EWAS Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Witam, szukam domu dla mojej 2 letniej suni Dogue de Bordeaux. Jest grzeczną, bardzo towarzyską dziewczynką, która potrzebuje dużo ciepłego i troskliwego właściciela. EwaS 509312191 proszę tylko o poważne oferty (pseudo hodowcom dziękujemy) Quote
zaba14 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 A z jakiego powodu sunia jest oddawana? To wazne, czy to problemy osobiste, czy sunia sprawia jakieś kłopoty? Warto napisac jak zachowuje sie w domu gdy zostaje sama, jaka jest w stosunku do psów i kotów, równiez dzieci... to cenne informacje. Bardzo dużo DDB jest do oddania :-( Quote
Malibu Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 EWAS. Napisz wiecej informacji o suni. Gdzie w chwili obecnej jest sunia ? Czy masz jej zdjecia? Quote
haker11 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 zaba14 napisał(a): Bardzo dużo DDB jest do oddania :-( To jest cena jaką bordogi płacą za popularność niestety!Jak bordoś jest małym słodkim szczeniaczkiem to wszystko jest ok i wszyscy się nim zachwycają a potem niestety nie ma dla niego mniejsca! P.S Pisze ogólnie absolunie nie odnoszę się do tej sytuacji ponieważ nie są podane przyczyny oddania suńki!!! Quote
haker11 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ewas czy możemy prosić o więcej informacji na temat suńki i dlaczego chcesz ją oddać?? Jeżeli chces wystrzec się pseudohodowców to jest jedna 100% metoda: STERYLIZACJA!!! Quote
EWAS Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Sunia jest po sterylizacji, jest łagodna, lubi dzieci, przyzwyczajona do dużej ilości ludzi, umie chodzić na smyczy ale woli luzem :-), nie zna kagańca, nie ma wad poza jedną - chrapie! Lubi psie towarzystwo ale woli mniejsze pieski - do większych ma dystans. Koty toleruje ale w domu - na dworze goni. Sunia mieszka pod Warszawą. Zdjęcia przesyłam na maila. I wszystkim życzę, aby nigdy nie znaleźli się w takiej sytuacji jak ja teraz. EwaS Quote
Frotka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Adopcjami bordogów zajmuje się PATIA. Napisz do niej, ona pomoże Ci znaleźć dobry i bezpieczny dom. Quote
Ulka18 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ewa, mozesz dac tez aukcje allegro. Na pewno nie zglosza sie pseudo, jesli napiszesz, ze sunia jest po sterylce. Quote
haker11 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ewas ja myślę że lepiej jest wkleić zdjęcia suńki na wątek! jak są zdjęcia jest większe zainteresowania wątkiem a co z tym idzie większa szansa na adopcję!!! Quote
haker11 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 A tutaj kilka zdjęć suńki, które Ewa przesłała mi na pocztę: Quote
haker11 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Piękna piękna tylko żeby jeszcze kochający domek sie trafił! bardzo dobrze że jest po sterylce przynajmniej jest pewność że nie trafi do jakiegoś pseudohodowcy! Quote
iwop Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Taka piękność nie powinna długo czekac. Właścicielka powinna ja ogłosić... Quote
Malibu Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Bardzo prosze forumowiczów o właczenie sie do pomocy w szukaniu nowego domu dla Ardeny. EWAS. Napisz czy miałas telefony dotyczace adopcji suni? Quote
EWAS Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie i na wstępie chciałabym podziękować za pomoc i zaangażowanie w znalezieniu nowego domku dla Ardki. Miałam już kilka telefonów, maili i jedna pani jest już zdecydowana zaadoptować dziewczynkę tylko wpierw musimy sprawdzić czy jej sunia też DDB dogada się z moją?! a to możemy zrobić dopiero w połowie czerwca czyli można powiedzieć że wciąż szukamy pozdrawiam Ewa Quote
haker11 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Mam nadzieję Ewa że jak suńka znajdzie dom to nas powiadomisz! Wszyskim leży na sercu los Ardeny!;) Quote
haker11 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ewa czy Ardena juz znalazla dom? Dlaczego się nie interesujesz tym wątkiem? Napiz co tam u suni i cy nadal szuka domu?! Quote
Malibu Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='haker11']Ewa czy Ardena juz znalazla dom? Dlaczego się nie interesujesz tym wątkiem? Napiz co tam u suni i cy nadal szuka domu?! Niestety Ewa pojawia sie i znika . Pojawia sie wtedy kiedy " ma ciśnienie" - bo szuka domu dla suni, a kiedy tylko jakaś szansa sie pojawia Ewa znika . Watek Ardeny już raz był i tak samo sie zakończył (cisza). Quote
haker11 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 No niestety Malibu masz racje, jak Ewa jest przyciśnięta do ściany to podnosi alarm, że szybko sunia musi znaleść dom, a potem już niestety nie czuje się zobowiązana do poinformowania wszystkich zaangażowanych co z sunią! Quote
haker11 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Sunia znalazła wspaniały dom, ma nową koleżankę również bordożkę!Tak więc ta smutna sytuacja zakończyła się happy endem! Quote
Recommended Posts