joanka40 Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 O a tu mam link do strony na FB odnośnie wspomnianej wcześniej akupunktury. https://www.facebook.com/PrzychodniaWeterynaryjnaNOVA?hc_location=timeline Quote
joanka40 Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 Dla wszystkich matek wierszyk od kota Tofika z FB. Jestem fanką Tofika i uwielbiam podczytywać "jego" teksty. Zamieszczam: matka matka zżarłe dziś dla ciebie kwiatka poże też dla ciebie karme troche wibrys też ogarne i podrapie cie po pleckach taki prezent masz od dziecka chociaż jesteś inna taka nie korzystasz ze z drapaka i nie robisz do kuwety futra nie masz no niestety wibrys masz pod nosem marny choć charakter jak ja czarny matko matko moja stara dobra z ciebie jest kociara czasem miaukasz chociaż rzadko kocham cie ty moja matko ToFik Atu możenie odwiedzić koteczka Tofika. Poprawa humoru gwarantowana: https://www.facebook.com/pages/Co-ja-tofię/513784091987776?fref=nf Quote
joanka40 Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 (edited) I wierszyk kotów do matki: Matko, matko dziś Dzień Matki weź torebkę i dwie siatki. No i kasy dużo weź plastikowy pieniądz też. Potem wsiądź do autobusa i jedź tam, gdzie jadła wiele, gdzie dostawy są w niedzielę. Kup nam piersi, wołowinkę świeżą i tłuściutką szynkę. No bo jak się kocha koty, ma się sporo do roboty. Matko, matko Dziś dzień Matki, przy okazji kup se kwiatki. My Cię potem podrapiemy. Pięknie Cię zignorujemy. W meblach porobimy dziary Bo z nas fajne są kiciary. I sikniemy ci do kapcia, boś ty nasza, nasza żabcia. Twoje koty. Wiersz psa do matki: Matko, matko, mamusieczko nie wierz kotom ani deczko tylko ja Cię kocham szczerze, a tym kotom to nie wierzę. One tylko chcą Twej kasy, same jadłyby frykasy. Nie przychodzą na wołanie, to jest dobre zachowanie ????? Za to ja przychodzę zawsze. Jestem grzeczny i posłuszny. Nigdy nic Ci nie zniszczyłem. Wzorem cnót dla Ciebie byłem. Kocham matko Cię szalenie. W Twój podnóżek się zamienię. Twój Pies Edited May 26, 2014 by joanka40 Quote
agat21 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Rewelacyjne te wierszyki! Boziu, jakie te zwierzydła zdolne :loveu: Quote
joanka40 Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 agat21 napisał(a):Rewelacyjne te wierszyki! Boziu, jakie te zwierzydła zdolne :loveu: Pierwszy wierszyk jest od Tofika z FB - teksty pisze kobieta, przy okazji wplata w wydarzenia na FB różne akcje na biedne koty. Strona bardzo fajna, pozytywnie zakręcona. A kolejne wierszyki, tzn. drugi i trzeci napisały moje koty i pies Maniek. Agat, pozdrawiam Cię serdecznie. Quote
Martika&Aischa Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 [quote name='joanka40']i wierszyk kotów do matki: matko, matko dziś dzień matki weź torebkę i dwie siatki. No i kasy dużo weź plastikowy pieniądz też. Potem wsiądź do autobusa i jedź tam, gdzie jadła wiele, gdzie dostawy są w niedzielę. Kup nam piersi, wołowinkę świeżą i tłuściutką szynkę. No bo jak się kocha koty, ma się sporo do roboty. Matko, matko dziś dzień matki, przy okazji kup se kwiatki. My cię potem podrapiemy. Pięknie cię zignorujemy. W meblach porobimy dziary bo z nas fajne są kiciary. I sikniemy ci do kapcia, boś ty nasza, nasza żabcia. Twoje koty. wiersz psa do matki: matko, matko, mamusieczko nie wierz kotom ani deczko tylko ja cię kocham szczerze, a tym kotom to nie wierzę. One tylko chcą twej kasy, same jadłyby frykasy. Nie przychodzą na wołanie, to jest dobre zachowanie ????? Za to ja przychodzę zawsze. Jestem grzeczny i posłuszny. Nigdy nic ci nie zniszczyłem. Wzorem cnót dla ciebie byłem. Kocham matko cię szalenie. W twój podnóżek się zamienię. Twój pies r e w e l a c j a !!!!!!!!!!!!!!!! :) Quote
joanka40 Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 Martika@Aischa napisał(a):r e w e l a c j a !!!!!!!!!!!!!!!! :) Dzięki za odwiedzinki Marticzko. Quote
agat21 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Joanko, Twoje koty i piesa Maniek to wybitnie uzdolnione istoty i do tego chyba mocno kształcone - zdradź adres uczelni - może wyślę tam moje?? :) Quote
joanka40 Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 agat21 napisał(a):Joanko, Twoje koty i piesa Maniek to wybitnie uzdolnione istoty i do tego chyba mocno kształcone - zdradź adres uczelni - może wyślę tam moje?? :) Agat, oni chyba byli w Hogwarcie. Quote
agat21 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 O chorobcia, to mnie chyba nie stać na tyle mioteł ;) Quote
joanka40 Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 agat21 napisał(a):O chorobcia, to mnie chyba nie stać na tyle mioteł ;) Dobre, dobre, hehehe... Quote
Jasza Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 A ja myślę, że moje psy powinny napisać inny wierszyk :roll: U kupach na środku pokoju, o szczekaniu na gołębie, o tym, że mam się nie przejmować sierścią w zupie i brudną podłogą. I takie tam ;) Quote
joanka40 Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 [quote name='Jasza']A ja myślę, że moje psy powinny napisać inny wierszyk :roll: U kupach na środku pokoju, o szczekaniu na gołębie, o tym, że mam się nie przejmować sierścią w zupie i brudną podłogą. I takie tam ;) Jasza, no to mamy: Zupa z sierścią gotowana, da Ci siłę już od rana. Quote
Jasza Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 He he he Matko, matko Dziś Dzień Matki Wstawaj i ubieraj gatki! Rusz się żwawo, daj szeleczki, nasyp groszków do miseczki! Wyczesz futro, umyj łapy, Nie wyganiaj nas z kanapy! Daj ciasteczka i kosteczki.. ..i znów groszków do miseczki! Sprzątnij kupy do woreczków I daj jeszcze po ciasteczku! I nie czytaj, nie ma czasu, Teraz chcemy iść do lasu! Kawa na bok i gazety, tam i tak są same bzdety! Podrap, podrap nas za uchem, nie leż wciąż do góry brzuchem! Bo jesteśmy ważne my! Twoje ukochane PSY ;) Quote
joanka40 Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 Jasza napisał(a):He he he Matko, matko Dziś Dzień Matki Wstawaj i ubieraj gatki! Rusz się żwawo, daj szeleczki, nasyp groszków do miseczki! Wyczesz futro, umyj łapy, Nie wyganiaj nas z kanapy! Daj ciasteczka i kosteczki.. ..i znów groszków do miseczki! Sprzątnij kupy do woreczków I daj jeszcze po ciasteczku! I nie czytaj, nie ma czasu, Teraz chcemy iść do lasu! Kawa na bok i gazety, tam i tak są same bzdety! Podrap, podrap nas za uchem, nie leż wciąż do góry brzuchem! Bo jesteśmy ważne my! Twoje ukochane PSY ;) Jasza, świetne, świetne. Super. Zdolna z Ciebie Dziewczyna: piękne prace plastyczne, takie bajkowe, a Bejdule widzę nawet, jak przymykam oczy...i proszę kolejny talent do wierszowania. Jak coś będziesz miała znowu z poezji to proszę o więcej. Quote
Martika&Aischa Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Jasza napisał(a):He he he Matko, matko Dziś Dzień Matki Wstawaj i ubieraj gatki! Rusz się żwawo, daj szeleczki, nasyp groszków do miseczki! Wyczesz futro, umyj łapy, Nie wyganiaj nas z kanapy! Daj ciasteczka i kosteczki.. ..i znów groszków do miseczki! Sprzątnij kupy do woreczków I daj jeszcze po ciasteczku! I nie czytaj, nie ma czasu, Teraz chcemy iść do lasu! Kawa na bok i gazety, tam i tak są same bzdety! Podrap, podrap nas za uchem, nie leż wciąż do góry brzuchem! Bo jesteśmy ważne my! Twoje ukochane PSY ;) :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: Quote
Maruda666 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Jasza napisał(a):A ja myślę, że moje psy powinny napisać inny wierszyk :roll: U kupach na środku pokoju, o szczekaniu na gołębie, o tym, że mam się nie przejmować sierścią w zupie i brudną podłogą. I takie tam ;) Jakbym czytała o swoich kotach - na ptaki też usiłują szczekać - siedzi taki wpatrzony w okno, nieruchomo i tylko mordka chodzi i dziwne dźwięki wydaje :evil_lol: Psi wiersz rewelacyjny, muszę sobie oba gdzieś spisać :) Quote
Jasza Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Wierszyk dyktowała Misia a spisywał Reks ;) Szczekające koty? :crazyeye: Quote
joanka40 Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 Lusia już jest po sterylizacji. Sterylka miała miejsce we czwartek, więc dziś Luśka jest okazem zdrowia. Sterylizacja zrobiona perfekcyjne. Pan Doktor Andrzej Jarzębowski jest rewelacyjnym fachowcem, bardzo rzeczowym i konkretnym. Ogromnie dziękuję Panu Doktorowi i Paniom z przychodni. Luśka została także szczegółowo przebadana. Za wszystko chciałam z całego serca podziękować Adrii, z Fundacji Miaukot. Wklejam link do Fundacji: http://www.miaukot.org/. Do czwartku przygotuję bazarek na Fundację Miaukot. Adria, kłaniam się nisko i ogromnie Ci dziękuję. Kochana z Ciebie Dziewczyna. Quote
agat21 Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 To takie wiekopomne wydarzenie w życiu Luśki, a Ty nawet nie zapowiedziałaś nawet? Dobrze, że na takich wspaniałych fachowców chociaż trafiło kociątko.. :) Quote
Martika&Aischa Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 agat21 napisał(a):To takie wiekopomne wydarzenie w życiu Luśki, a Ty nawet nie zapowiedziałaś nawet? Dobrze, że na takich wspaniałych fachowców chociaż trafiło kociątko.. :) zostało utrzymane w tajemnicy aby nie zapeszac ;) Quote
Recommended Posts