Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hubert bardzo sumiennie sledzilam twoje proby zaadoptowania husky tutaj z dogo (zakonczone fiaskiem) i mam nadzieje ze jak bedziesz mial jakiekolwiek problemy z psiakiem to sie do nas zgłosisz i bedziemy mogli ci pomoc no i oczywiscie czekamy na zdjecia

Posted

darunia-puma napisał(a):
hubert bardzo sumiennie sledzilam twoje proby zaadoptowania husky tutaj z dogo (zakonczone fiaskiem) i mam nadzieje ze jak bedziesz mial jakiekolwiek problemy z psiakiem to sie do nas zgłosisz i bedziemy mogli ci pomoc no i oczywiscie czekamy na zdjecia

Narazie nie mam ale w święta będę miał bardzo dziękuje

Posted

połowy psów z 1 strony nie ma juz w schronisku

nie ma labka nie ma husky nie ma tej astki z łatka na oku nie ma tego psa wyglądającego na wyzła i tego białego puchatego oraz tego brazowego ala kaukaz w okularach

Posted

nie sadze zeby psiak wrocil bo jest u dobrze....tylko wrocil bo tu mieszka psy nie mysla takimi kategoriami jak ludzie oby nikt ci go nie złapał albo zeby psiak nie znalazl sobie innego pana przez te podkopy to sie zle skonczy ale mowilismy o tym na szpicach w potrzebie ze tak wlasnie bedzie....

Posted

a co zrobic jesli pies pomimo długich spacerów ucieka?
przeciez mozemy załozyc ze hubert sie stara?
co robic jeśli temperament psa przerasta możliwosci własciciela?
czy kto mógłby poradzic co robic?

Posted

ewa my tutaj na dogo tłumaczylismy z szybszym od dylizansu co niesie za soba posiadanie huszczaka ale hubert był mądrzejszy i nie dawał sobie nic powiedziec on nie ma warunków na husky i szkoda mi tego psa odsyłam do szpiców w potrzebie tam hubert atakował nas za to że nie popieralismy jego pomysłu na posiadanie psa tej rasy to nie był pies dla niego

Posted

co robic jeśli temperament psa przerasta możliwosci własciciela?

wiesz....no trzeba pierw sie conieco dowiedziec o tej rasie
one uciekaja-a raczej moim zdaniem ,poszukuja innych atrakcji,gdy im sie nudzi:cool3:
chyba juz pare osob odradzalo hubertowi psiaka w typie husky

co poradzic?moze porzadnie wybiegac psa,zmienic ogrodzenie,miec go pzez caly czas na oku,zamykac w domu,wybudowac kojec ....wszystko zalezy jakie sie ma mozliwosci...
jak sie poczyta o ich potrzebach i o tym dlaczego niby uciekaja to sprawa nie wydaje sie byc taka trudna
Hubert,czym w koncu karmisz swoja psinke?:razz: