ewatonieja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 kolejny bokser i husky na kwarantannie,kilka amstaffów normalnie szkoda słów Quote
ewatonieja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 i owczarki podhalańskie -młoda sunia ,bardzo grzeczna,potrafiąca chodzic na smyczy Quote
ewatonieja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 młodzi ludzie przywiezli z okolic aleksandrowa ok 8 letniego charta afganskiego,chłopak jest wychudzony, siersć się nadaje do ogolenia,dred na dredzie a po dredach skaczą pchły,w siersci trawa,liście, całe świństwo z krzaków,pies jest przy budzie k/ 6 pawilonu Quote
ewatonieja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 w schronisku sa dwa wiekowe jaminiki, w klatkach pod szczeniakami,POMOCY!!!! Quote
malagos Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Czy jamniczki znalazły dom? A co z husky? Napiszcie coś o nim wiecej, wiek, płeć, stan zdrowia. Quote
ewatonieja Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 sznaucerowaty poszedł dzisiaj do domu :) a Husky jutro zapytam o wiek itd, bernardyn poszedł do domu a raster - sznaucer olbrzymi który był na obserwacji to jutro tez się dowiem bo go nie ma sa da dobermany w schronie na kwarantannie suczka i pies Quote
nata od jadzi Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Raster od dwóch miesięcy mieszka nade mną, u mojej sąsiadki Quote
ewatonieja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 tfu tfu chodziło mi o Bestię nie wiem skąd mi ten raster przyszedł do głowy ,niedawno odesłano go za TM ['] :-( Quote
Reno2001 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ewatonieja napisał(a):tfu tfu chodziło mi o Bestię nie wiem skąd mi ten raster przyszedł do głowy ,niedawno odesłano go za TM ['] :-( A dlaczego, może wiesz? Quote
ewatonieja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 bEstia został przywieziony z interwencji pogryzł kogos mocno,jego własciciel dwa razy go zabierał za trzecim razem juz nie chciał po niego przyjechać(nie iwem czy za kazdym razem brali go z interewencji) Bestia był pod obserwacją i niestety cały czas był agresywny wobec ludzi Quote
Reno2001 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Natalio, a labek dalej jest czy moze ktos łaskawie sie po niego zgłosił?? Kurczę, siedze w tej robocie i nic nie wiem :placz: ! No, co do Bestii, to chyba to była rozsądna decyzja, bo pewnie by wracał z każdej adopcji. Quote
ewatonieja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Labek to mnie dzisiaj tak wk*** ,siedzi teraz na parkingu z "husky" szarym,z ta jasna suką ,która Ci sie podobała oraz z "owczarkiem", mordy wylały wodę więc z dobrego serca chciałam im wymienić ,ale to był podstep ten niby labrador przewrócił mnie wyleciał z klatki za nim poszły wszystkie inne, dwa razy je pakowałam do klatki,ciagle uciekały, a tego gnoja to złapałam poszlismy sobie nawet całkiem spokojnie a przy klatce to takie odstawił balety ze mało mnie krew nie zalała,i jeszcze wysmyknął sie z obroży i uciekł do gabinetu,dostałam opieprz ze wychodze z psem i nei umiem dopilnować :shake: musiałam go troche poddusic smycza bo by mnie zów przeciągnął bo całym podwórzu ,a ja mu nawet morde z piany umyłam i ocy ze spoichów a on mnie tak potraktował, ja sie z nim nie zadaję już :angryy: Quote
Reno2001 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 No to miłaś przygody niezłe. Cóż, labki juz najwyraźniej takie są - ciągna niemiłosiernie. Ja z tym labradorem siostry to na spacery nie wychodzę, bo raz juz szorowałam za nim kolanami po chodniku. Zbóje jedne. Niezły bałagan...:roll: . Dobrze, że ta "moją" sunie wyciagnęli z tych boksów na szarym końcu. mam tylko nadzieję, że ona po sterylce :razz: . Kombinuje kiedy pojechać, ale niestety muszę murem siedzieć teraz w robocie :angryy: :angryy: :angryy: . Quote
Reno2001 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Osiwieć można jakie psy teraz trafiają do schroniska: Chart afgański (starusze kochany i przemiły - taki tulaczek)- JUZ W NOWY DOMU Husky czy Akita - ja sie za bardzo nie znam, ale śliczny, milutki. Niestety ma problemy z oczami i dlatego juz raz wrócił z adopcji :angryy: . Labrador, po którego cos nikt się nie zgłasza. Łagodny i tulaśny choć pełen wigoru i energii (Natalia coś o tym wie :evil_lol: ) - MA DOM Śliczny szary Husky, choć w obejściu nie tak milutki. Raczej nie lubi gdy się go dotyka i próbuje przyszczypać :roll: - MA DOM Quote
malagos Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 kochani, zajrzyjcie tu! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76062 Quote
luka1 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Jeśli takie są w schronisku to jakie szanse mają te pospolite kundle? Quote
Reno2001 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 luka1 napisał(a):Jeśli takie są w schronisku to jakie szanse mają te pospolite kundle? Czasami te kundelki mają większe szanse niż rasowce, zwłaszcza te większe rasowce. Quote
malagos Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Co z jamniczkiem, tym stareńkim? Jest jeszcze? Quote
Recommended Posts