AZ MI PRZEśLA BO JA NA RAZIE NIE MAM APARATU
ZAWSZE MOGE USUNąC łAńCUCH W PHOTOSHOPIE