ciapuś Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 o nie ten szary to jak moja lala zanim ją zabrałam :placz::placz::placz: Quote
Łodzianka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Nowa bida - Sznaucer średni na kwarantannie do 2008-05-14. http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=1888 Ogłosiłam go już na sznaucerach. Quote
bunia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 W dzisiejszym expresie jest ogłoszenie,ze zaginął sznaucer średni :roll: Dzwoniłam. Jutro jadą po psiaka. Mam nadzieje ,że to ten. Quote
darunia-puma Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 oby on oby bo psiak zmarnieje w schronie zreszta tak jak inne nieszcześniki Quote
Łodzianka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 bunia napisał(a):W dzisiejszym expresie jest ogłoszenie,ze zaginął sznaucer średni :roll: Dzwoniłam. Jutro jadą po psiaka. Mam nadzieje ,że to ten. Ja też dzwoniłam. Byli, widzieli i to nie ten.:placz: Quote
BlackSheWolf Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 czytalam w expressie o schronisku w Łodzi artykul. podnosze... Quote
ewatonieja Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 jutro ktoś znajomy dr Kamilli adoptuje szanucerka :) niestety kreatury,które miesiąc temu adoptowały Monę oddały ją dzisiaj powód-nie lubiła żółwia,który chodził po ogrodzie,a jako ,że on był pierwszy to MOna była niepożądanym osobnikiem w tym "super domu z ogrodem" jak to wczesniej te "k" okresliły i żółwiu nic nie wspominając :angryy: czy to może byc pies w typie jakiejs rasy? Quote
ciapuś Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 jeśli ma klapnięte uszy to jest to foksterier krótkowłosy i to ładnie umaszczony Quote
katya Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 To jes fox gładkowłosy jak napisała Ciapuś, a uszy może mieć wyprostowane, bo im się często prostują (niepożądane u psów wystawowych, ale częste...) Quote
darunia-puma Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 tak mi przykro z powodu mony!!! żeby im było tak źle jak jej teraz Quote
ewatonieja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 JESZCZE WCZORAJ BYłY U NAS PUDEL SZARY ZADERDZIAłY I DOBERMAN Z RANAMI PO POGRYZENIU( STARE) Quote
Niewiasta_21 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Natalia to nie pudel,to foksik :-) Dzisiaj go obciełysmy troche nożyczkami :-) Quote
ewatonieja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 mamy tez taką ślicznote chuda koszmarnie :placz: Quote
iiwcia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Kolejny collie w schronie:-( Powiedzcie coś więcej o niej ile ma lat jak do innych psów, czy jest jeszcze na kwarantannie i czy jest wysterylizowana? Quote
darunia-puma Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 iiwcia a masz możliwość wziąć ślicznotkę do siebie? albo jakiś plan? Quote
Pogódka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Boże co się z tymi ludzmi dzieje? zasponsorujcie mi domek a wezmę wszystkie, nie żart, ale to straszne Quote
bunia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 iiwcia napisał(a):Kolejny collie w schronie:-( Powiedzcie coś więcej o niej ile ma lat jak do innych psów, czy jest jeszcze na kwarantannie i czy jest wysterylizowana? iiwcia :mad::mad::mad: Quote
Niewiasta_21 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Sunia ma ok 3-4 lat,jest przyjazna,mysle ze z psami tez by było oki,ale to trzeba dokładniej sprawdzic. Jest kochana,została znaleziona i przyprowadzona do schroniska. Przyszła niedawno czwartek-piątek. Zapomniałam zapytac czy jest wysterylizowana,ale pewnie nie. Quote
hanik Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 ewatonieja napisał(a):jczy to może byc pies w typie jakiejs rasy? To jest foksterier krótkowłosy. czy wiecie coś o nim więcej???? Czy ma tatuaż? Staneły mu uszka co się zdarza w tej rasie przy lekkim uchu. Mój Figiel też jest foksem krótkowłosym o podobnej mordce. To wspaniale , żywe psy, jak znalazł do psich sportów jak Agility czy frisbee. Na zdięciu wygląda na młodego jeszcze . Quote
iiwcia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 bunia napisał(a):iiwcia :mad::mad::mad: :oops: Ona wygląda jak mój Czardaszek Quote
ewatonieja Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 sunia collie ma ok3-4 lat , w schronisku jest od czwartku ,ktoś ją znalazł na ulicy i przyprowadził co do foksteriera to jst bardzo młody ma ok 1-1,5 roku przesympatyczny w schroniusku był juz wczesniej i znowu trafił :( jest troszke podziebiony ale chyba juz do adopcji,w uchu ma nieczytelny tatuaż Quote
hanik Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ewatonieja a czy możesz napisać jaki on jest w stosunku do innych psów? Foksy to bardzo wesołe psiaki, niestety nie dla każdego bo to nie kanapowce. Ciekawa jestem z jakiego powodu wrócił i dlaczego na łańcuchu siedzi??? Quote
ewatonieja Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 hanik napisał(a):ewatonieja a czy możesz napisać jaki on jest w stosunku do innych psów? Foksy to bardzo wesołe psiaki, niestety nie dla każdego bo to nie kanapowce. Ciekawa jestem z jakiego powodu wrócił i dlaczego na łańcuchu siedzi??? nie siedzi na łancuchu jest w biurze, z małymi psami dogaduje sie świetnie, bo w pomieszczeniu gdzie on przebywa jest tez szczeniak ze złamana nogą ,była sunia i jeszcze inne pieski i wszystko było ok, on nawet kotki Goni nie zaczepia ale jest bardzo żywiołowy potrzebuje dużo ruchu,szczegolnie zabawy z piłeczką go interesują, jest boski:loveu: nie wiem czemu trafił z poworotem do schroniska Quote
hanik Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 A czy byłaby możliwość zrobienia mu dodatkowych fotek, bez łancucha? Chodzi o to, że pies na łańcuchu budzi podejrzenia, że może agresywny ... W tedy bym go mogła wrzucić na Allegro. tam bym podała link do Figlowej strony i naszych filmików, żeby ludzie zobaczyli jak wiele można robić z takim psiakiem :roll:. Poza tym trzeba napisać, że to pies nie dla domatorów, ale dla ludzi lubiących spędzać aktywnie czas, żeby nie powtórzyla się sytuacja z powrotem do schroniska. Nie wiem czy pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi.... Quote
ewatonieja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 hanik napisał(a):A czy byłaby możliwość zrobienia mu dodatkowych fotek, bez łancucha? Chodzi o to, że pies na łańcuchu budzi podejrzenia, że może agresywny ... W tedy bym go mogła wrzucić na Allegro. tam bym podała link do Figlowej strony i naszych filmików, żeby ludzie zobaczyli jak wiele można robić z takim psiakiem :roll:. Poza tym trzeba napisać, że to pies nie dla domatorów, ale dla ludzi lubiących spędzać aktywnie czas, żeby nie powtórzyla się sytuacja z powrotem do schroniska. Nie wiem czy pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi.... koleżanka_TOSI_ ROBIłą ZDJęCIA W BIURZE I CZEKAM AZ MI PRZEśLA BO JA NA RAZIE NIE MAM APARATU ZAWSZE MOGE USUNąC łAńCUCH W PHOTOSHOPIE Quote
Recommended Posts