Malibu Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Witam. Prosze o podanie stawki Dogue de Bordeaux ? ( niedziela) Quote
Malibu Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Agappe napisał(a):a ktoś tam pojechał????? :roll: :roll: :roll: Czy chodzi o Dogue de Bordeaux ? Quote
Agappe Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 skoro dopiero teraz został założony temat tej wystawy to zastanawiam się czy ktoś z dogomaników tam w ogóle pojechał :roll: :roll: Quote
Malibu Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Dogue de Bordeaux - "Bruna"- Wielki Duńczyk. http://www.wielkidunczyk.tiu.pl/ Pozdrawiam. Quote
mar Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ja byłem w Litomerzycach. Moja PON-ka OKRASA z Wielgowa - BOB, CACIB i CAC. Podaję stawkę DdB: PSY POŚREDNIA BRUNA WIELKI DUŃCZYK DUNCAN LACRIMA HELIANDUM OTWARTA ABAS OD GABCI EMPEROR CARNIVORUS VULGARIS SUKI MŁODZIEŻY ARIETTE BOHEMIA BORDO POŚREDNIA BASTET BALLOTADA BRUNA WIELKI DUŃCZYK OTWARTA ELLA Z VLCKOVSKEHO MLYNA Quote
Agappe Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 gratuluje!!!! :)) :multi: :multi: :multi: to w takim razie ja poprosze stawke rasy AKITA (AKITA-INU) i sędziego, który miał je oceniać.. Quote
dorotal Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Gratulacje :lol::lol::lol::lol: poprosze o king charles spaniel(nie cavalier) Quote
bety Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Czy mogę prosić o stawkę AMERICKÁ AKITA American Akita szt. 9 - nr.kat. 1531-1539 Z góry dziękuję!!!!!!! Pzdr Quote
mar Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Amerykańska Akita Psy M Caby Aobara P Mara-shimas The Real Gold O Big Benz S Rfn'at Wavemakers Ch Shamer's Dakota Kid Suki M Caia Aobara Joxa Z Olexovho Dvora O Alexa Furia Bonnie Bronte Cid-lake Ch Kuroi Kao Love Of Bajer Akita Inu Psy M Cusen Go Kumade P Achiko Go Akita Ino Of Cacic Eikyu Nippon-ryn O Bushi Z Hrabovskeho Dvora Kendo Ken Amana Ch E Kaga Go Haru Kaze Suki M Cinte Go Kumade Geischa Tomimopa P Bibo Z Rohacovky O Any Aiersen Ch Zui Rei Akita Inu Of Cacic Sędzia - P.paweł Szemraj King Charles Spaniel Psy M Alf Bohemia Zlatava Bacchus De Sorine Bonaparte Des Vercheres De Montdider P Edmont Z Valldemose Quency Macabeus Bedit O Amedee De La Bacska Tizian Verum Gaudium Suki Sz Fee Bee Karaj Flopsy Karaj M Bianca Bohemia Zlatava Clea Z Vesnicky U Hranic Dixie Acres Tyna At Arka Galla Z Valldemose P Viva La Musica Verum Gaudium O Bonnie Demon Karaj Quote
bety Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 mar - GRATULUJĘ WYNIKU mar napisał(a):Amerykańska Akita Psy M Caby Aobara P Mara-shimas The Real Gold O Big Benz S Rfn'at Wavemakers Ch Shamer's Dakota Kid Suki M Caia Aobara Joxa Z Olexovho Dvora O Alexa Furia Bonnie Bronte Cid-lake Ch Kuroi Kao Love Of Bajer I DZIĘKUJĘ Quote
Musiałek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 MAR - i co się nie przyznałęś żę byłeś to byśmyu ci podopingowali :) u mnie plan na ten rok wypełniony !!! trzeci CAC do championatu teraz tylko musze czekać drugiego roku :)) Sheina wybitnie obiecująca 1 ! :) Quote
Malibu Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 mar napisał(a):Ja byłem w Litomerzycach. Moja PON-ka OKRASA z Wielgowa - BOB, CACIB i CAC. Podaję stawkę DDB: PSY POŚREDNIA BRUNA WIELKI DUŃCZYK DUNCAN LACRIMA HELIANDUM OTWARTA ABAS OD GABCI EMPEROR CARNIVORUS VULGARIS SUKI MŁODZIEŻY ARIETTE BOHEMIA BORDO POŚREDNIA BASTET BALLOTADA BRUNA WIELKI DUŃCZYK OTWARTA ELLA Z VLCKOVSKEHO MLYNA moge prosić owpis: Dogue de BOrdeaux Psy: Bruno ( nie Bruna ) CAC- CACIB , BOB Wszystkim uczestnikom i Zwyciezcom Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Suki Bruna - CAC - CACIB Quote
Agappe Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 mar napisał(a): Akita Inu Psy M Cusen Go Kumade P Achiko Go Akita Ino Of Cacic Eikyu Nippon-ryn O Bushi Z Hrabovskeho Dvora Kendo Ken Amana Ch E Kaga Go Haru Kaze Suki M Cinte Go Kumade Geischa Tomimopa P Bibo Z Rohacovky O Any Aiersen Ch Zui Rei Akita Inu Of Cacic Sędzia - P.paweł Szemraj dziękuję ślicznie!!! Quote
mar Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Musiałek napisał(a):MAR - i co się nie przyznałęś żę byłeś to byśmyu ci podopingowali :) u mnie plan na ten rok wypełniony !!! trzeci CAC do championatu teraz tylko musze czekać drugiego roku :)) Sheina wybitnie obiecująca 1 ! :) Heh - byliśmy sędziowani na tym samym ringu, zresztą oberwowałem z naszego lewego rogu od ściany Aussie, ale przyznam, ze bez katalogu. Suczkę w szczeniakach pamiętam dobrze, choć najlepiej suki młodzież, bo byłem ciekaw, czy ten profesjonalny handler, co wygrał, wygra :-) Quote
HAWAN Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Mar a można Cię prosić o stawkę Hawańczyków - wystarcza mi suki - pewnie nie ma tego zbyt duzo. Z góry dziękuję Pozdrawiam i Gratuluję wyników Quote
Błyskotka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Również Gratuluje i bardzo proszę o stawkę Chow Chow :modla:. Quote
PSYLLA Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Proszę o podanie stawki posokowców bawarskich (FCI 217) - były zgłoszone tylko 3. Quote
piotrjan Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 zpr napisał(a):Można by prosić o stawkę Siberian Husky ;) bardzo prosimy ! Quote
AniaN Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 HAWAN napisał(a):Mar a można Cię prosić o stawkę Hawańczyków - wystarcza mi suki - pewnie nie ma tego zbyt duzo. Z góry dziękuję Pozdrawiam i Gratuluję wyników A możesz to określić bardziej precyzyjnie ?? Błyskotka: Chow Chow cerny sędzia: Soukup Rostislav (CZ) PSY kl. champion CHOPAN'S HERE'S THE MINSTREL (CZ) SUKI kl. młodzieży CHAMPERA-HANICA PAPA-LU (CZ) Chow Chow cerveny PSY kl. otwarta Y-KWONG HALTRAVA (CZ) kl. champion MENNY HUSARUVKA (CZ) SUKI kl. otwarta HANICA DEBIE PAPA-LU (CZ) kl. champion GOLDIE D. PAPA-LU (CZ) Quote
AniaN Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 PSYLLA napisał(a):Proszę o podanie stawki posokowców bawarskich (FCI 217) - były zgłoszone tylko 3 Bavorski Barvar (???) sędzia: Simek Frantisek (CZ) PSY kl. pośrednia BRIT ZUBERSKA PASEKA (CZ) kl. otwarta CAR Z POPLUZNIHO DVORA (CZ) SUKI kl. młodzieży EXA Z ROZNOVORSKYCH PASEK (CZ) Quote
AniaN Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 zpr napisał(a):Można by prosić o stawkę Siberian Husky ;) Podam, tylko jutro (całe 16 sztuk) :lol: Quote
PSYLLA Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 AniaN napisał(a):Bavorski Barvar (???) sędzia: Simek Frantisek (CZ) PSY kl. pośrednia BRIT ZUBERSKA PASEKA (CZ) kl. otwarta CAR Z POPLUZNIHO DVORA (CZ) SUKI kl. młodzieży EXA Z ROZNOVORSKYCH PASEK (CZ) Dziękuje bardzo :) Quote
zpr Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 AniaN napisał(a):Podam, tylko jutro (całe 16 sztuk) :lol: Ok poczekamy i z góry serdeczne dzięki:-)) Quote
Recommended Posts