Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
szukam domu dla mojej 2 letniej suni Dogue de Bordeaux. Jest grzeczną, bardzo towarzyską dziewczynką, która potrzebuje dużo ciepłego i troskliwego właściciela.
EwaS
509312191
proszę tylko o poważne oferty (pseudo hodowcom dziękujemy)

Posted

A z jakiego powodu sunia jest oddawana? To wazne, czy to problemy osobiste, czy sunia sprawia jakieś kłopoty? Warto napisac jak zachowuje sie w domu gdy zostaje sama, jaka jest w stosunku do psów i kotów, równiez dzieci... to cenne informacje.

Bardzo dużo DDB jest do oddania :-(

Posted

zaba14 napisał(a):

Bardzo dużo DDB jest do oddania :-(

To jest cena jaką bordogi płacą za popularność niestety!Jak bordoś jest małym słodkim szczeniaczkiem to wszystko jest ok i wszyscy się nim zachwycają a potem niestety nie ma dla niego mniejsca!
P.S Pisze ogólnie absolunie nie odnoszę się do tej sytuacji ponieważ nie są podane przyczyny oddania suńki!!!

Posted

Ewas czy możemy prosić o więcej informacji na temat suńki i dlaczego chcesz ją oddać?? Jeżeli chces wystrzec się pseudohodowców to jest jedna 100% metoda:
STERYLIZACJA!!!

Posted

Sunia jest po sterylizacji, jest łagodna, lubi dzieci, przyzwyczajona do dużej ilości ludzi, umie chodzić na smyczy ale woli luzem :-), nie zna kagańca, nie ma wad poza jedną - chrapie! Lubi psie towarzystwo ale woli mniejsze pieski - do większych ma dystans. Koty toleruje ale w domu - na dworze goni.
Sunia mieszka pod Warszawą. Zdjęcia przesyłam na maila.
I wszystkim życzę, aby nigdy nie znaleźli się w takiej sytuacji jak ja teraz.
EwaS

Posted

Ewas ja myślę że lepiej jest wkleić zdjęcia suńki na wątek! jak są zdjęcia jest większe zainteresowania wątkiem a co z tym idzie większa szansa na adopcję!!!

Posted

Piękna piękna tylko żeby jeszcze kochający domek sie trafił! bardzo dobrze że jest po sterylce przynajmniej jest pewność że nie trafi do jakiegoś pseudohodowcy!

Posted

Bardzo prosze forumowiczów o właczenie sie do pomocy w szukaniu nowego domu dla Ardeny.

EWAS. Napisz czy miałas telefony dotyczace adopcji suni?

Posted

Witam wszystkich bardzo serdecznie
i na wstępie chciałabym podziękować za pomoc i zaangażowanie w znalezieniu nowego domku dla Ardki. Miałam już kilka telefonów, maili i jedna pani jest już zdecydowana zaadoptować dziewczynkę tylko wpierw musimy sprawdzić czy jej sunia też DDB dogada się z moją?! a to możemy zrobić dopiero w połowie czerwca
czyli można powiedzieć że wciąż szukamy
pozdrawiam Ewa

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='haker11']Ewa czy Ardena juz znalazla dom? Dlaczego się nie interesujesz tym wątkiem?
Napiz co tam u suni i cy nadal szuka domu?!

Niestety Ewa pojawia sie i znika .

Pojawia sie wtedy kiedy " ma ciśnienie" - bo szuka domu dla suni, a kiedy tylko jakaś szansa sie pojawia Ewa znika .

Watek Ardeny już raz był i tak samo sie zakończył (cisza).

Posted

No niestety Malibu masz racje, jak Ewa jest przyciśnięta do ściany to podnosi alarm, że szybko sunia musi znaleść dom, a potem już niestety nie czuje się zobowiązana do poinformowania wszystkich zaangażowanych co z sunią!