Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

młodzi ludzie przywiezli z okolic aleksandrowa ok 8 letniego charta afganskiego,chłopak jest wychudzony, siersć się nadaje do ogolenia,dred na dredzie a po dredach skaczą pchły,w siersci trawa,liście, całe świństwo z krzaków,pies jest przy budzie k/ 6 pawilonu

Posted

sznaucerowaty poszedł dzisiaj do domu :)
a Husky jutro zapytam o wiek itd, bernardyn poszedł do domu a raster - sznaucer olbrzymi który był na obserwacji to jutro tez się dowiem bo go nie ma
sa da dobermany w schronie na kwarantannie suczka i pies

Posted

bEstia został przywieziony z interwencji pogryzł kogos mocno,jego własciciel dwa razy go zabierał za trzecim razem juz nie chciał po niego przyjechać(nie iwem czy za kazdym razem brali go z interewencji) Bestia był pod obserwacją i niestety cały czas był agresywny wobec ludzi

Posted

Natalio, a labek dalej jest czy moze ktos łaskawie sie po niego zgłosił??
Kurczę, siedze w tej robocie i nic nie wiem :placz: !

No, co do Bestii, to chyba to była rozsądna decyzja, bo pewnie by wracał z każdej adopcji.

Posted

Labek to mnie dzisiaj tak wk*** ,siedzi teraz na parkingu z "husky" szarym,z ta jasna suką ,która Ci sie podobała oraz z "owczarkiem", mordy wylały wodę więc z dobrego serca chciałam im wymienić ,ale to był podstep ten niby labrador przewrócił mnie wyleciał z klatki za nim poszły wszystkie inne, dwa razy je pakowałam do klatki,ciagle uciekały, a tego gnoja to złapałam poszlismy sobie nawet całkiem spokojnie a przy klatce to takie odstawił balety ze mało mnie krew nie zalała,i jeszcze wysmyknął sie z obroży i uciekł do gabinetu,dostałam opieprz ze wychodze z psem i nei umiem dopilnować :shake:
musiałam go troche poddusic smycza bo by mnie zów przeciągnął bo całym podwórzu ,a ja mu nawet morde z piany umyłam i ocy ze spoichów a on mnie tak potraktował, ja sie z nim nie zadaję już :angryy:

Posted

No to miłaś przygody niezłe.
Cóż, labki juz najwyraźniej takie są - ciągna niemiłosiernie. Ja z tym labradorem siostry to na spacery nie wychodzę, bo raz juz szorowałam za nim kolanami po chodniku. Zbóje jedne.
Niezły bałagan...:roll: .

Dobrze, że ta "moją" sunie wyciagnęli z tych boksów na szarym końcu. mam tylko nadzieję, że ona po sterylce :razz: .

Kombinuje kiedy pojechać, ale niestety muszę murem siedzieć teraz w robocie :angryy: :angryy: :angryy: .

Posted

Osiwieć można jakie psy teraz trafiają do schroniska:

Chart afgański (starusze kochany i przemiły - taki tulaczek)- JUZ W NOWY DOMU

Husky czy Akita - ja sie za bardzo nie znam, ale śliczny, milutki. Niestety ma problemy z oczami i dlatego juz raz wrócił z adopcji :angryy: .

Labrador, po którego cos nikt się nie zgłasza. Łagodny i tulaśny choć pełen wigoru i energii (Natalia coś o tym wie :evil_lol: ) - MA DOM

Śliczny szary Husky, choć w obejściu nie tak milutki. Raczej nie lubi gdy się go dotyka i próbuje przyszczypać :roll: - MA DOM

Posted

luka1 napisał(a):
Jeśli takie są w schronisku to jakie szanse mają te pospolite kundle?

Czasami te kundelki mają większe szanse niż rasowce, zwłaszcza te większe rasowce.