Martika&Aischa Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='joanka40']Bardzo Ci dziękuję za miłe słowa. Myślisz, że Monisia jest cała zabotoksowana ? Jeśli tak, to bardzo nieładnie z jej strony. Ja mam patent na naturalny botoks od mojej koleżanki. Spotykamy się, patrzę - Agnieszka wygląda rewelacyjnie /ale nie żeby tam obfity makijaż i szminka push up/, tylko ładna, zdrowa cera, żadnych widocznych zmian grawitacyjnych, kurze łapki minimalne. No to mówię: - Agnieszka, świetnie wyglądasz. Jak Ty to robisz ? A Ona: - Gimnastyka to mój klucz do takiego wyglądu. Ja na to: - No ale jaka gimnastyka ? A Agnieszka: - Gęby, kochana gęby. Jak mnie w domu zdenerwują to się tak drę, że wszystkie mięśnie mi pracują. A potem jak zacisnę szczęki z tej złości, to co ma mi wisieć, jak ja ciągle ćwiczę ?[/QUOTE] O mój Boże !!!!!! Od dzisiaj dre japę na okrągło nie ma zmiłuj się :motz::motz::motz::motz: niech mnie słyszy pół osiedla:talker::talker::talker::talker::talker::talker::talker: Quote
Martika&Aischa Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Pod naszą opieką jest dziewczynka Megi :-( mała Megi szuka domu :-( mamy czas do 5 styczna :-( Quote
joanka40 Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 (edited) Witamy serdecznie kolejnego nietoperka na wątku Lucindy: * netoperek Marcelek * nowy netoperek * prawdziwy netoperek * Skrzacio też ma coś z netoperka: * nie mówiąc o Lucindzie: Edited December 23, 2013 by joanka40 Quote
Jasza Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Pozdrawiamy nietoperki i życzymy dobrych Świąt! Quote
Martika&Aischa Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Wesołych Świąt Kochane Kobietki :lol: Quote
Nadziejka Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Cudownych , Zdrowiuskich Kachane Zwierzunie I Babeczki Serc cudownych dla zwierzunkow i dla nas wszystkich :iloveyou: :iloveyou: ...nasza sunia pipunia chora ..:-(...dopoludnia nas okradli w slepie.....:shake:.koszulki ,spodnie i pieniadze były w reklamówce ....... potem tel przestal mi dzialac ....:shake:. w pokoju obok pijacka balanga ......:shake::shake: Wilije zrobilam dziś nieco wczesniej .... Quote
kabaja Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt dla Lusi i jej wspaniałej opiekunki oraz dla przyjaciół i wielbicieli Lusi :tree1: Luśka cały czas trzymam za ciebie kciki,więc mnie nie zawiedź i skorzystaj z kuwety w sposób właściwy ;) Quote
Maruda666 Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Zdrowych, pogodnych świąt :) Dla Lucindy specjalne życzenia - bogatego urobku w kuwecie ;) Quote
joanka40 Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 (edited) Patrzę, patrzę i widzę, że ja na tym wątku nie zamieściłam życzeń świątecznych :shocked!:: tak więc Wszelkiej Pomyślności na Święta Kochanym Dogomaniczkom i Dogomaniakom :lol:. Edited December 25, 2013 by joanka40 Quote
Nadziejka Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Dziękujemy :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: wczoraj goscilsmy się do poznej nocki u Joaneczki z rodzinka:iloveyou: Lusienki i 4 kotuniow :iloveyou: suni Misi :iloveyou: dziękujemy Wam Joasiu za Wielklie ogrmne serca do zwierzunkow :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: za przyjecuie dziekujemy kochani Quote
joanka40 Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 ewa gonzales napisał(a):Dziękujemy :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: wczoraj goscilsmy się do poznej nocki u Joaneczki z rodzinka:iloveyou: Lusienki i 4 kotuniow :iloveyou: suni Misi :iloveyou: dziękujemy Wam Joasiu za Wielklie ogrmne serca do zwierzunkow :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: za przyjecuie dziekujemy kochani Ewcia, bardzo dziękuję za odwiedzinki. Było super :lol:. Pozdrawiam serdecznie. Quote
joanka40 Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Wszystkim Dogomaniaczkom i Dogomaniakom z okazji zbliżającego się Nowego 2014 Roku, życzę wraz z Luśką wszystkiego najlepszego :lol:. Quote
Martika&Aischa Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Dziewczynki Najlepszego w Nowym Roku :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: a Lusi dużo dużo zdrówka :lol: Quote
joanka40 Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Robię powoli rozliczenie w poście nr 1. Dziś jeszcze zakupiłam karmę Royal Canin Fibre Response. Luśka skończyła karmę i od razu się przytkała. Ostatnio odtykałam ją śmietanką, siemieniem lnianym i parafiną, a i tak ciężko było jej się załatwić. Tak więc dziś od razu kupiłam tę karmę na Allegro, zapłaciłam już i pozostaje czekać. Luśka Was serdecznie pozdrawia. Quote
joanka40 Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Sylwester minął nam spokojnie. Pies nie boi się wystrzałów, a jeśli chodzi o koty, to tylko Luśka miała cykora między 23.55, a 00.15 i siedziała pod szafą, a reszta poprawczaka spała. Ponadto większość towarzystwa lubi popcorn, czego do tej pory nie wiedziałam. Kusi mnie, żeby nalać im piwa i podać orzeszki, ale boję się rozróby... Quote
Nadziejka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Się usmialalm z tejze rozrobyyyyy :Cool!: scikuniam was calunka piateczeke kockow i sunienke przecudna :iloveyou: :iloveyou: Quote
agat21 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Szczęścia w Nowym Roku - zwłaszcza zwierzydłom wszelakim!! A zamiłowanie do popkornu nie dziwi mię wcale - wszak tłusty Ci on jest... Moje kociarstwo też w tym względzie nie lepsze: Kita da się pokroić za margarynę, Malaga za smażone na oleju naleśniki i ciasta pieczone na oleju, a król Emil za wszystko jadalne ogólnie :D O psie nie wspomnę nawet... :D Quote
Martika&Aischa Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 joanka40 napisał(a):Sylwester minął nam spokojnie. Pies nie boi się wystrzałów, a jeśli chodzi o koty, to tylko Luśka miała cykora między 23.55, a 00.15 i siedziała pod szafą, a reszta poprawczaka spała. Ponadto większość towarzystwa lubi popcorn, czego do tej pory nie wiedziałam. Kusi mnie, żeby nalać im piwa i podać orzeszki, ale boję się rozróby... wiedziałam że jak tu wejdę to się odstresuję :cool3::cool3::cool3: Quote
joanka40 Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Lucinda była dziś na spacerze. Bardzo ciągnie ją na dwór, no to miała dziś prezent. Na dworze chce nawiewać, drze się /zupełnie nie wiem dlaczego/, usiłuje się tarzać i wącha z lubością roślinki. Tak ją to wyjście zmęczyło, że padła i śpi. Tak mocno śpi, że aż jej jęzor wypadł /będą zdjęcia/. Jutro idziemy znowu zmęczyć Lucindę. Całe towarzystwo zostało wczoraj zakropione preparatem na pchły, bo nastąpiła inwazją tych pasożytów w okolicy i niestety każdy zwierzak u mnie w domu ma swoją osobistą hodowlę /choć mam nadzieję, że w większości już wybitą, bo mniej się już potwory drapią/. Quote
joanka40 Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 Karma jeszcze nie doszła, czekam na nią z utęsknieniem. Pewnie będzie w poniedziałek. Towarzystwo degeneratów po odpchleniu, zdecydowanie mniej się drapie /Luśka całkowicie przestała się drapać/. Z początkiem roku pozwolę sobie na ocenę sytuacji. Tak więc koty nadają się do poprawczaka, a pies został filozofem z serii stoików. Później pozwolę sobie na ocenę tego szemranego towarzystwa. Quote
joanka40 Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 Dziś była akcja z Miśkiem. Misiek nagle się źle poczuł, widać to było ewidentnie. Zaczęłam ogląd i okazało się, że na brzuchu jest coś w rodzaju pudełka zapałek. Myślałam, że Misiek zjadł coś /ktoś dwa dni temu przegryzł opakowanie z taką karmą dla kotów i zjadł część tej karmy wraz z opakowaniem :crazyeye:/. Pojechaliśmy do dr Wróblewskiego i okazało się, że to ropień na brzuchu /dość duży/. Usunięcie ropnia w znieczuleniu, tak więc poprosiłam jeszcze o kastrację i w dniu dzisiejszym odbyły się dwa zabiegi w jednym. Misio jest bardzo obolały i cierpiący, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Pytanie zasadnicze: skąd wziął się ten ropień ? No niestety, ropień jest zasługą Kreta, który w Sylwestra napadł na dzieciaczki :shake:. Dr Wróblewski przepisał Kretowi lek na uspokojenie /koci Prozac/. Mam nadzieję, że Kret będzie po tym leku spokojniejszy i szczęśliwszy, bo teraz to ma chyba Kret depresję :roll:. Zagarnięcie mienia, tzn. kuwety, fotela, rogówki, podłogi itd. przez Luśkę i Miśka, no i Kret się załamał psychicznie... Mam nadzieję, że ten lek mu pomoże...bo szkoda mi dzieciaczków... Quote
joanka40 Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 Nie wiem jak Wam to powiedzieć, ale Misiek i Skrzat to geje :eek2:... Quote
Nadziejka Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Joasiu :calus: przezyliscie dzisiaj dużo ech .....kochany Misiuniu :modla: sciskamy :iloveyou:ozdrawiam nocunkowo brygadę tygrysiakow i mamunke Joasie Quote
Nadziejka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 joanka40 napisał(a):Nie wiem jak Wam to powiedzieć, ale Misiek i Skrzat to geje :eek2:... :evil_lol: się zdarza zdarza ..dobranocun Quote
Recommended Posts